Tökéletes emlék egy életen át: Családi fotózás a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • A családi fotók egy életen át veletek lesznek és büszkén mutogathatjátok majd gyermekeiteknek, unokáitoknak!
  • A Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-nál minden adott, hogy tökéletes képek készüljenek rólatok, így garantáltan elégedettek lesztek a végeredménnyel.
  • Kattints a "Megveszem" gombra, hiszen most óriási kedvezménnyel vásárolhatod meg a fotózást.
Ár:12.900Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
40.000 Ft
68%
27.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.08.23. - 2023.11.23

Családi fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Családi fotózás:

  • A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.
  • 30-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálunk.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)

A fotózást ajándékba is adhatod, személyre szóló AJÁNDÉKUTALVÁNY formájában, a kívánságodnak megfelelő szöveggel.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.08.23. - 2023.11.23 között

BEJELENTKEZÉS

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadjuk el. Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.

  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben fél éven belül használható fel.
  • Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.
  • A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók:  www.gaborphotography.hu

Felárak, opciók

  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.

További információk

  • Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár saját otthon is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész, Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk.
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • Házi kedvenceidet is szívesen látjuk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg

Lemondási feltételek

Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal  a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesíted a szolgáltatót).

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Pontos, precíz, és a képek is jók lettek. :-)"
Szűcs Balázs

Családi fotózás kuponunk leírása

Örökítsd meg családod, családi eseményeid tökéletes fotókon!

A fénykép hosszú távú emlék! Így a családtagok mindig örömmel fogadják, sőt gyakran kérik is a gyerekekről, unokákról, családról készített fényképeket. Mi segítünk abban, hogy ez a kívánság megvalósulhasson, a gyermekekkel vagy a teljes családdal. A helyszínt pedig te választod, ízlésednek és pénztárcádnak megfelelően.

A fotós kupon azért is tökéletes választás, mert a kuponból több is vásárolható, így a fotózásra szánt összeg - és ezzel együtt a képek száma illetve az időtartam - szabadon megválasztható.

A megvásárolt kuponok összértékében elegáns AJÁNDÉKUTALVÁNYT állítunk ki, a kívánt szöveggel, amely fél éven belül bármikor felhasználható, ha a kuponok érvényesítése a beváltási határidőn belül megtörténik.

A családi fotózásról

Ajánlatunk tartalma egy 30-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálunk.

Lepd meg szeretteidet egy közös családi fotózással, hogy mind örömmel tekinthessetek vissza a közös emlékekre!

További információk eléréséhez:

  • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
  • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
  • Web: a www.gaborphotography.hu
  • Skype: steinergbp
  • Instagram: gabor.steiner.photo

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu