Tökéletes felfrissülés! 80 perces svédmasszázs teljes testre Szegeden!

A fájdalom megkeseríti mindennapjaidat? A svédmasszázs erejével könnyítünk testeden! Ízületi fájdalom és feszültség nélküli mindennapok várnak testedre és lelkedre a masszázs után! Vásárold meg a 80 perces svédmasszázst 2.490 Ft-ért Farkas Enikő jóvoltából (Szeged)!
Ár:2.490Ft7.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
7.000 Ft
65%
4.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.02. - 2016.05.27

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalom, 80 perces teljes test svédmasszázs.
  • A masszázs kiválóan csökkenti a stressz és jó hatással van az izomhúzódásokra.
  • A masszőr különleges szőlőmag kivonatos, és kókuszzsíros krémeket használ!
  • Ez az ajánlat Neked szól, ha izomcsomókkal, hátfájdalommal, alvászavarral küszködsz továbbá stresszoldó hatása révén a svédmasszázs remek közérzetjavító. Jótékony hatással bír még az izomfájdalmakra és aktivizálja a testünk öngyógyító képességét
  • A kupont 2016.05.27-ig veheted igénybe. Előzetes bejelentkezés szükséges! Bejelentkezés Farkas Enikőnél a +36-30/515-1412 telefonszámon.
  • Időpontokat a bejelentkezés sorrendjében tudnak biztosítani.
  • Az időpont lemondására vagy módosítására 24 órával előtte van lehetőséged ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Lepd meg magad egy masszázzsal vagy ajándékozd meg szeretteid!
  • Súlyos betegség jelenléte esetében vagy terhesség ideje alatt a masszázs nem vehető igénybe.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9:00-20:00 Szo: 9:00-13:00
Szolgáltatás helye
6722 Szeged, Petőfi Sándor sugárút 40/B. 1/6.

Kuponunk leírása

Álmatlanság, stressz, izomfájdalom, izomgörcsök? 
Mind ismerős számodra, hisz éjszaka forgolódsz ágyadban, a mindennapi feszültség kihat magánéletedre, a folytonos ülés vagy rohangálás miatt szenvedsz az izomgörcsöktől? 

Megtaláltad a legjobb megoldást magadnak! 

Ha masszázsról beszélünk, mindnyájunknak a svédmasszázs jut először eszébe, hisz az 1900-as évek óta az egyik legelterjedtebb masszázsfajta. Sajátossága és ezáltal különlegessége is abban rejlik, hogy az egymást követő mozdulatsorok gyengéden és fájdalommentesen, mégis megfelelően mozgatják át minden izmunkat: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, vibráció.

A svédmasszázs köztudottan, megnyugtatja egész testünket, és lelkünket, hisz oldja a bennünk régóta felgyülemlett feszültséget és hatására, éjszaka, gondolkodni sincs időnk azon, hogy meddig leszünk még ébren.

A masszázshoz használt különleges biokrém, mely szőlőmag kivonatból és kókuszzsírból készül, különösen jó hatással van ránk, hisz táplálja bőrünket, segíti a tápanyag felszívódást, gyulladáscsökkentő, anti-oxidáns és bőrregeneráló hatása van!

Különlegessége, hogy testünk és lelkünk összhangba hozásában is segít!

Ha ülő munkát végzel, vagy egész nap futkosol egyik helyről a másikra akkor számodra szinte kötelező, hisz a sportmasszázsok és gyógymasszázsok alapja is a svédmasszázs, izomgörcsök oldása és fájdalomcsillapító hatása miatt.

A svédmasszázsnak számtalan pozitív hatása van, ami miatt neked is kell próbálnod: általános felfrissültség érzet, fáradt izmok újratöltődése, sportsérülések a masszázs hatására gyorsabb gyógyulnak, vér és nyirokkeringést segíti, anyagcserét gyorsítja, emésztést segíti (ami által a méregtelenítésben nagy szerepe van), váll, nyak, hát területén fájdalmat csillapít. Stressz oldó hatása miatt javítja általános közérzetünket, koncentráló képességünket.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj bárhol, bármikor a mobilodról is.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Lájk :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu