Univerzális, állítható autós telefontartó

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.245Ft4.490 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
50% kedvezmény
Már csak 15 db maradt!
4.490 Ft
50%
2.245 Ft

Univerzális, állítható autós telefontartó legfontosabb tudnivalók

Ha sok időt töltesz a kormány mögött, akkor ismerős lehet számodra, mikor több kilométer van már a hátad mögött, fáradt vagy, majd csörögni kezd a telefonod, Neked pedig félre kell húzódnod az úton. Valószínűleg Neked is meggyűlt már a bajod a GPS-el, ami menetközben leesett a szélvédőről. Esetleg egyszerre használsz több készüléket? Ha a válaszod IGEN, akkor mindenképpen szükséged lesz az Univerzális, állítható autós telefontartóra!

Kényelmesen kihangosítva telefonálhatsz segítségével, a mágneses töltő pedig biztosítja számodra az egyszerű használatot, anélkül, hogy a kábel rengetegből kéne kihámoznod telefonodat. De ez még nem minden! Különböző típusú készülékeidet is feltöltheted a termékkel. Az Univerzális, állítható autós telefontartó új dimenziókat nyit meg a vezetésben, a legnagyobb kényelmet szolgálva Neked.

Hasznos tudnivalók:

Nem kell aggódnod, hogy készüléked lemerül útközben. A mágneses kábel biztosítja, hogy egy mozdulattal feltölthesd eszközödet. Sőt, ha csörög a telefonod, csak egy mozdulat és leválaszthatod a telefontartóról. Nem kell kábellekkel bajlódnod, a telefonhasználat ennyire egyszerű még nem volt. A műszerfalon bárhová helyezheted, ahogy Neked az a legmegfelelőbb, és a csúszásmentes felületnek köszönhetően nem fog elmozdulni. Ezenfelül 120 fokban döntheted a telefontartót, így a legjobb nézet egyszerűen kiválasztható.

A Univerzális, állítható autós telefontartó tulajdonságai: 

  • Csúszásmentes felület
  • Lightning csatlakozás Apple termékekhez
  • Micro USB csatlakozás mobiltelefonokkal


Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Univerzális, állítható autós telefontartó
  • 1 db 2 végű mágneses kábel

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)