Teljes pedikűr kedvező áron! Délelőtti időpontra!

Fajt Zsuzsanna | Budapest, VI. ker.
Igazán szép és ápolt lábakra vágysz? Látogass el az Edi és Noé Szalonba (VI. ker.) ahol a kiváló pedikűrös, Fajt Zsuzsanna veszi kezelésbe lábaidat! Aki nem csak körmeid esztétikus kinézetéről gondoskodik, de megszabadít a bőrkeményedésektől is. Kattints, és vedd meg most 1.190 Ft-ért délelőtti (8-15 óráig) időpont foglalása esetén!
Ár:1.190Ft3.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
3.000 Ft
61%
1.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.06.03. - 2016.09.01

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon egy teljes pedikűrre jogosít fel délelőtti időpontra.
  • A pedikűr során körmeidet levágják, formázzák, a bőrkeményedéseket és a tyúkszemeket eltávolítják, majd lábaidat krémezik.
  • Tapasztalt, profi szakember vár, hogy lábaidat kezelésbe vegye.
  • A kezelés kb. 1 órás!
  • Natúr körmökkel dolgozik a pedikűrös, ha a korábbi géllakot eltávolítja az feláras szolgáltatás, 500 Ft-ot kell fizetned érte a helyszínen.
  • 1 személy legfeljebb 4 kupont vásárolhat: 2 darabot saját célra és 2 darabot ajándékba.
  • A kupon felhasználható 2016. szeptember 1-ig.
  • Előzetes telefonos bejelentkezés alapján veheted igénybe a szolgáltatást. Ehhez keresd Fajt Zsuzsannát a+36-30/451-9553 telefonszámon!
  • Nem garantálható, hogy közeli időpontra kapsz időpontot. Kérünk, gondolkodj előre 3-4 munkanapot!
  • A foglalt időpont lemondására vagy módosítására legkésőbb 24 órával az adott időpont előtt van lehetőséged. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.
  • A kupont ajándékozd el valakinek, aki el tud menni helyetted, ha a lemondás, időpont módosítás már nem lehetséges.
  • Kérünk ,hogy figyelj oda a pontos érkezésre is, ne várakoztasd a többi vendéget. 10 perc késés után a kupon felhasználtnak minősül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Páros héten: kedd-csütörtök, páratlan héten: hétfő szerda és péntek, reggel 8-től.
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Szinyei Merse utca 5

Kuponunk leírása

Lábainkat számtalan erőhatás éri nap mint nap, és ezek bizony rajta hagyják nyomaikat a talpunkon, ujjainkon. Deformálódhatnak körmeink, bőrkeményedések, tyúkszemek alakulhatnak ki, melyek nem csupán esztétikai problémát jelentenek, hanem szakember segítségéért kiáltanak!

Nem szabad megfeledkezni talpaink, lábujjaink ápolásáról, hiszen egész nap cipelik súlyunkat, s ez nem kis feladat. Teljes tömegünk naponta több ezer alkalommal koncentrálódik talpaink egészen kicsi felületére (egy rosszul megválasztott cipő pedig sokszorozhatja ezt a hatást), és ahova a tömeg nagyobb része nehezedik, ott sokszor fájdalmas keményedések vagy más deformációk keletkeznek. Ezek nem csupán csúnyítják lábainkat, de egészségügyi problémát is jelezhetnek: helytelen testtartást járás közben, a lábboltozat süllyedését, stb. Ezekre egy képzett pedikűrös rávilágíthat, megkönnyítve számodra, hogy változtass valamin egészséged érdekében.

pedikűr, körömápolás, lábápolás

Ha nem szeretnéd, hogy lábaidat bőrkeményedések, netán tyúkszemek csúfítsák, vagy csupán a lábkörmeid vágását, ápolását szeretnéd profi szakemberre bízni, akkor Fajt Zsuzsannánál jó helyen jársz, mert professzionális pedikűrben lesz részed! Kezdésként jön a kiadós áztatás, majd körmeidet levágják, formára reszelik. Ezután eltávolítanak mindent, aminek nincs helye egy egészséges lábon: a bőrkeményedéseket és a tyúkszemeket. Végül krémes ápolást is kapnak lábaid, ez teszi fel a koronát a folyamatra, egyben érezni fogod, hogy egész tested felfrissül a gondos kezek munkája nyomán.

Böngészd a DD ajánlatát a mobilodról is bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu