Teljes testi felfrissülés 60 percben - Európai-Thai masszázs a XIII. kerületben

4/5Magic Touch Beauty Room | Budapest, XIII. ker.
  • Kipróbálnád Te is milyen egy igazi, tradicionális thai masszázs? Esetleg ajándékba adnád valakinek? Akkor van egy jó hírünk számodra!
  • A XIII. kerületi Magic Touch Beauty Roomban tapasztalt masszőr hölgy felel azért, hogy egy Európai-Thai masszázsnak köszönhetően tested teljesen felfrissüljön.
  • A masszázs segít a szervezet természetes gyógyulási folyamatainak gyorsításában, méregteleníti a testet, és az immunrendszered is erősíti!
  • Vásárold meg most kedvezményes kuponunkat!
Ár:7.990Ft13.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
39% kedvezmény
13.000 Ft
39%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.03.12. - 2024.06.12

Thai masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 60 perces Európai-Thai masszázs.

Fontos infórmációk a masszázsról:

  • A thai masszázs jellegzetessége, hogy nemcsak a kezet, ujjakat használják az izmok megmozgatásához, hanem az ujjakon, kívül a kézfejet, a könyököt, de esetenként még a lábakat, a térdüket is amellyel a fájó, letapadt izom kimozgatásával fokozzák a masszázs hatást, így a thai masszázs oldja a fizikai merevséget és fájdalmat is, de a pszichére is jó hatással van
  • A thai masszázs egy hatékony és hagyományos masszázstechnika, amely sokaknak segít a testi és lelki feszültség enyhítésében.
  • Thai masszázs izomlazító fogásaival még jobban beteljesül a masszázs nyújtotta relaxációs, ellazult állapotelérése mind a testnek mind a léleknek

A szolgáltató új vendégeknek szeretne kedveskedni ezzel az ajánlattal, ezért 1 fő egyszer vásárolhat saját részre kupont és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.12. - 2024.06.12 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/30-083-2054-es telefonszámon vagy a magictouch.bp13@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával.

További információk

Ajánlott a thai masszázs azoknak akik:

  • Szeretnék csökkenteni a stresszt és szorongást.
  • Izomfeszültséggel vagy izomfájdalommal küzdenek.
  • Javítani testtartásukat és testük rugalmasságát.
  • Problémáik vannak az energiaszinttel és a vitalitással.
  • Az aktív, mélyebb masszázsokat.

Ellenjavallatok: Láz, fertőző betegség, akut gyulladás, daganatos betegség, friss trauma, műtét utáni állapot, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, Rheumatoid arthritis (tartós izületigyulladás) aktív fázisa. Előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, ízületi instabilitás, egyes szív- és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot, terhesség, menstruáció (a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel), akut bőrbetegségek esetén.

A Masszőr nem állít ki számlát.

 

Lemondási feltételek

Időpont módosítás és lemondás legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Kisgömb utca 11
Fsz 6-7
★★★★★
★★★★★
"Jól éreztem magam,"
Pintér Tamara

Videó

Thai masszázs kuponunk leírása

Próbáld ki Te is a keleti, hagyományos thai masszázst és frissülj fel segítségével! 

Ha szeretnél fizikai és lelki felfrissülést átélni, akkor jó helyen jársz. A keleti, ősi masszázs sokkal mélyebbre nyúlik vissza, mint azt gondolnád. Könnyedén megszabadulhatsz a kínzó fájdalmaktól, görcsöktől. Lazulj el teljesen és felejtsd el miden negatív gondolatod 60 perc erejéig.

Mit érdemes tudnod az Európai Thai masszázsról?

Az ősi Indiában már ismerték a test energiarendszerét, és azt is tudták, hogy a masszírozással az energiarendszert lehet kiegyensúlyozni. A masszázzsal az izmokat nyújtva és nyomva lehet szabadon áramoltatni az energiát. A thai masszázs jellegzetessége, hogy nemcsak a kezet, ujjakat használják az izmok megmozgatásához, hanem az ujjakon, kívül a kézfejet, a könyököt, de esetenként még a lábakat, a térdüket is amellyel a fájó, letapadt izom kimozgatásával fokozzák a masszázs hatást, így a thai masszázs oldja a fizikai merevséget és fájdalmat is, de a pszichére is jó hatással van.

A svéd masszázs ugyanúgy kézzel végzett kezelési technika, és Európában az egyik legelterjedtebb masszázsfajta, amely a gyógy- és sportmasszázsnak is az alapját jelenti. Egyáltalán nem csoda, hogy sokan igénylik ezt a fajta fizikai kezelést, mert sokan élnek mozgásszervi és reumás panaszokkal, amelyektől szeretnének megszabadulni. Egyúttal azonban a legtöbben nem a fizikai panaszok megszüntetése mellett, a lelki épülésre is vágynak, amelyet a svéd masszázs megadhat. A masszázs szóhasználatakor tehát legtöbben erre a kezelésre gondolnak. A legfőbb funkciója, hogy a stresszt kiűzze a szervezetből, ellazítson.

Az Európai-Thai masszázs ennek a két masszázs fajtának a kombinációja. A nyugtató svéd masszázs fogásokat mellett beépülnek a a Thai masszázs izomlazító fogásai amellyel még jobban beteljesül a masszázs nyújtotta relaxációs, ellazult állapotelérése mind a testnek mind a léleknek.

Kiknek ajánljuk?

  • Mindenkinek, aki egy kicsit is szeretne felfrissülni
  • Akik ülőmunkát végeznek, vagy akik egész nap állnak vagy akik kemény fizikai munkát végeznek.
  • Jótékony hatással van az izom-és ízületi fájdalmakra, enyhíti a migrént.
  • Javítja a keringést, mindemellett pedig kitűnő relaxációs és stresszoldó hatással bír.
  • Erősíti az immunrendszert, gyógyír az anyagcserezavarokra és a szív-és érrendszeri betegségekre. 
  • Már az első alkalom után érezhető a jótékony hatása. 

Ha még nem voltál ilyen masszázson akkor most próbáld ki Te is,  ha viszont már voltál, akkor tudod milyen jótékony hatásai vannak és mennyire képes ellazítani. Most kedvezményes DD kuponnal lehet a Tiéd, de akár kitűnő ajándék lehet! Okozz nekik egy felejthetetlen élményt és felfrissülést! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu