Teljeskörű arc- és dekoltázskezelő nagycsomag manikűrrel ajándékkal!

4,5/5Szilani-Beauty Szépségszalon | Budapest, XX. ker.
Szépülj a természet erejével a Szilani Beauty-ban (XX. kerület), ahol nem feledkeznek el kezeidről sem, sőt a gyönyörű tekintetedről is gondoskodnak! Ilyen komplex szépségcsomaggal még biztosan nem találkoztál! Almaőssejtes arc-nyak és dekoltázsmasszázs, manikűr lakozással kezeidre ajándékba szemöldökszedés, festés, szempillafestés ajánlatunk bomba áron, csak 4.290 Ft-ért! Hát, nem megéri?
Ár:4.290Ft9.200 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
9.200 Ft
54%
4.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.16. - 2016.05.16

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon a következőket tartalmazza:
    • arc-nyak és dekoltázsmasszázs almaőssejtes hatóanyaggal
    • manikűr lakkozással, körmeid is ápoltak és formázottak lesznek, a köröm környéki bőr is megkapja a szakszerű ápolást
    • +ajándék: szemöldök igazítás (szedés)-festés, szempilla festés
  • A kezelés időtartama: kb. 1,5 óra
  • A kezelést klinikai tisztaságú, svájci alma őssejtet tartalmazó termékek használatával végzik, amely bizonyítottan fokozza a bőr sejtjeinek aktivitását, valamint beindítja a bőr őssejtjeinek önmegújító képességeit. Ennek hatására az arcbőr feszesebb, fiatalabb, élettel telibb lesz!
  • Szilágyi Anita mesterkozmetikus  24 éves tapasztalattal vár Téged! Szalonjában kizárólag professzionális minőségű kozmetikumokat használnak a kezelésekhez.
  • Mennyiségi korlátozás nélkül bármennyi kupon vásárolható saját részre is vagy akár ajándékba is!
  • A kupont 2016. május 16-ig válthatod be.
  • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges, időpont egyeztetés céljából hívd a Szilani Beauty Szépségszalont az alábbi telefonszámok egyikén: +36 70/556-0167; +36 30/910-0814.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-20:00 - Előzetes bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Szent Imre herceg u. 80
2 helyszínen

8380 Hévíz, Attila u 15
★★★★★
★★★★★
"A leírtaknak mindenben megfelelt a szolgáltatás. Jó volt, hogy hosszabb időt hagytak a beváltásra. "
Bàsthy Krisztina

Kuponunk leírása

Ez a kényeztetés jár neked!

Elfoglalt vagy, így nagyon kevés idő jut saját magadra? Szomorú, de tény, hogy ezzel sokan vagyunk így, ezért igyekszünk mindenben a leginkább időtakarékos megoldást keresni. Ha te sem vagy ezzel másképp, akkor ez az ajánlat neked szól!

A Szilani-Beauty Szépségszalonban egy helyen megkapsz mindent, amire szükséged lehet télen a testi-lelki megújuláshoz!

csomag

Mit tartalmaz a szépülőcsomag?

Ezzel a nagyjából 90 perces komplex revitalizáló kezeléssel garantáltan megelőzheted a kellemetlen, húzó, száraz érzést, amit a bőrödön érezhetsz a szervezetet nagyon igénybe vevő téli időszakban! Emellett pedig köröm lakkozással és szemöldök igazítással, szempillafestéssel biztosítják az ápolt kinézetet a megterhelő zord időben.

Az arc-nyak, dekoltázs masszázs nagyban hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, a felhalmozódott méreganyagok a nyirokereken keresztül kiürülnek. Ennek eredményeként az arcbőr tiszta, kipihent lesz. A kezelést almaőssejttel végzik, ami hatékonyan járul hozzá bőröd fiatalon tartásához, azáltal, hogy meghosszabbítja a bőr sejtjeinek élettartamát. Ennek köszönhetően bőrödön csökken a ráncok kialakulása.

Kezeid télen vannak a legnagyobb igénybevételnek kitéve, ezért fontos, hogy ilyenkor nagy hangsúlyt fektessünk a kéz bőrének és a körmök ápolására egyaránt. Kezeid a szalonban klasszikus manikűrözést, így sokáig nem lesz gondod rájuk.

Mit tartalmaz a klasszikus manikűr?

Alapos kézmosás után manikűrösöd kiemeli az esetlegesen benőtt körömsarkakat. Ezután a körömhossz rövidítése történik igényeid szerint. Manikűrösöd ilyenkor törekszik az azonos körömhossz elérésére, és hogy körmeid minél egyformábbak legyenek. Majd a szarupárkány, azaz a körömre nőtt bőr fellazítása, áztatása és eltávolítása következik. Zárásként a körmök polírozása, ápolása és lakkozása történik.

És ne feledd, egy szakember mindig jobban és gyorsabban képes megoldani a manikűrt, mint ahogy te csinálnád, ezért egyrészt szakszerű munkát kapsz, másrészt nem neked kell otthon vesződnöd vele!

Ajándékba pedig a szemöldöködről és szempilláidról szedéssel, illetve festéssel gondoskodnak, így mindig gyönyörű pillantásokkal tekinthetsz a világra! Ráadásul mindezt az alap kezelésen felül ajándékba kapod!

A Szilani-Beauty Szépségszalon kellemes, barátságos környezetben vár Téged is! 

Szilani Beauty Szépségszalon belső

Szeretnél kellemes környezetben felfrissülni kívül-belül? Válaszd a DiamondDeal ajánlatát!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu