Tündökölj most nappali smink készítéssel és 3D szempilla építéssel!

  • Szeretnéd kiemelni a tekinteted és a legjobb formádban tündökölni? Akkor ez az ajánlat Neked való!
  • Kedvezményes kuponunk által most profi 3D műszempillákkal varázsolhatod hangsúlyosabbá a tekinteted és ezt követően az egyéniségedhez illő nappali smink segít még a tökéletes magabiztossághoz!
  • Látogass el a VII. kerületi Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióba, hogy egy tapasztalt kozmetikus által változhass át!
Ár:4.990Ft12.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
12.500 Ft
61%
7.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.05.14. - 2021.11.15

szépségcsomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3D műszempilla építés és nappali smink készítés 1 alkalommal

  • A pilla építést és a profi smink készítést tapasztalt kozmetikus végzi el.
  • A kezelések során a kozmetikus kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozik.
  • A nappali smink igényeidnek megfelelően és egyéniségedhez illően készül el.
  • A 3D műszempillák hatékonyan emelik ki a tekinteted, így könnyebben vonzhatod oda mások figyelmét.

Növeld meg az önbizalmad és adj egy löketet szépségednek ezzel a szépségcsomaggal, vagy ajándékozd meg egy szerettedet ezzel a figyelmes ajándékkal!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.05.14. - 2021.11.15 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Higiéniai és környezetbarát okok miattkérjük saját papucsot hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. 

Csak az első alkalmat kell a beváltási időszakban felhasználnod, a többiről három hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.

A SZOLGÁLTATÁS HELYE:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A kezelések során profi kozmetikus készíti el a 3D műszempillákat és a nappali sminket, valamint kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozik.
  • A kupon nem használható fel pilla töltésre.
  • Ez a kedvezményes ajánlat kifejezetten jó ajándékötlet hölgyismerőseid részére és bármilyen alkalomra ideális.
  • A szempillák sokáig biztosítják a lehengerlő tekintetet, viszont tartósságuk függ a személyes adottságaidtól, valamint bizonyos szokásaidtól is, mint például mennyit jársz uszodába, vagy edzeni.
  • A megbeszélt időpontra érdemes letisztított arccal, smink nélkül érkezni.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

ELLENJAVALLATOK: 

Amennyiben kontaktlencsét viselsz, kérjük a pilla felhelyezés idejére vedd ki és ne viseld felhelyezés közben.

Szemgyulladás, bőrbetegség vagy retinabetegség esetében a pilla felhelyezése ellenjavallott. Továbbá ritka esetben a pillaragasztó irritációt okozhat, emellett pedig bármilyen súlyos betegség esetén nem ajánlott a kezeléscsomag.

A TELJES KUPON ÁRÁT SZÉP KÁRTYÁVAL SZERETNÉD FIZETNI?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Vivien kitűnően végzi munkáját. Kellemes beszélgető partner IS. Nagyszerű volt a kezelés ( talán egy kicsit - ez esetleg CSAK az én "heppem" - a nyakszirt masszírozást erősebben csinálhatná!!! )"
Baranyayné Loósy Erzsébet

Videó

szépségcsomag kuponunk leírása

Tündöklő tekintet, lehengerlő vonások

Minden nő számára eljön az az idő, amikor úgy érzi, szeretne egy nagyobb löketet adni a magabiztosságának és jó lenne valami extrát hozzáadni a külső megjelenéshez. Mi is emelné ki hangsúlyosabban a tekinteted, mint sűrű, ízlésesen elhelyezett szép hosszú pillák? Még ezt is lehet fokozni!

Magabiztosság a csúcson!

Tudjuk, hogy az szépség számít leginkább, ami belül található, de igazán nem bűn, ha az ember akar egy löketet adni a magabiztosságának azért, hogy határozottan jobban érezze magát a bőrebén, és mint tudjuk, hogy a szem a lélek tükre, fontos, hogy kellően nagy hangsúlyt helyezzünk rájuk.

Kedvezményes ajánlatunk által most profi kozmetikushoz fordulhatsz, aki kellő alapossággal helyez fel minden egyes szál műszempillát a saját pilláidra. Ezzel az eljárással elérheted azt, hogy a szempilláid tökéletesen keretezzék a szemedet, lehengerlővé varázsolják a tekintetedet, ráadásul viselésük a megszokottnál is észrevehetetlenebb.

Hangsúlyos csábos tekintet

Unod a mindennapi sminkelést? Ezekkel a természetes hatást nyújtó szempillákkal akár el is hagyhatod reggel a mindennapi smink rutinodat, hiszen anélkül is úgy nézhetsz ki, mintha a címlapról léptél volna le.

Emellett keresed a hozzád illő nappali sminket, vagy csak kipróbálnád milyen, ha egy profi emeli ki a legelőnyösebb vonásaidat? Szerencsédre, most a nappali smink készítés is kuponunk elemét képzi, így kellemes környezetben, tapasztalt kozmetikus hozza ki adottságaidból a legjobbat és személyiségednek megfelelő sminkkel hagyhatod el a szalont. Ráadásul a sminkelés közben a szakember hasznos tanácsokkal is ellát, így akár beépítheted a mindennapjaidba az új fogásokat is!

A Diamond Szépségszalon kellemes, igényes környezetben vár Téged is! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu