UltraLift HIFU kezelés MÉRGES RÁNCOK ellen! Plasztikai kezeléssel felérő eljárás! CSAK 9.390 Ft!

Akár mennyire jó kedved van, nem látszik az arcodon, mert mindig morcos a tekinteted? Egy mosolygó szempárnál nincs szebb a világon. De ha rosszkedvűnek, morcosnak tűnünk minden nap, az a kedvünkre is kihathat. Azonnali lifting hatás! Tüntesd el a mérges ráncaidat! Sugározz önbizalmat, boldogságot és szépséget mindenkinek minden nap!
Ár:9.390Ft80.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
89% kedvezmény
80.000 Ft
89%
70.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.22. - 2016.04.14

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalmas UltraLift HIFU Mikrofókuszált Ultrahangos Arcplasztika MÉRGES RÁNC eltüntetésére. A kezelés a két szemöldök közötti területre vonatkozik.
  • A kupont 2016.04.14-ig tudod beváltani, előzetes telefonos bejelentkezést követően.
  • A kezelés során a mikrofokuszált ultrahang rendkívüli pontossággal tud eljutni akár a bőr legmélyebb rétegeibe is és ott azonnali lifting hatást generál!
  • A kezelés ideje kb. 30 perc konzultációval együtt.
  • A magas hőmérsékletnek köszönhetően utánozhatatlan mértékben képes beindítani bőrünk elasztin és kollagén termelését.
  • Non invazív és teljesen fájdalommentes eljárás.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és természetesen ajándékba is.
  • Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben sajnos az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük a pontos érkezést, hiszen a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül. Megértéseteket köszönjük!
  • A szolgáltató szolgáltatási helyet vált 2016.02.29-el! Új cím: 1074 Budapest, Hársfa utca 10. ( A szalon utcafrontról nyílik)
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés telefonon 9-17 óráig, Hétfő Péntek 8-20-ig
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B.
A szalon utcafrontról nyílik!

Kuponunk leírása

 Biztosan ismerőd számodra is az a probléma, hogy akárhogyan próbálsz jó kedvet mutatni, még sem sikerül, mert mindig morcos a tekinteted. A két szemöldök közötti terület ráncosodását, mérges ráncnak hívjuk, pont ezért, mert, nem sugall, derűs, boldog tekintetet, és kifejezést. 

A morcos szempár sajnos olyan karaktert ad az arcodnak, mely ellen tenni csak ráncfeltöltéssel, botox kezeléssel lehetett egészen ez idáig. Berobbant a piciny országunkba a HIFU Ultra Lifting kezelési lehetőség, mellyel minden plasztikai eljárást ki tudunk kerülni, és ugyan azt a hatást tudjuk elérni.

Vedd meg ajándékba, tedd a karácsony fa alá, ajándékozd meg magad vagy a barátnőid.

Az UltraLift HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelésen 3 eltérő fejjel, 3 különböző mélységben, több irányban ultrahangos lövéseket visznek fel az arcbőrre, melyek több ezernyi termo-sérülési pontocskát eredményeznek a bőrben. Ezen, több rétegben felvitt sérülési pontmátrixnak köszönhetően beindul a természetes bőrfiatalodási folyamat, mely igazán látványos eredményhez vezet.

A HIFU kezelés 5 jótékony hatása a bőrre:

1. Beindítja a kollagén újramodellezését

2. Beindítja az elasztin-termelést

3. Erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását

4. Eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot

5. Eltünteti a felesleges zsírszövetet, azaz csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt.

A HIFU mikrofókuszált ultrahangos kezelés fiatalít, leállítja egy időre az öregedést, majd késlelteti az öregedési folyamatot. A hatás nem tűnik el, hanem természetes és tartós. Miért érdemes HIFU kezelést igénybe venni? Mert egyszerre három mélységben történik a kezelés, azaz egyszerre három rétegben hozza létre a koagulációs zónákat. Mert több irányban végzi el a kezelést (keresztrácsosan), így sokkal sűrűbb ponthálózatot hoz létre a bőrben. A HIFU kezelés a non-invazív, de felszínen ható szalonkezelések és a műtéttel, vágással és hosszú gyógyulási idővel járó plasztikai beavatkozások közötti tökéletes átmenetet jelenti. Az összes technológia közül a fókuszált ultrahangos kezelés jut a legmélyebbre, éri el a fókuszpontokban a kollagén denaturációhoz szükséges 60-70 fokot és jár a legkevesebb kockázattal.  A kezelést még értékesebbé teszi az a tény, miszerint hatására a fiatalodás még 2-3 hónapig folytatódik, és a kollagén folyamatos termelődése mellett kb. ekkora alakul ki a végleges eredmény.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk, és oszd meg a legjobb barátnőiddel ezt a kihagyhatatlan ajánlatot!!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu