Teljes megszépülés! Hajvágás festéssel, vagy melírozással, fejmasszázzsal választható kézápolással!

Full Diamond Szépségszalon | Budapest, VII. ker.
Nincs időd szalonról szalonra járni? Ne is tedd! Most többszörös megszépülést ajánl a Full Diamond Szépségszalon (a Keletinél)! Hajvágás festéssel vagy melírozással hátközépig érő hajhosszra, és ezek mellé manikűr, gél lakkozás is a tiéd lehet egyetlen kuponnal, csupán 5.990 Ft-ért! Amíg a festés elkészül, a kezed is megszépül!
Ár:5.990Ft17.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
66% kedvezmény
17.500 Ft
66%
11.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.03.08. - 2017.06.07

hajregeneráló kezelés kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: egy komplex szépítő csomag hajvágással, festéssel vagy melírozással és ápolással hátközépig érő hajhosszra, mellé választható kézápolás.
  • A csomag tartalma:
    • Alapszolgáltatás:
      Hajfestés vagy melírozás, mosás, hajregeneráló pakolás, relaxáló fej masszázs, hajvágás, szárítás. 
    • Választható kiegészítő szolgáltatás:
      Kézápolás: 
      manikűr, gél lakkozás, olajos körömápolás, kézmasszázs.
  • Ajánljuk, ha szeretnél hajszínt és frizurát váltani, és hogy profi szakember varázsolja újjá hajkoronádat.
  • Ráadásul az új színhez kiváló minőségű, 100% őszfedést biztosító festéket is választhatsz, így a hajszerkezeted sem roncsolódik és tincseid megőrzik természetes fényüket és ragyogásukat.
  • Sőt! Ezzel az ajánlattal vár rád egy kézszépítő csomag is, mellyel profi manikűrben, gél lakkozásban, olajos körömápolásban és kényeztető kézmasszázsban is részed lehet.
  • A szépítő csomag nem bontható részekre, egy alkalomra szól.
  • A szalon könnyen megközelíthető, a Keleti pályaudvarhoz közel található, és akár szombaton is várják a szépülni vágyó vendégeket.
  • A kupont 2017. június 7-ig válthatod be.
  • Előzetes időpont foglalás szükséges a kuponkódod megadásával a +36-70/422-8037 telefonszámon.
  • Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba bármennyi adható de a megajándékozott is csak egy kupont használhat fel.
  • Ha ezt a kupont megvásárolod, akkor csupán 990 Ft-ért veheted igénybe a kozmetikában a szemöldök szedését, festéssel melynek eredeti teljes ára 1.800 Ft lenne.
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódodat az előzetes telefonos időpont egyeztetésekor.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől - péntekig: 11-18 óráig, szombaton 9-13 óráig
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Thököly út 17.

hajregeneráló kezelés kuponunk leírása

Teljes megszépülés! Amíg a festés elkészül, kezed is megszépül!

Egyik szalonban hajfestés és vágás. Egy időpont. Egy másik kozmetikában kézápolás. Még egy időpont. Szerencsétlen esetben két délutánod rámegy. Kinek van erre ideje? Ha neked nincsen, akkor ezt a kupont neked találták ki, hiszen ajánlatunk révén a Full Diamond Szépségszalonban letudhatod a hajfestés vagy melírozás, vágás és formázás triumvirátusát, valamint választhatsz mellé kézszépítést is, és máris két tételt pipálhatsz ki a szépítkező listáról.

A képeken a szolgáltató munkái láthatóak:

Bármilyen hosszú is hajad, most festéssel, hajvágással és új frizura formázásával frissíthetsz megjelenéseden. Ráadásul hajad egészségéről regeneráló pakolással, fejbőröd felfrissüléséről fejmasszázzsal gondoskodnak. Majd jöhet a festés! Lehetsz szőke, barna, fekete vagy vörös, tényleg, ami csak illik személyiségedhez, külsődhöz. Hajad festése után frizurád újjászületése a formázással lesz teljes, kívánságod szerint készítik el hajkoronádat!

Ráadásul a hab a tortán, hogy a „hajas” csomag mellé teljes kézszépítést is választhatsz a kuponnal! Kezeid szépségéért manikűrrel, gél lakkozással, olajos körömápolással és kézmasszázzsal tesznek, vagyis körmeidet vágják, formázzák, eltávolítják a ránőtt bőrt, majd szép, színes és nem utolsósorban tökéletesen fedő gél lakk kerül rájuk. Ezután kezeid hidratálásáról és felfrissüléséről is gondoskodnak.

Ne elégedj meg félmegoldásokkal, válaszd a teljes csomagot! A teljes kézápolás mellett a hajkoronád ápolása is megoldott kérdés lesz! Amíg a festés elkészül kezed ismegszépül! Csak vedd meg a kupont, és látogass el a Keleti pályaudvar mellé, a Full Diamond Szépségszalonba!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már több, mint 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívűli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Fedezd fel a zsírégető és nyirokmasszázs varázslatát 2 x 60 percben, Dunakeszin!
7.490 Ft kupon ár helyett MA csak 6.670 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu