UltraLift HIFU kezelés teljes arcra! Őrizd meg bőröd fiatalságát plasztikai műtét nélkül! + AJÁNDÉK!

Egy ideje érzed, hogy bőröd folyamatosan veszít fiatalságából, és tartasz attól, hogy ez másoknak is feltűnik? Ideje, hogy változtass, és UltraLift HIFU kezeléssel nyerd vissza bőröd fiatalságát műtét nélkül! Foglalj időpontot a Kontúr Alakformáló Stúdióba, ahol tudják, mitől lesz ismét fiatalos és feszes arcbőröd! Vásárolj kupont hihetetlen áron, csupán 39.980 Ft-ért!
Ár:39.980Ft80.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
80.000 Ft
51%
40.020 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.09.03. - 2017.11.30

HIFU arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: a forradalmian új UltraLiftHIFU kezelés teljes arcra, nem érintve a toka területét. + AJÁNDÉK 20 perc kollagén Derm Ledmask kezelés
  • A kezeléssel plasztikai beavatkozás nélkül őrizheted meg arcod fiatalságát. Alkalmazásával megőrizheted bőröd feszességét, rugalmasságát vagy helyreállítható a megereszkedett bőr is.
  • Kollagén Derm Ledmask: Gyulladás csökkentő, bőrnyugtató hatása van.
    A jelentkező bőrpírt megszünteti.
  • A kezelés során 700 lövést juttatnak rendkívüli pontossággal a bőr legmélyebb rétegeibe, és ott azonnali bőrfeszesítő, lifting hatást generál!
  • A kezelés időtartama kb. 1,5 óra, amit tapasztalt ultrahangos képalkotó szakember végez.
  • A kupon felhasználható: 2017. november 30-ig.
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-30/716-5443 telefonszámon.
  • Ha már közel vagy a lejárati dátumhoz, akkor a kuponodat e-mailen is küldd el, hogy biztosan igénybe tudd venni a kezelést
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést! 
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés telefonon 9-17 óráig, Hétfő Péntek 8-20-ig
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B.
A szalon utcafrontról nyílik!

HIFU arckezelés kuponunk leírása

Szeretnél mindig fiatalos maradni?

Epekedve nézed a filmvásznon az örök fiatal amerikai sztárokat, miközben azon gondolkodsz, vajon mi lehet a titkuk? Kétségbeesve állsz a tükör előtt, miközben az egyre szaporodó ráncaid számolod? A problémával nehéz szembesülni, de jó hírünk van: a megoldásig nem kell az Egyesült Államokig menned!
Az UltraLift HIFU, csúcstechnológiát bevető kezelés ugyanis már hazánkban is elérhető, vagyis nem kell magad alávetned a kellemetlen plasztikai műtéteknek.

A Kontúr Alakformáló Központ igényes, kellemes környezetben vár Téged is!

Kontúr alakformáló Központ

Mit kell tudnod erről a forradalmi UltraLift HIFU kezelésről?

Az UltraLift HIFU kezelés lényege röviden összefoglalható: ultrahangos technológia révén non-invazív módon hatol a bőr legmélyére, és ott fejti ki fiatalító, bőrfeszesítő hatásait, így a plasztikai műtétekkel szemben, a bőröd típusától függően már egy másfél órás kezelés is jól észrevehető javulást eredményezhet, mivel az eljárás az előre meghatározott problémás területeken fejti ki a hatását. Legyen szó a szemhéjról, az orcáról, a nyakról, vagy a homlokról.
A terápiát megelőző konzultáció pontosan arra szolgál, hogy a kezelést végző szakember minél jobban megismerje az arcbőrödet, és az írásban átadott, személyre szabott tájékoztatásból Te is megbarátkozhass a szükséges lépésekkel.

Dióhéjban a kezelés menetéről:

Az arcod teljes, folyadékos megtisztítása után bejelölik a kezelési cellákat, melyekre speciális zselét visznek fel. Ezt követően előbb 4,5 mm, majd 3 mm és egyes helyeken 1,5 mm mélységben ultrahanggal stimulálják a bőröd. A teljes arc kezelése során garantálhatóan és ellenőrizhetően min. 700 lövés kerül a bőrbe, aminek köszönhetően elindulnak az arc strukturális változásai.

Kontúr Alakformáló Központ

Apró - szabad szemmel láthatatlan - kis hegek jönnek létre, erőteljesen hatva a kollagén képződésre. Ez létfontosságú a bőröd regenerációja szempontjából. A folyamat titka, hogy a stimuláció nyomán a bőrödben lévő szövetek 67 Celsius-fokig melegednek fel, ami az összehúzódással beindítja a bőremelő folyamatot.

S, hogy mi a végeredmény?

Nos, arcod már szinte a kezelés végeztével láthatóan frissebbé, és tapinthatóan kisimultabbá válik, sőt mi több, ez a megfiatalodási folyamat a bőröd típusától, életmódodtól, korodtól és nemedtől függően akár 2-6 hónapig is eltarthat. Meglep, ha azt mondjuk, 2-3 évig biztosan élvezheted a kezelés jótékony hatásait?

A Kontúr Alakformáló Központ Téged is szeretettel vár megújult, igényes szalonjában!

Kontúr Alakformáló Központ

Hölgyek és Urak, a fiatal, feszes bőr nem csak a sztárok kiváltsága! Ajándékozzátok meg saját magatokat, vagy épp egymást mindenki vágyával, a hosszantartó fiatalsággal! Meggyőztünk? Vásárolj kupont nagy kedvezménnyel!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is, vásárolj bárhol, bármikor kényelmesen.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu