Top Hotel Prága**** 3 nap/2 éjszaka, félpanzióval, korlátlan wellness-szel 2 főre

  • Kapcsolódjatok ki Prágában kettesben! Legyél városfelfedező, vagy wellness imádó, ez a négy csillagos szálloda biztosan elnyeri a tetszésedet!
  • Töltsetek el 3 nap/2 éjszakát a Top Hotel Prága**** vendéglátásában félpanzióval, wellness-szel, és fedezzetek fel mindent, amit eddig még nem sikerült a Száztornyú városban! 
Ár:41.990Ft99.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
99.900 Ft
58%
57.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.08.10. - 2020.10.01

prágai szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 nap/ 2 éjszaka Prágában a Top Hotel Prague**** vendéglátásában 2 fő részére, továbbá:

  • Elhelyezés kényelmes, standard kétágyas szobában, saját fürdőszobával, zuhanyzóval, WC-vel.
  • félpanziós ellátással mely büféreggelit és büfévacsorát tartalmaz
  • korlátlan wellness belépőkkel 2 fő részére (a hotel wellness részlegében, normál nyitva tartási időben)
  • 15% kedvezménnyel a Bowling árából
  • ingyenes (WiFi) internet hozzáféréssel a közösségi terekben
  • Egy gyermek 3 éves korig a szülők szobájában ingyenesen elhelyezhető.
  • Check-In: 14 órától, Check-Out: 10 óráig.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.08.10. - 2020.10.01 között

A Diamond Deal-től kapott kupont a kupon érvényességi idején belül voucherre kell váltanod a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével.

  • FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően a partnerünktől emailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes!
  • Az így kapott voucher a kiállítástól számított 1 évig érvényes.
  • Foglalás közvetlenül a szállodánál a revenue@tophotel.cz emailcímen keresztül lehetséges, a szállodával egyeztetett időpontra, a kiállított voucher sorszámának megadásával. A foglalás a szabad helyek függvényében történik.
  • Kizárt időszak: Húsvét, Szilveszter, Cseh ünnepnapok, konferenciák vagy nagy rendezvények idején.
  • Több utalvány összevonásával a tartózkodás meghosszabbítható. Azaz 2 db voucherrel 4 éjszakát lehet tartózkodni.
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Felárak, opciók

  • Pótágy 4-8 éves korig reggelivel: 15 EUR/éj/fő, 9-15 éves korig reggelivel: 20 EUR/éj/fő, 15 év fölött reggelivel: 25 EUR/éj/fő.
  • Félpanzió a pótágyhoz 13 EUR/fő/éj
  • Háziállat (kisméretű kutya): 12 EUR/nap
  • Parkolás 140 CZK (6 EUR) /nap

További információk

Pénzváltás lehetősége és ajándékbolt a recepción.

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető: C metró vonalán, Haje irányába a Chodov megállónál kell leszállni - átszállás a 115. számú buszra a Fővárosi Levéltár megállóig (buszmegálló a szálloda előtt).

Lemondási feltételek

A visszaigazolt foglalást módosítani az utazás előtt legkésőbb 16 nappal lehetséges, egyéb esetben a kupon felhasználtnak tekintendő.

Helyszín

Top Hotel Prága
Csehország, Prága, Blažimská 1781/4 149 00

prágai szállás kuponunk leírása

Kíváncsiak vagytok Európa egyik legszebb városára?

Akkor itt az ideje, hogy felfedezzétek vagy újra bebarangoljátok Prágát! A Száztornyú Város bármikor képes lenyűgözni titeket gazdag múltjával és pezsgő jelenével, és sosem felejtitek el az élményt.

3 nap/2 éjszaka Európa szívében garantáltan elég arra, hogy megértsétek vagy újra megtapasztaljátok, hogy miért lett a filmkészítők egyik kedvenc városa, s a világjárók kedvelt célpontja Prága! Járjátok be kuponunkkal nagy kedvezménnyel!

A meseszép Prága évszaktól függetlenül lenyűgöző célpont mindenkinek, a DiamondDeal kuponjával pedig kedvezményes is!

Hogyan hódította meg Prága Európát, majd lassan az egész világot?

A '90-es évek után, a vasfüggöny leomlását követően nagyrészt a történelmi hagyományaira építve, látnivalóit kiemelve, s turistacsalogató, vendégváró szolgáltatások egész sorát kínálva igazán csábító célponttá vált, mely minden évszakban vonzó úti cél az utazni vágyók számára.

A meseszép Prága évszaktól függetlenül lenyűgöző célpont mindenkinek, a DiamondDeal kuponjával pedig kedvezményes is!

Gazdag történelme miatt látnivalók sokaságát kínálja, s a várost alkotó negyedeknek is külön hangulata van, melyek miatt érdemes mindegyikbe ellátogatni. Az Óváros, az Újváros (a híres Vencel térrel), a Zsidónegyed és a Várnegyed persze nem csak a történelem iránt érdeklődőknek lesz feledhetetlen, hiszen Európa fontos kulturális központjaként több száz színház, galéria és kiállítóterem várja az érdeklődőket, és a prágai utcák kulturális élete is kifejezetten mozgalmas minden évszakban, és szinte minden hétre jut egy világsztár vagy híres együttes, aki a városban ad koncertet.

A meseszép Prága évszaktól függetlenül lenyűgöző célpont mindenkinek, a DiamondDeal kuponjával pedig kedvezményes is!

És ne felejtsük el a sört sem, hiszen Prága a sörivók valóságos paradicsoma. Rengeteg kisebb-nagyobb kocsma, söröző található itt, melyekben valódi kincsekre bukkanhatnak a folyékony kenyér ínyencei. Kóstoljátok bátran a kézműves söröket, melyek között igazi gyöngyszemekre bukkanhat még az is, aki addig nem volt az arany nedű nagy kedvelője. Mellé pedig a kitűnő cseh konyha jellegzetes fogásaiból választhattok sörkorcsolyát. Csehországban a sörözés nem szokás, hanem szinte vallás, izgalmas és érdekes szokásokkal, melyeket érdemes megismernetek.

Szeretettel vár benneteket a Top Hotel Prague****

A Top Hotel Prague**** kényelmes szálláslehetőséget kínál Prágában. A különleges, ízlésesen berendezett szálloda 5 étteremmel rendelkezik, ahol cseh és nemzetközi fogások közül választhattok majd. A finom ételek mellett más szolgáltatásokkal is kedveskednek az egészséges életmódot előtérbe helyező vendégeknek: beltéri úszómedence, fitnesz terem, wellness részleg, tenisz- és bowlingpálya is rendelkezésre áll. A japánkert és az éneklő szökőkút igazán romantikus hangulatot varázsol.

Látogassatok el a meseszép Prágába, és szálljatok meg a Top Hotel Prágában, a DiamondDeal kedvezményes kuponjával!

A szálloda nem csak wellness szempontból tökéletes választás, hiszen a város felfedezésére is remek kiindulópont. A Vencel tér tömegközlekedéssel 25 percen belül elérhető, s ehhez a buszmegálló az épület előtt található.

Látnivalók a szálloda közelében:

A Hotel címe: Blažimská 1781/4 149 00 Praha 4 - Chodov

Megközelítése autóval: Brno irányából, autópálya D1 1. lehajtó Spořilov irányában - Türkova út - a lámpánál egyenesen - kb. 80 méterre jobbra a Klapálkova utcára. - első lehetőségnél jobbra - megérkezés a Top Hotel Prágához.
más irányból: A déli összekötő felől, Spořilov lehajtónál - Spořilovská út, Chodov kijárat - 1. lámpánál Türkova út irányába fordulj, majd rögtön a második lámpánál balra - Klapálkova út - első lehetőségnél jobbra - megérkezés a Top Hotel Prágához.

Tömegközlekedés:  C metró vonalán, Haje irányába a Chodov megállónál leszállni - átszállás a 115 számú buszra a Fővárosi Levéltár megállóig (buszmegálló a szálloda előtt).

Szállítás a repülőtértől: A Václav Havel repülőtér 15 km-re fekszik a szállodától. Taxival 25 perces út. A szálloda örömmel biztosít hotel taxit 650 CZK-ért.

Legyen bármilyen évszak, bármilyen időjárás, Prága ezektől függetlenül gyönyörű. Ha szeretnétek átélni a pezsgését, megismerni gazdag történelmét, s kortyolni finom söreit, csak vásároljatok kupont a DiamondDealen, és kedvezményesen megtehetitek!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu