Tüntesd el az úszógumit! 4 alkalmas Turbó fogyás program a Catwalk Salonban

5/5Catwalk Salon | Budapest, II. ker.
  • Vesd be a csúcstechnológiát a céljaid elérése érdekében! Vannak olyan dolgok, amiket akkor tudunk megfelelően véghez vinni, ha szakember ellenőrzését is bevonjuk a folyamatba. Ilyen a fogyás is!
  • Fogyj biztonságosan és biztosan a Catwalk Salonban (I. ker.), mert a kuponnal most csak 14.990 Ft-ért juthatsz hozzá a 4 alkalmas turbó fogyasztó bérlethez, csúcstechnológiás kezelésekkel!
Ár:14.990Ft29.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
29.990 Ft
51%
15.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.08.16. - 2018.11.16

Fogyasztó csomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

4 alkalmas Turbó fogyás program a Catwalk Salonban, melynek tartalma alkalmanként:

  • 30 perc has területen történő Magicpolar Rádiófrekvenciás kezelés, a hasi zsírpárnák eltüntetéséért.
  • 5 perc hatóanyagos testtekercselés: Young Living orvosi tisztaságú illóolajos tekercselés, amely narancsbőr kezelésre tökéletes.
  • 35 perc ALPHA Led SPA masszázs kapszula: relaxál, tisztítja a bőrt, méregtelenít, kalóriát éget, serkenti a vérkeringést és csökkenti a víz visszatartást, feszesíti a bőrt.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.08.16. - 2018.11.16 között

Előzetes bejelentkezés a +36-30/601-8070 számon, a kuponkódod megadásával lehetséges.

Csak az első alkalmat kell a felhasználási időn belül beváltanod, ezután bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod és a következő alkalmakra kötelezően magaddal vinned.

Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és adhatsz ajándékba.

Ellenjavallatok

Terhesség, menstruáció, láz, nedvedző bőrbetegségek, súlyos szív és érrendszeri megbetegedések, szívelégtelenség vagy trombózis.

További információk

A testtekercselés a fogyasztó kezelések egyik királynője!

Az Alpha OXY LED SPA masszázs serkenti a vérkeringést, fokozza a méregtelenítést és megnyugtatja az idegeidet, így fogyás közben relaxálhatsz, kellemesen pihenhetsz!

Az Eunsung Magic Polar RF kezelés fájdalommentesen juttatja a rádiófrekvenciát bőrődbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe, és végre ott is megszabadulhatsz a makacs plusz centiktől, ahol esetleg előtte a diéta vagy a mozgás nem segített.

A 4 alkalmas látványos fogyasztó kezelést hölgyek és urak egyaránt igénybe vehetik.

Lemondási feltételek

Időpont módosítása vagy lemondása a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján, Hétfőtől-Szombatig 9:00-20.00-ig
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Fényes Elek utca 5.

Catwalk Salon értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kellemes környezet, remek kozmetikus"
balkanyi marta

Fogyasztó csomag kuponunk leírása

A pénzedért a 4 alkalmas fogyasztó bérletünkkel most tényleges eredményt kaphatsz!

Egy idő után az ember beleun a különböző kezelésekbe és krémekbe, ha az álmairól van szó. Ne csüggedj, hiszen a Diamond Deal már számtalan ember álmát segített teljesíteni! Érd el most valóban az álomalakod a 4 alkalmas fogyasztó bérlettel, csúcstechnológiás kezelésekkel, melyekről lentebb olvashatsz!

Eredményes fogyás a bérlet segítségével kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Testtekercselés - az egyik leghatásosabb fogyasztó kezelés!

Ha már napirendi pont volt az életedben a plusz súly eltüntetése, akkor biztosan ismerősen cseng a testtekercselés! Ez nem véletlen, hiszen az egyik legeredményesebb kezelésről van szó! 

A kezelés alatt egy zsírégető olajat kennek a kezelt felületre, ezután pedig speciális, boltban nem kapható fóliával szorosan betekerik azt. Ez persze épp olyan szoros, hogy eltüntesse a zsírpárnákat, de Te még kényelmesen tudsz mozogni benne. Így az anyagcsere serkenni kezd, a és beindul a zsírégetés!

A kezelést ráadásul a  Young Living orvosi tisztaságú illóolajjal történik, így nagyon száraz bőrre kifejezetten ajánlott. A kezelés azért is előnyös, mert nem jár folyadékveszteséggel, és a leadott centik nem térnek vissza akkor, ha iszol a kezelés után.

Az Alpha OXY LED SPA masszázs - a fogyasztás új generációja

Álmodtál már arról milyen jó lenne, ha neked csak feküdnöd kéne miközben a zsír leolvad rólad? Így teljesüljön minden kívánságod! A speciális kezelés közben neked csak feküdnöd és relaxálnod kell, minden mást elvégez helyetted a csúcstechnológiás gépezet! A kapszula 65-70°-ra melegszik, közben pedig a fényterápia is beindul. 4 az 1-ben szerkezet, hiszen még aroma és a vibrációs terápiának is akad hely a kapszulában!

A kezelés segítségével elégnek a felesleges kalóriák, tisztítja és szépíti a bőrt, még a stressztől is megszabadít! Serkenti a vérkeringést, masszíroz, így pedig a fájdalmakat is csökkenti.

Catwalk Salon

Magicpolar Rádió Frekvenciás zsírbontó kezelés a hatékony fogyókúráért 

Az Ensung Magicpolar RF kezelés az egyik legújabb technológia, ha a plusz kilók eltüntetéséről van szó. Az eredménye már az első kezelés után is látványos. Olyan helyekről is eltávolítja a zsírpárnákat, ahol kemény diétával és edzéssel is szinte lehetetlen lenne. Nemcsak a zsírt olvasztja le a hasadról, de látványosan feszesíti is azt!

Továbbá látványos a bőrfeszesítés területén is, mivel a kezelés során nemcsak a zsírsejteket olvasztja fel, hanem a nyirokmasszázson keresztül az anyagcsere serkentésének segítségével a méreganyagokat is eltávolítja a szervezetből, így a narancsbőrnek nyoma veszik.

A Catwalk Salon

A Catwalk Salon exkluzív környezetben vár Téged is szépülni, az I. kerületi szalonjába. A szalon több mint 15 éve működik, így már rengetegen eredményes szépülésen és fogyáson vannak túl. A Catwalk-ban Te vagy az első és a legfontosabb, ezért nemcsak a kezelésekre összpontosítanak, hanem a lelki harmóniádra is. A szalon, hosszas működését a tapasztalt szakembereknek, és a professzionális termékeknek köszönheti. Próbáld ki Te is a szépülést, luxus környezetben!

Mire vársz még? Kattints a Megveszem gombra kattintva, és tündökölj végre a tökéletes alakoddal!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu