Tekints be előző életedbe reinkarnációs utazás révén!

Lelki-Testi Harmónia (r) | Budapest, III. ker.
Te mi voltál előző életedben? Ismerd meg az érme másik oldalát, hiszen ami most történik veled, azt valószínűleg egy korábbi életedben más szenvedte el általad. Láss a dolgok mögé jobban az Lelki-Testi Harmóniában (III. kerület és XIII. kerület), Borlói Anita reinkarnációs utaztatásával! Kattints, és vedd meg most mindössze 6.990 Ft-ért!
Ár:6.990Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
15.000 Ft
54%
8.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.13. - 2016.05.27

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 90 perces reinkarnációs utazást tartalmaz.
  • Tudd meg, hogy ki voltál előző életedben, és milyen hatással voltál másokra, hiszen ebben az életedben sokszor ezt kapod vissza.
  • Ajánlott, ha szeretnéd megtudni hol gyökereznek a téged érő rossz események.
  • A kupon 2016.05.27-ig használható fel, előzetes időpont egyeztetés alapján.
  • Időpont egyeztetéséhez keresd Borlói Anitát a +36-30/599-9829 telefonszámon.
  • Telefonos egyeztetés alapján, igény esetén a szolgáltatás kérhető a 1136 Budapest, Tátra u. 5/b. címen is.
  • Pszichiátriai és mentális betegségekben, illetve az ítélőképességet egyéb módon befolyásoló betegségekben szenvedők, valamint tudatmódosító szereket - pl. drogokat, alkoholt, nyugtatókat - rendszeresen alkalmazók nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
  • Bármennyi kupon vásárolható, ajándékba is megvehető!
  • Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben sajnos az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük a pontos érkezést, hiszen a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül. Megértéseteket köszönjük!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
szombat, vasárnap 9-18
Szolgáltatás helye
1031 Budapest, Monostori út 8.

Kuponunk leírása

Érezted már azt, hogy valakivel először találkozol, mégis úgy érzed, mintha ismernéd? Sőt, különösebb ok nélkül szimpátiát vagy ellenszenvet érzel iránta? Ezeken kívül is számos más történés, helyzet, kapcsolat, vagy akár egészségi probléma előfordulhat, melynek gyökere egy korábbi életbe nyúlik vissza. Ajánlatunk révén fényt deríthetsz az ilyen kapcsolatokra, megismerheted a mostani történések előzményeit, és ezek nyomán más fényben láthatod magadat, kapcsolataidat.

Derítsd fényt reinkarnációs utazás során arra, hogy miért történnek veled rossz dolgok, miért nem működik párkapcsolatod, vagy éppen miért gyötörnek visszatérő fájdalmak, betegségek. Ezek a negatívumok egy korábbi életben elkövetett hibákból erednek, melyek után a jelenlegi életedben meg kell tapasztalnod az érme másik oldalát is a karmikus egyensúly miatt. Viszont, amit ismersz, az ellen tenni is tudsz, és ha tiszta szívből meg tudod bánni korábbi tetteidet, akkor a karma enyhítheti büntetésedet.

A reinkarnációs utazás kényelmes, fekvő helyzetben történik, és közben teljesen éber vagy. Egyedi jellemzők alapján vagy képként vagy filmszerűen láthatod a történéseket, de az is lehet, hogy érzéseket kapsz vissza egy olyan életből, mely az adott pillanatban fennálló problémáidra vonatkozik. Tudatalattid védelme miatt csak olyan dolgokat láthatsz, amelyekre készen állsz!

Ha nem érted, hogy miért történik veled annyi rossz a jelenben, ismerd meg a korábbi életeidet, hátha ott van a problémák forrása! Reinkarnációs utazás a Diamond Dealen nagy kedvezménnyel!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Csodás és természetes körmök titka - Műkörömépítés, gépi manikűrrel a Dunapláza közelében
5.250 Ft kupon ár helyett MA csak 4.725 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu