Thermage II. fiatalító arckezelés ajándék arcmasszázzsal! Szabadulj meg könnyen ráncaidtól Szegeden!

Tüntesd el a zavaró ráncokat a forradalmi Thermage II. hidratáló arckezeléssel a szegedi Széplaki Stúdióban! Bőröd új technológiával születik újjá és ezt az élményt egy feszesítő arcmasszázs teszi teljessé. Lepd meg magad vele, vagy add ajándékba a kupont, mindössze 3.990 Ft-ért!
Ár:3.990Ft12.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
12.000 Ft
67%
8.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.08.15. - 2017.10.31

Thermage II. ránctalanítás kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalmas Thermage II teljes arckezelés +ajándék arcmasszázs
  • A kezelés időtartama: kb. 30 perc
  • A Thermage II rádiófrekvenciával működik, a bőr mélyén fekvő kollagén rost hálózat elérésével újítja meg a bőr szerkezetét, így fiatalítva arcodat.
  • Az arcmasszázst professzionális bőrnyugtató krémekkel végzik, amik segítenek abban, hogy bőröd visszanyerje puhaságát, feszességét.
  • Mindazok számára ajánlott, akiknek fontos, hogy arcuk minden körülmények között csodásan ragyogjon.
  • A kezelés nem ajánlott a magas vérnyomással, pacemakerrel élőknek, továbbá a terhesség, szoptatás ideje alatt.
  • A kupon beváltása: 2017. október 31-ig lehetséges.
  • Időpont egyeztetés céljából hívd a szegediSzéplaki Stúdiót a
    +36-70/884 -2266-os telefonszámon!
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
  • Időpont módosítása, vagy lemondása a lefoglalt időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 8-20, Szo 9-14.
Szolgáltatás helye
6720 Szeged, Kelemen László u. 7

Thermage II. ránctalanítás kuponunk leírása

Fiatalság forrása!

Elmúltak azok az idők, amikor az örök fiatalságra vágyók számára csupán a kellemetlen plasztikai műtétek jelentették a biztos megoldást. Ma már sokkal hatékonyabb, és ami fontosabb, fájdalommentes kezelések állnak rendelkezésre.
Már Szegeden is!

A Széplaki Stúdió Thermage II. kezelésével új módszerrel üzenhetsz hadat az arcbőröd életét megkeserítő apró ráncocskáknak, szarkalábaknak. A biztos és tartós hatásról még egy kellemes arcmasszázs is kezeskedik. Ráadásul mindössze kb. 30 percet kell magadra szánnod!

Mi ez az új technika és hogyan kezelik vele arcbőröd?

A Thermage rádiófrekvenciás technika több más módszerhez hasonlóan először a plasztikai sebészeti kezelések kiegészítőjeként jelent meg. Eredményei elismeréseként önálló kezelésként is gyorsan teret hódított magának, immár a szépségiparban is.
Forradalminak számító módszer, mely rádiófrekvenciával feszesíti a bőrt, és javítja annak kontúrját, a bőr mély rétegeiben található kollagén rostok hő általi megfeszítésével, valamint a kollagén termelődés serkentésével.

A kollagénről pedig érdemes tudni, hogy ez a természetes anyag fiatalkorban még nagy mennyiségben megtalálható a bőrben, és gyorsan újratermelődik. A kor előrehaladtával viszont, illetve különböző káros környezeti hatások miatt egyre kisebb mennyiségben termelődik újra külső beavatkozás nélkül. Itt kerül képbe a Thermage II. arckezelés.

Széplaki Stúdió_belső

Ahogy említettük feljebb, ehhez a kezeléshez nem szükséges műtéti beavatkozás, mert a rádiófrekvencia képes a bőr mélyére hatolva stimulálni a kollagén rostokat, ezáltal ismét feszessé varázsolva az arcot. A kezelés után még akár hetekig is folytatódhat a pozitív hatások sora, hiszen a kollagén újratermelődése csak a kezelés után indul be igazán, így akár hetekkel később is észrevehetsz magadon további fiatalodást, ránctalanító hatást.

Sőt, hogy a hatás még kiemelkedőbb és tartósabb legyen, egy revitalizáló arcmasszázsban is részesülsz. Mivel az arcbőr a számos benne található idegvégződés miatt jól stimulálható, az itt végzett masszázs serkenti a vérkeringést, és az izmok átmozgatásával feszesebbé teszi bőröd.

Élj tehát e kezelés összetett erejével, és szavazz a tartósan fiatalos arcbőrre! Ehhez nyújt segítséget neked a DiamondDeal ajánlata.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu