Teljeskörű arctisztítás és bőrfeltöltés sheavajjal, jojoba olajjal + ajándék szemöldökigazítás!

Lassan vége a hideg időnek, de mindig fontos, hogy arcbőrünk megkapja a megfelelő törődést. Teljeskörű arctisztítás gőzöléssel, gríz és mitesszer eltávolítással és finoman ápoló BIO hatóanyagokkal, sheavajjal, jojobaolajjal és E-vitaminnal, ajándék szemöldökigazítással a MÓ-KA Szépségkuckóban (VII. kerület!). Vedd meg most 3.190 Ft-ért!
Ár:3.190Ft18.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
83% kedvezmény
18.000 Ft
83%
14.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.18. - 2016.06.10

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma egy alkalom teljeskörű arctisztítás, sheavajjal, jojoba olajjal és E-vitaminnal kiegészítve, ajándék szemöldök igazítással!
  • A kezelés időtartama kb 60 perc!
  • A kezelés víz-és zsírhiányos bőrűek számára ajánlott.
  • Kezelés részei: tisztítás tonikkal, arctejjel, arcradírozás, gőzölés, gríz-és mitesszer eltávolítás, Tulasi-féle bio arcradírozás, bőrfeltöltés ghánai finomítatlan bio sheavajjal, bio jojoba olajjal és E-vitaminnal.
  • A kezelés mindenkinek ajánlott, aki szeretné bio hatóanyagokkal méregteleníteni és megtisztítani az arcát. Továbbá víz-és zsírhiányos bőrüeknek kötelező ezt kipróbálni!

  • A Tulasi-termékek csakis tiszta, növényi alapú, környezet-és bőrbarát alapanyagokból, összetevőkből készülnek.
  • A finomítatlan shea vaj rengeteg gyógyító összetevőt tartalmaz, ami segít abban, hogy bőröd sokáig megőrizze hidratáltságát.   
  • A jojoba olaj magas E-vitamin tartalma védi a bőrt a káros szabad gyökökkel szemben, így kiválóan alkalmas a száraz bőrre.
  • A kupon 2016.06.10-ig használható fel.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges, amit az alábbi telefonszámon tudsz megtenni: +36-30/959-2179
  • A kupon saját részre és ajándékba is vásárolható.
  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
  • Egy személy bármennyi kupont vásárolhat és adhat ajándékba egyaránt!
  • Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül! 
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
kedd, csütörtök, péntek 09:00-19:00; Bejelentkezés alapján szombat 09:00-19:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány u.77.

Kuponunk leírása

 Üde és élettel teli arcbőr!

Az arcbőr ápolása rendkívül fontos és a megfelelő hatóanyagok, vitaminok bevitele nem is olyan egyszerű, ahogyan azt elsőre elgondoljuk. Fontos tudnod, hogy milyen típusú a bőröd, mit tud befogadni és mi az, amivel nincs jóban. 

Az ajánlatunk egy teljeskörű arctisztítás és bőrfeltöltés száraz, zsírhiányos bőrre sheavajjal, jojoba olajjal és E-vitaminnal!

Sokfélék vagyunk, rengeteg bőrtípust ismerünk. A zsírhiányos, vagyis alipikus bőr matt, felszínén finom hámlás észlelhető. Ennél a típusnál fontos a hiányzó zsíranyagok pótlása, a szaruréteg hidratáltságának helyreállítása, az esetlegesen fellépő gyulladás megszüntetése, erre pedig kiválóan alkalmazható a shea vaj és a jojoba olaj is egyaránt. 

De lássuk, miről szól az ajánlatunk!

Teljeskörű arcnagytisztítás

A kozmetikus letisztítja az arcod a megfelelő tejjel, tonikkal, szükség esetén pedig arcradírral is. Gőzöléssel felpuhítja a bőrödet, majd jöhet az alapos tisztítás, ezután pedig megszabadít az oda nem illő szennyeződésektől, grízektől. Természetesen a folyamat után alaposan lefertőtleníti és lezárja a pórusaidat. Az arcbőrödnek megfelelő Solanie kozmetikumokat fogja használni, hogy a lehető legjobbat biztosítsa bőröd számára.

Ezt erősíti és plusz, a Tulasi-féle bio arcradírozás, lássuk az ő filozófiájukat!

Arcápolási csomag

Tulasi termékek

Tulasi-termékek csakis tiszta, növényi alapú, környezet-és bőrbarát alapanyagokból, összetevőkből készülnek, így biztos lehetsz benne, hogy a legprofesszionálisabb kezelésben lesz részed! 

Továbbá:

A finomítatlan shea vaj rengeteg gyógyító összetevőt tartalmaz, ami segít abban, hogy bőröd sokáig megőrizze hidratáltságát.  A jojoba olaj magas E-vitamin tartalma védi a bőrt a káros szabad gyökökkel szemben, így kiválóan alkalmas a száraz bőrre.

A végeredmény pedig, friss, üde és élettel teli arcbőr!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz Te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu