Teljes intim szőrtelenítés Hollywood vagy Brazil módra cukorgyantával, a VII. kerületben!

Wax 'n' Roll gyantaszalon | Budapest, VII. ker.
  • Gondoskodj intim területed hosszan tartó simaságáról és igényes megjelenéséről a híresen bőrkímélő cukorgyantával!
  • Válaszd a teljes simaságot a Hollywood fazonnal, vagy hagyj háromszög vagy csík mintát a híres Brazil módszerrel.
  • Látogass el a VII. kerületi Wax 'n' Roll gyantaszalonba és ismerd meg a profi szakember által nyújtott kifogástalan gyantázást!
Ár:1.890Ft4.090 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
4.090 Ft
54%
2.200 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.01.29. - 2023.05.01

intim gyantázás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Teljes intim gyantázás cukorgyantával választható Hollywood vagy Brazil fazonnal 1 alkalommal

  • A gyantázás profi szakember által történik, így gyorsan, alaposan és fájdalommentesen érheted el a szőrtelenséget.
  • A kezelés alatt bőrkímélő cukorgyanta kerül használatra, amely kifejezetten az érzékeny területekre való.
  • Választhatod akár a Hollywood vagy a Brazil fazont.
  • A Hollywood stílusban teljes gyantázás értetendő, míg a Brazil fazonnal elöl meghagyhatsz egy háromszöget vagy csíkot.
  • A gyantaszalon férj/barát/barátnő és kutyabarát hely, így nem muszáj egyedül menned.

Teljesen új neked a szalon és szeretnél egy minőségi szolgáltatást kipróbálni? Szabadulj meg a zavaró és makacs szőrszálaktól szakképzett segítséggel fájdalommentesen és élvezd a hosszan tartó simaságot odalent is!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.01.29. - 2023.05.01 között

  • Időpontfoglalás elektronikus úton online lehetséges ezen a címen megjegyzésbe írt kuponkód megadásával: https://wax-n-roll.salonic.hu/
  • FONTOS, hogy a kupon felhasználása érdekében ezen a módon mindenképpen szükséges a megjegyzésben feltüntetni a kuponkódot.
  • Van lehetőséged időpontfoglalás nélkül is felhasználni a kuponodat, ebben az esetben érkezési sorrendben tudsz sorra kerülni.
  • Mindkét esetben szükséges a kinyomtatott kuponodat magaddal vinned a kezelésre.
  • A kezelés csak hölgyek számára elérhető és szükséges a 0,5 cm szőrhosszúság.
  • FONTOS! A kupont kizárólag új vendégek vehetik igénybe. (Meglévő vendégeknek egyéb, rendszeres kedvezményekkel kedveskednek a szalonban, így ha már jártál ott korábban érdeklődj ezekről).
    Egy vendég saját részre csak egyetlen kupont használhat fel az opciók közül.
  • Foglalási szabályzatukat elolvashatod itt!

Szalon elérhetőségei

(Időpontfoglalás kizárólag online, a weboldalon keresztül történhet).

Wax 'n' Roll gyantaszalon - Budapest

1078 Budapest, Murányi utca 14-16.
Telefonos elérhetőség: +36-30/729-9922
E-mail cím: info@waxnroll.hu
Nyitvatartás: H-P: 08:00-20:00

 

További információk

  • A kedvezményes kupon segítségével egy alkalom teljes intim gyantázásban lesz részed.
  • A kezelés cukorgyanta felhasználásával megy végbe, amely kifejezetten alkalmas érzékeny területek kezelésére.
  • Választhatsz a kupon jóvoltából Hollywood teljes lemeztelenítést vagy Brazil fazont, amellyel elöl megtarthatsz egy háromszöget vagy csíkot, ha úgy szereted jobban.
  • A kezelés alatt kifejezetten gyantázásra szakosodott profi vesz kezelésbe, ezáltal összehasonlíthatatlanul nagyobb gyakorlattal képes fájdalommentes, gyors és alapos kezelést biztosítani.
  • Az intim gyantázás után még hosszú hetekig élvezheted bőröd simaságát és hatására a visszatérő szőr mennyisége is ritkul.
  • A szalon férj/barát/barátnő és kutyabarát.
  • Kérhetsz időpontot elektronikus úton, vagy egyszerűen csak beugorhatsz a Keleti pályaudvartól 5 percre lévő gyantaszalonba.

Lemondási feltételek

Lemondás/módosítás

Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni a szalonban, szükséges időben jelezned! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával (2 nappal) lehetséges online időpontfoglaló rendszeren keresztül.
Hogy tudsz időpontot módosítani vagy lemondani? Időpont foglaláskor kapsz egy visszaigazoló email-t, ennek az email-nek az alján található 'Foglalás megtekintése, lemondás' gomb segítségével tudod módosítani vagy lemondani az időpontodat figyelembe véve a nyitva tartást. Kérlek vedd figyelembe, hogy a rendszer csak 1 alkalommal engedi módosítani az időpontot.

Késés

Kérjük, mindig érkezz időben az online lefoglalt és bankkártyával előre kifizetett gyantakezelésedre. Késés esetén sajnos nem tudják tartani az időpontodat, hiszen egyéb időponttal vagy időpont nélküli vendégeket kell kiszolgálni, hogy elkerüljék a csúszásokat. Ebben az esetben sem veszik el viszont a befizetett gyantakezelésed ára, mindössze annyi történik, hogy érkezési sorrendben tudnak kiszolgálni, tehát elképzelhető, hogy várnod kell míg sorra kerülsz. (Ha viszont egyáltalán nem jelensz meg gyantáztatni azon a napon, amelyre az időpontod szól és előzetesen nem módosítottad vagy mondtad le az időpontot, akkor sajnos nem lehetséges a kezelés árának megtérítése, sem pedig egy másik napon való elvégzése, tehát az alkalom elveszik.)

Nyitva tartás:
Az ajánlat fontos tudnivalóiban feltüntetett nyitvatartás szerint.
Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Murányi utca 14-16.

intim gyantázás kuponunk leírása

Hosszan tartó bársonyos simaság odalent is!

Szeretnéd, hogy igényesen bársonyosan sima lehessen intim területed, de idegesít a borotva ideiglenes és kényelmetlen módszere? Bízd magad profi szakember kezei közé és gyantáztasd le, hogy sokáig élvezhesd a puha, meztelen bőr érzését teljes intim területeden is!

Mivel jobb a borotvánál?

Aki használt már borotvát az tudja, hogy a kellemes simaság igencsak rövid ideig tart a borotválkozás után, már 2-3 nap után megjelennek az apró borosták, ami felettébb kellemetlen és viszkető érzéssel járhat, ráadásul még az apró pihéket is megerősíti, így idővel egyre sűrűbbnek és erősebbnek érezheted a szőrszálakat. Nem is beszélve arról, hogy kifejezetten érzékeny és macerás területről beszélünk, ami saját magad számára nem is tökéletesen belátható, tehát nagyon könnyen meg is vághatod magad odalent!

Miért ne csináljam magamnak?

Ahogy fentebb említés esik róla, ez egy rendkívül érzékeny és nehezen hozzáférhető terület. Természetesen lehet trükközni tükörrel és lehet tesztelgetni az innen-onnan megvásárolt gyantákkal, de könnyen kárt tehetsz a bőrödben, megégetheted magad, a fájdalomról pedig szót se ejtsünk. Nem szeretnénk senki kedvét elvenni a kísérletezgetéstől, viszont muszáj megjegyezni, hogy az intim területeket kifejezetten érdemes profi szakemberre bízni. Amennyiben mégis nekiesel magadnak lehet, hogy komoly, akár maradandó kárt okozol a bőrödnek és még az eredmény sem lesz olyan kifogástalan, mint remélted.

Mit érdemes tudni a profi gyantáztatásról?

A Wax 'n' Roll gyantaszalon Budapest belvárosában, a Keleti Pályaudvartól mindössze 5 percre, várja vendégeit szakképzett és profi munkatársakkal, akik nagy odafigyeléssel és összehasonlíthatatlan szakértelemmel végzik el gyorsan és fájdalommentesen a kezelést. Az eredmény kifogástalan és alapos, amelynek hatására hosszú hetekig megfeledkezhetsz a következő kezelésről. Az akciós kupon segítségével még választási lehetőséged is van, hiszen ha teljes simaságra törekszel mindenhol, akkor kipróbálhatod a Hollywood fazont, viszont amennyiben egy kis pajkos pamacsot meghagynál, akkor a Brazil stílust ajánljuk, amivel meghagyhatsz egy kis háromszöget vagy csíkocskát. Mindemellett fontos megjegyezni, hogy a kezelés alatt bőrkímélő cukorgyantával érintkezik a bőröd, amely kifejezetten hatékony az intim és egyéb érzékeny területeken is.

Ha sűrű a napod és szereted pontosan beosztani, hogy mikor hol töltöd az idődet, akkor elektronikus úton, weboldalukon foglalhatsz magadnak időpontotezen a linkenmegjegyzésben feltüntetve kuponkódodat. Ellenben, ha te olyan típus vagy, aki jobban szereti kivárni a sorát, akkor elég csak ellátogatnod a gyantaszalonba, ahol érkezési sorrendben tudnak fogadni. Fontos viszont, hogy mindkettő esetben vidd magaddal kinyomtatott kuponodat, hiszen így tudják csak beváltani Neked.

Mondj búcsút az irritáló és makacs szőrszálaknak gyorsan és egyszerűen egy nívós, belvárosi szalonban szakszerű segítséggel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu