Toka eltüntetés mikroinjekciós zsírbontással, műtéti beavatkozás és diétázás nélkül!

Fogyás Gyorsan-Vida Katalin | Budapest, IV. ker.
Borzasztóan zavar már a tokád? Minden fényképen előtérbe tolakodik, a tükörbe nézve sem marad észrevétlen, és nincs az a kendő, ami eltakarná. Szabadulj meg tőle végleg, mikroinjekciós zsírbontással, műtéti beavatkozás és diétázás nélkül a Fogyás Gyorsan (IV. kerület) jóvoltából! Ehhez kedvezményes kupont biztosít a Diamond Deal, vedd meg most csupán 7.880 Ft-ért!
Ár:7.880Ft39.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
39.900 Ft
81%
32.020 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.06.29. - 2016.09.20

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalom mikroinjekciós zsírbontás toka területére.
  • Szabadulj meg a tokától egy műtét kellemetlenségei és visszamaradó hegek nélkül! Diétáznod és edzésekkel fáradoznod sem szükséges!
  • A mikorinjekciós zsírbontás olyan területeken is eltünteti a zsírt, ahonnan edzéssel nem lehet, vagy rendkívül nehezen.
  • A kezelés az érzéstelenítésnek köszönhetően fájdalommentes!
  • A kezelés mellékhatásaként duzzanat és véraláfutás kialakulhat, de ezek hamar gyógyulnak.
  • Ellenjavallatok: lipodisztrófia, várandósság, szoptatás ideje alatt, 21 év alatt és 60 év felett, illetve gyulladásos állapot, gyulladáscsökkentők szedése esetén nem veheted igénybe. Az érzéstelenítéshez használt lidocain érzékenységed esetén tájékoztasd orvosodat!
  • A kezelés időtartama 20-30 perc.
  • A kupont 2016. szeptember 20-ig használhatod fel, előzetes telefonos bejelentkezést követően.
  • Előzetes időpont egyeztetéshez hívd a +36-70/773-3400 telefonszámot!
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • Más akcióval nem vonható össze.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Más esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a kezelésekre.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Virág utca 27.
26-os kapucsengő

Kuponunk leírása

"Ne fényképezz profilból, kérlek!"

Ez az a mondat, amit eddig lehet, hogy sokszor mondtál, ezután majd nem fogod! Eddig rendkívül aggasztott a tokád, melynek "jóvoltából" kövérnek tűntél, úgyhogy ideje eltűnnie! Nem volt olyan garbó vagy kendő, mely elrejtette volna, de most már nem is kell ilyesmivel próbálkoznod, hiszen immár műtéti komplikációk és utóhatások nélkül szabadulhatsz meg ettől a nem kívánatos zsírpárnácskától!

Helyi zsírlerakódás hatékony eltávolítása mikroinjekciós mezoterápiás zsírbontással!

Sajnos a toka 40-hez közeledve, vagy akár fiatalabb korban is elég könnyen kialakulhat, de most már könnyedén eltüntethető a mikroinjekciós mezoterápiás kezelés révén. Ennek során nagyon vékony tű segítségével egyenesen a zsírszövetbe injektálják a zsírbontó kotélt, ami ott kifejti áldásos hatását: bontja a zsírsejteket, amelyek ezután távoznak a szervezetből, ezáltal csökkenti a kezelt zsírréteg vastagságát, továbbá sejtstimuláló és kollagén képződést segítő hatása révén a bőr állagát és feszességét is javítja. Mivel ilyen sokrétűek hatásai, fogyasztás mellett narancsbőr eltávolításra, nyúlási csíkok, striák halványítására is használják. A mezoterápiáról bővebben itt is olvashatsz, a szolgálató weboldalán!

toka eltávolítás, toka kezelés, injekciós zsírbontás, zsírbontás

Miért olyan hatékony ez a kezelés?

Mivel a kezelést ott alkalmazzák, ahol a probléma fennáll, így rendkívül hatékony! Hiszen a legjobb hatást mindig úgy lehet elérni, ha közvetlenül a megoldandó problémára koncentrálsz! Ebben az esetben a mikroinjekciós kezelés a toka területére fókuszál, itt juttatják be majd bőröd alá a fogyasztó szérumot, mely lebontja a zsírt, és tokád hamarosan zsugorodik majd!

A kezelés menete

  • Fertőtlenítik a kezelendő területet
  • Zsibbasztó, érzéstelenítő krémmel kenik be, majd pár perc múlva eltávolítják
  • Mikroinjekcióval befecskendezik a fogyasztó szérumot a kívánt területre
  • Végül ismét fertőtlenítik a kezelt területet

Meddig tart egy kezelés? Vannak ellenjavallatai, mellékhatásai?

Egy kezelés mindössze 20-30 percet vesz igénybe, és 3-5 alkalom lehet szükséges. Mivel nincs gyógyulási idő, így akár ebédszünetben is végezhető.

Ellenjavallott lipodisztrófia, terhesség, szoptatás, bármilyen fennálló betegség és gyulladás esetén, valamint 21 éves kor alatt, 60 éves kor felett. Gyulladáscsökkentők szedése és lidocain érzékenység is kizáró ok lehetnek.

Mellékhatásként átmeneti duzzanat jelentkezhet a kezelt területen, valamint fájdalmas lehet és esetleg kipirosodhat az adott rész. Az esetleg kialakuló véraláfutások könnyen kezelhetők árnika vagy feketenadálytő krémmel.

Szabadulj hát meg a tokádtól fájdalmas műtét és betarthatatlan diéta nélkül, zsírbontó kezeléssel! Ehhez vásárolj kedvezményes kupont a Diamond Dealen még ma!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu