Teljes intim gyantás szőrtelenítés a varázslatosan sima és selymes bőrért a XIV. kerületben!

Boros Kozmetika | Budapest, XVI. ker.
Hogyan szabadulhatsz meg a felesleges és szúrós szőrszálaktól? Vedd meg ajánlatunkat és látogass el a Hájos Ikrek Szépségszigetbe (XIV.ker.) ahol képzett kozmetikus vár, és garantált teljes körű intim gyantázásban lesz részed mindössze 1.190 Ft-ért! Ma már mindenki sima, selymes, szőrtelen bőrrel hódít! Te se maradj le! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus ajánlatot és vedd meg most!
Ár:1.190Ft2.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
2.800 Ft
58%
1.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.02. - 2016.05.15

Kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma: Teljeskörű intim gyantás szőrtelenítés.

  • A gyanta hosszú időre megszabadít a nemkívánatos szőrszálaktól, és csak a sima, puha bőr marad 
  • Képzett kozmetikus vár diszkrét és barátságos környezetben.
  • A szolgáltatás igénybevételéhez előzetesen időpontot egyeztetni Hájos Edinával tudsz a +36-70/607-7112-es telefonszámon.
  • A kupon 2016. május 15-ig érvényes
  • 1 személy 1 kupont vásárolhat, korlátlan kupont adhat ajándékba.
  • A kuponodat ne felejtsd otthon.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Kérünk, hogy ügyelj a pontos megjelenésre. 5 perc késés után a kupon felhasználtnak minősül.

 

Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Menyhért utca 53.

Kuponunk leírása

Ha unod a borotválást akkor itt az idő, hogy válts!

A gyantázás az egyik legtartósabb szőrtelenítési mód melynek köszönhetően most akár 3-4 héten át élvezheted a sima bőr érzését!

Hájos ikrek, szőrtelenítés, intim gyanta

A gyantázás olyan szőrtelenítő eljárás, melynek célja, hogy a testről a szőrt minél fájdalom mentesebben eltávolítsuk. A mai nők – és egyre több férfi – számára is a szőrtelenítés a személyes higiénia részévé válik. A többség számára egyre fontosabb a tartós eredmény, erre kitűnő megoldást nyújt a gyantázás. A gyantázásnál a szőrt a szőrtüszővel együtt távolítják el, ezért mivel nem minden szőrtüsző nő vissza, folyamatosan ritkulni fog a szőr a gyantázott területen. Ez nagy előnye a borotválkozással szemben, mert a borotva csak levágja a szőrt, nem pedig kitépi, így az pár napon belül visszanő.

Milyen előnyei vannak az intim gyantázásnak a borotválással szemben? Az intim gyantázás után a szőr csak 3-4 hét után kezd serkenni, amely időtartam a folyamatos gyantázás eredményeként egyre jobban kitolódik, így akár elég majd 5-6 hetente végezni a szőrtelenítést. A szőr újbóli növekedése egyáltalán nem szúrós, puhán lágyan nő vissza a szőrzet, nem viszket, mint egy esetleges leborotválás után. Az intim gyantázás pillanatnyi fájdalmán kívül nincsen semmiféle hátránya.

Nagyon fontos, hogy az első intim gyanta esetében a szőr a borotválkozástól számított 7-ik naptól vagy később történjen. Ezáltal elérhető az optimális szőrhosszúság, ami minimum 0,5-1 cm. Gyantázott fazon esetén 3-4 hét múlva ajánlott újra gyantázni.

Otthon arra figyelj, hogy 24 órával a gyantázás után ne menj szaunába, közösségi fürdőbe, szoláriumba, valamint még 1-2 napig ápold a gyantázott bőrfelületet nyugtató krémmel (körömvirág, neogranormon, azulenol, aloe vera), hogy tudjon regenerálódni!

Ezzel a csomaggal a teljes intim területen megszabadulhatsz a hosszúra nőtt szőröktől. Nem kell bajlódnod a gyantával vagy netán borotvával ott, ahol végképp nem szeretnéd megsérteni magadat. Most képzett szakember kezei alatt szabadulhatsz meg a nemkívánatos szőrszálaktól, és a gyantázás révén tartós eredményt érhetsz el. Ha Te is simán szereted, akkor kattints, vásárolj, és már kérheted is az időpontot!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu