Ultrahangos hyaluronsavas ránctalanító arckezelés, arc,- és dekoltázsmasszázzsal

Itt az alkalom egy igazi csajos szépítkezésre ultrahangos hyaluronsavas ránctalanító arckezeléssel, peelinggel, arc,- és dekoltázsmasszázzsal, csak 2.690 Ft-ért, a VII. kerületben, a Vénusz Szépségszalonban. A szépségért szenvedni kell - de nem nálunk!

Ár:2.690Ft6.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
6.000 Ft
56%
3.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.04.15. - 2018.07.18

Arcfiatalítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy alkalom 45 perces ultrahangos hyaluronsavas ránctalanító arckezelés, arc,- és dekoltázsmasszázzsal.

 

A mélyreható kezelésnek köszönhetően a bőr rugalmasabb lesz, a ráncok halványulnak, így nem csak fiatalosabb leszel, hanem jobban is fogod érezni magad a bőrödben.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.04.15. - 2018.07.18 között

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, ehhez hívd a +36-30/441-6129 számot a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával. Ha nem vennék fel a telefont, ismételd meg a hívásodat később!

Saját célra egy kupon használható fel, de ajándékba bármennyi adható és a megajándékozott is egy kupont használhat fel.

Ellenjavallatok

Ismert allergia, aktív fertőző bőrtünetek, herpesz, terhesség és szoptatás ideje alatt, bizonyos gyógyszerek szedésekor, autoimmun betegségek jelenlétekor, pikkelysömör fennállásakor.

További információk

  • Ez a hyaluronsavas arckezelés segít a ráncok mélységének csökkentésében és helyreállítja bőröd bársonyosságát.
  • Szépülj kíméletesen, fájdalom nélkül.
  • Hölgyek és Urak egyformán igénybe vehetik a kezelést, hogy lelassítsák az öregedés folyamatát.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont lemondására vagy módosítására legkésőbb a foglalt időpont előtt 24 órával van lehetőséged, egyébként a kupon felhasználtnak minősül. Figyelj a pontos megjelenésre is! Ne várasd a későbbi időpontra pontosan érkezőket!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés: Hétfőtől-Péntekig 09:00-18:00
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Hunyadi tér 8.

Arcfiatalítás kuponunk leírása

Arcfiatalítás és ránctalanítás, egyben!

Ahhoz, hogy sokáig feszes és fiatalos legyen az arcbőrünk, csak egy kis odafigyelés szükséges. Fontos azonban, hogy a megfelelő kezeléseket válasszuk, máskülönben a várt hatás elmarad. Ezért hoztuk el Neked a fájdalommentes kezelés csomagot: ultrahangos hyaluronsavas ránctalanító arckezelés, arc,- és dekoltázsmasszázzsal.

A kezelés menete:

1.) Arctejes lemosás és peeling majd tonizálás:

A lemosás segítségével a nem csak a sminket és a szennyeződéseket  mossák le az arcodról, de a bőrtípusodhoz a legmegfelelőbbet használják, így táplál is. Ez után következik a radírozás, amikor a bőr felső hámrétegét kíméletesen lecsiszolják, majd tonizálnak, hogy az arcbőröd pH értéke visszaálljon a természetesre.

2.) Hatóanyagbevitel hideg ultrahangfejjel

A megfelelő kezelés, ha hosszan tartó fiatal arcbőrt szeretnél! Rengeteg kozmetikai készítmény azért bizonyul hatástalannak, mert nem ott hat, ahol a bőrnek szüksége van rá. Az ultrahangos hatóanyagbevitel segítségével a jótékony hatóanyagokat egészen a bőr legalsó rétegébe juttatják, pont, ahol szükség van rá.

Az ez után keletkezett bőr sokáig üde és feszes lesz! Ezeket a hatóanyagokat ráadásul a bőrtípusodhoz megfelelően választják ki, hogy a lehető legnagyobb hatást érjék el vele!
A hideg ultrahang gyorsítja az anyagcserét, erősíti a kötőszövetet, a kezelés így még hatásosabb. Remekül alkalmazható pigmentfoltok ellen, és különböző arcfeszesítő kezelésekre is. A kezelés után a pórusok bezáródnak, így az értékes hatóanyagok hosszasan a bőrben maradnak!

3.) Feszesítő arc, -és dekoltázsmasszázs

A kellemes masszázs nem csak relaxáló és pihentető, de kellemes érzés is, és remekül hat az egészségedre és a fiatalságodra!

A masszázst tapasztalt szakemberek állítják össze, hogy javítsa a szervezeted és a bőröd funkcióit. Fokozódni kezd a bőr rugalmassága, feszessége, serkenni kezd az anyagcsere, segíti a bőr tónusát. Fontos szerepe van a bőr öregedésének lelassításában!

Vénusz Szépségszalon belső tere

Még mindig nem kattintottál a Megveszem gombra? Tedd meg most, és ragyogj saját, természetes szépségeddel, elképesztő áron!

Böngészd a DD ajánlatát a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu