Tökéletes smink ébredés után is! Szájtetoválás szájkontúrral és félsatírral, Óbuda-Békásmegyeren

  • Tartós megoldásra vágysz a szép sminkeket illetően?
  • Készíttess profi sminktetoválást: amellett, hogy időt spórolsz vele, tökéletes ajkakat varázsol arcodra!
  • A prémium minőségű kozmetikumok segítségével bármilyen alkalomhoz illő sminked lesz! Válaszd a Naturelles Szépségklinika (III. ker.) ajánlatát,  kuponunkkal mindössze 24.890 Ft-ért!
Ár:24.890Ft50.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
50.000 Ft
51%
25.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.09.19. - 2019.12.19

Szájtetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szájtetoválás szájkontúrral és félsatírral 1 főnek, 1 alkalommal.

A stílusodhoz legjobban illő formát és színt választhatod, így sminktetoválásod pontosan olyan lesz, amilyet tervezéskor meghagytál.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.09.19. - 2019.12.19 között

Fontos! A szolgáltatás csak beleegyező nyilatkozat aláírásával vehető igénybe.

Bejelentkezés:

  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Keresd Korányi Szilviát a +36-70/627-2180 telefonszámon, kuponkódod megadásával.
  • A kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal.
  • 1 fő 2 db kupont használhat fel.

Ellenjavallatok:

Cukorbetegeknek és véralvadásgátlót szedőknek a kezelés nem ajánlott. További ellenjavallatokról egyeztess partnerünkkel.

Felárak, opciók

Kérjük, vedd figyelembe, hogy problémás (rosaceás) bőr kezelése esetén előfordulhat, hogy vérzés tapasztalható. Ilyenkor vérzéscsillapító használata ajánlott, melynek helyszínen fizetendő felára van.

További információk

  • A szalonban a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelő sminktetováló festékeket használják.
  • A tapasztalt szakember a teljes folyamat során ügyel a sterilitásra, az eszközök fertőtlenítésére, és kizárólag megbízható anyagokat használ.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon, vagy sms-ben! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, max. 15 perc késés elfogadott!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Csütörtökig 12-18-ig
Szolgáltatás helye
1037 Budapest, Kiscelli utca 98. 2.em.5. (19-es kapucsengő)

Szájtetoválás kuponunk leírása

Tartós szépség arcodon

Már az ókorban is...kezdjük mindig a történetet, amikor azt akarjuk kifejezni, hogy milyen hosszú időre tekint vissza valami. Ez teljesen igaz a nők esetében a sminkelésre, hiszen már Kleopátra is tudta, hogyan emelje ki még jobban szemei és szája szépségét.

Azóta persze stílusok, trendek jöttek és mentek, a nők mindig megtalálták a módját, hogyan tegyék még vonzóbbá magukat. A sminkek élettartama is folyamatosan változott, egyre hosszabb lett. Így jutottunk el 2019-be, amikor is a Naturelles Szépségklinikán a hölgyek már olyan tartós sminket kaphatnak, ami akár éveken át kitart.

Tartós sminktetoválás - tartós szépség

Legyen szó bármilyen eseményről, szülinapról, buliról, családi összejövetelről, mindig a tökéletes sminkre vágysz? A tartós sminktetoválás akkor éppen neked ajánlott! Már egy beavatkozással a legszebb vonalvezetésű, művészi rajzolatú kozmetikai tetoválást varázsolják arcodra. A profi eljárásnak köszönhetően gyönyörű, egyenletes, tartós és költséghatékony sminked lesz!

A lenti képen a szolgáltató munkáit láthatod:
További referenciákért kattints a szolgáltató oldalára ide 

Naturelles Szépségklinika, szájtetoválás, szájkontúrral és félsatírral, kupon, akció

Hogyan legyen gyönyörű és tartós sminked?

Előbb konzultáción veszel részt, ahol a kozmetikussal közösen választjátok ki a számodra legmegfelelőbb stílust, színt és formát. Így garantáltan olyan sminked lesz, amilyet elképzeltél magadnak.

A félsatír lényege, hogy nincs besatírozva az egész száj felülete. Ebben az esetben csak olyan színeket használnak melyek harmonizálnak a száj saját színével. A félsatír leginkább telt ajkakon mutat jól. Vékony ajkúaknak a teljes satír ajánlatos, ugyanis kis szájon nem tud érvényesülni a színátmenet.

A szájtetováláshoz a természetes száj színeinek árnyalatait használják, de egyedi igény szerint erősebb színeket is alkalmaznak. A sminktetoválás elkészítése beavatkozástól függően 2-2,5 órán át tart. A sminktetoválások kb. 3 év alatt halványodnak el de világosabb színek alkalmazásánál ez az idő kevesebb is lehet.

Az általuk használt festékek, az EU-ban forgalomban lévő hasonló termékek közül, az egyik legmagasabb minősítést kapták. A sminktetováló gép az Egészségügyi Hatóság által legjobbnak minősített tűkészlettel dolgozik. A tetoválást minden esetben steril tűvel végezik, és mindvégig gumikesztyűben dolgoznak.

sminktetoválás, naturelles szépségklinika, tartós, kupon, akció

Válaszd a Naturelles Szépségklinika tartós és esztétikus sminktetoválás ajánlatát, vásárolj kupont a DiamondDealen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 14% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

7 darabos élelmiszer-tároló műanyag edénykészlet színes fedelekkel
2.790 Ft kupon ár helyett MA csak 2.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu