Tipp-topp talpak mindenkinek! - 30 perces gyógytalpmasszázs lábaid & immunrendszered egészségéért!

Edi és Noé Beauty Szalon | Budapest, VI. ker.
Gyakran van olyan érzésed, hogy már alig állsz a lábaidon? Könnyítsd meg fáradt lábaid életét az Edi és Noé Beauty Szalonban (VI. ker.) gyógyító talpmasszázzsal! Nem kizárólag gyógyírt kínálnak gondjaidra, hanem megelőzésként a talpadban megbújó reflexpontokat is kezelésbe veszik. Válaszd ezt a kedvező ajánlatot most csak 1.390 Ft-ért!
Ár:1.390Ft3.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
3.500 Ft
61%
2.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.11. - 2016.05.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalmas relaxáló gyógytalpmasszázs, melynek időtartama kb. 30 perc
  • A talpmasszázs kiválóan enyhíti talpad fáradtságát, esetleges fájdalmait, oldja a stresszt és remekül ellazít.
  • Kizárólag hölgyek részére szóló kezelés!
  • A talpreflexológia segít szervezetünk állapotának felmérésében, és segíthet a panaszok legyőzésében is.
  • Ellenjavallatok: lázas betegés, epekő, vesekő, heveny gyulladások, bőrfertőzések, csonttörések, friss sérülések esetén. Továbbiakról érdeklődj!
  • A kupon 2016. május 30-ig váltható be.
  • 1 fő maximum 4 kupont vehet: 2 db-ot saját célra és 2 db-ot ajándékba.
  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges Fülöp Noéminél a +36-20/573-8681 telefonszámon!
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Nyitva tartás:
Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig 10:00-19:00; Szombaton bejelentkezés esetén.
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Szinyei Merse utca 5

Kuponunk leírása

Legyenek tipp-topp talpaid!

Az egészséges lábak nélkül létezni sem tudunk. Kik vinnének minket az iskolába, a boltba, kivel mennénk bulizni, kikapcsolódni? Na, látod! Gondoskodj lábaidról, amikor jelzik, hogy problémájuk van, később még hálásak lesznek érte.

Egy kb. 30 perces gyógyító talpmasszázst lábaid kitörő örömmel fogadnak majd, annál is inkább, mert nem csak az esetlegesen jelentkező fájdalom enyhítésére alkalmas. A masszőr a  kezelés során a talpreflexológia tudományát is segítségül hívva a megelőzésre is hangsúlyt fektet, mivel számos addig rejtett problémára derülhet fény alkalmazásával. 

Talpmasszázs

Miért jó a talpmasszázs?

A masszőr a kezelés ideje alatt a talpadon lévő, a test más pontjaival összeköttetésben álló reflexpontokra is hatást fejt ki. Ezáltal stimulálható a keringés, melynek serkentésével gyorsabb lesz a méregtelenítés, de hatékonyabban működik majd immunrendszered is. Idegrendszeredre is kifejezetten nyugtató, lazító hatással lesz majd ez a pihentető kezelés.

Mi is ez a talpreflexológia?

A reflexológia arra épít, hogy a talp reflexzónáin a leginkább kifejezett a kapcsolat a bőrfelület és az egyes testrészek között, s ezt a kétirányú kapcsolatot lehet az adott zónához tartozó szerv állapotának felmérésére vagy serkentésére is használni. Bár sokban hasonlít, mégsem keverendő össze a hagyományos talpmasszázzsal! A reflexológia az idegi kapcsolatokon át tulajdonképpen érintéssel gyógyít, és mára rendkívül elismertté vált a természetes gyógymódok között. Segítségével enyhülhetnek, vagy akár el is múlhatnak az emésztési problémák, a hormonális alapú tünetek (pajzsmirigy működési zavar, menstruációs panaszok) ízületi fájdalmak, elősegíthető a belső szervek regenerációja, megszüntethető a fejfájás, az idegrendszeri problémák, serkenthető a nyirokrendszer és a keringési rendszer, ezáltal a méregtelenítés is gyorsul.

A kezelés kedvező hatásai: jó közérzetet és ellazult állapotot okoz, javítja az anyagcserét, hosszú távon erősíti az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyulását is. Ha semmilyen panasz sincs, akkor is érdemes kipróbálni a kezelést, hiszen 30 percben tökéletesen ellazít a mindennapok rohanása közepette.

Válaszd a természetes felfrissülést, vedd igénybe a gyógyító talpmasszázst a DiamondDeal jóvoltából!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu