Tégy a formás vonalakért, érd el újra a lapos hasat BodyArt HIFU kezeléssel 10x20 cm has területen!

Szépségmegálló | Budapest, XI. ker.
  • Unod a kellemetlen zsírpárnákat a hasadon és hiába diétázol vagy mozogsz egyszerűen nem tudod, hogyan szabadulhatnál meg tőle?
  • Próbáld ki a BodyArt HIFU innovatív zsírromboló módszerét, amely hatékony a testeddel de kíméletlen a zsírsejtekkel!
  • Vedd a kezedbe a karcsúsodást és válaszd a leghatásosabb célzott kezelést a XI. kerületi Szépségmegállóban!
Ár:16.490Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
59% kedvezmény
40.000 Ft
59%
23.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.12.04. - 2021.03.04

BodyArt HIFU kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Zsírroncsoló BodyArt HIFU kezelés 10x20 cm-es has területen:

  • A HIFU kezelés célzott megoldást biztosít a kritikus területre és kifejezetten csak a zsírsejtekre mér romboló hatást.
  • Az egyik leghatékonyabb végleges non-invazív - azaz műtét nélküli - kezelés, amely nagy intenzitású fókuszált ultrahanggal dolgozik.
  • Fájdalommentes az eljárás és nem igényel felépülési időt.
  • Az eljárás alatt a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztése történik, így ezáltal véglegesen megsemmisítésre kerülnek, amelyek természetes módon ürülnek ki a szervezetből idővel.
  • A bőr 3 mélységében történik a kezelés, így ezek hatása összeadódik és ennek eredménye képpen látványos lifting hatást érhetünk el.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.12.04. - 2021.03.04 között

  • Az ajánlat kizárólag hölgyek részére szól!
  •  FONTOS Optimális jelölt a kezelésre, akinek a bőr alatti zsírszövet vastagsága 2-8 cm közötti, testtömeg indexe pedig nem haladja meg a 27-et.

  • Akiknél a zsírréteg vastagsága nem éri el az 1,5 cm-t nem javallot a kezelés! 

  • Egy vásárló csak EGYSZER használhat fel ilyen jellegű kupont saját részre, mivel a szalon visszatérő vendégeinek belső kedvezményekkel kedveskedik!

Bejelentkezés

A kezelésre időpont foglalás szükséges, ehhez hívd a +36-20/227-7153 telefonszámot.

Elhelyezkedés

A szalon az Allee bevásárlóközpont közelében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan pár percre helyezkedik el.

Ellenjavallatok

Autoimmun betegségek, elmúlt 1 évben tapasztalt epilepsziás roham, herpesz, helyi fertőzés vagy seb a kezelendő területen, kezeletlen diabétesz, súlyos cukorbetegség, mióma, krónikus, daganatos vagy szisztematikus megbetegedések, keloid sebhely, hiperplázia, érzékelési rendellenesség, hemosztatikus diszfunkció, vérzékenység, vérzési rendellenesség, véralvadásgátló szerek használata, fém implantátum, idegen anyag a kezelendő területen, pacemaker vagy más elektromos szerkezet szervezeten belül, szteroidos vagy immunszuppresszív kezelés, dermatitisz, bőrgyulladás, duzzanat a kezelndő területen, súlyos zsíranyagcsere zavar, májbetegségek, aorta aneorisma, terhesség és szoptatás, nyirokkeringési zavar, 3 éven belüli szervátültetés, fertőző betegség, lázas állapot, aszpirin rendszeres szedése esetén, tetovált bőrfelületen (kivéve sminktetoválás), és immun- vagy kötőszöveti betegség esetén nem javasolt a kezelés.

További információk

  • A BodyArt HIFU kezelés non-invazív - azaz műtét nélküli hatékony eljárás, amely magas intenzitású fókuszált ultrahanggal célzottan veszi kezelésbe a zsírsejteket.
  • Ez a fókuszált ultrahang kizárólag a kötőszövetben megjelenő zsírt célozza meg, egy specifikusan körülhatárolt területen és mélységben.
  • Mivel ez egy pulzáló ultrahang, így a fókuszpontban és körülötte nem emelkedik a hőmérséklet, csakis a zsírsejtek pusztulnak el, míg az idegek, erek, kötőszövetek és a bőr sértetlen marad.
  • Egyetlen kezelés már látványos, 2-4 ruhaméret csökkenést eredményez, amely egy 90 napos regenerálódási idő után történik, hiszen a bőr ekkor már megemelkedik és létrejön a lifting.
  • A kezelés hatására célzott thermo pontok alakulnak ki, ahol mikrosérülések képződnek, így a koalugációnak köszönhetően új, fiatalabb és feszesebb sejtek képződnek.
  • Ezáltal beindul a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődés, tehát a kezelés nem kizárólag fogyaszt, hanem fiatalítja és feszesíti is a bőrt!

A kezelés után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt, illetve nagyobb dózisú C-vitamin fogyasztása. Természetesen a megfelelő étrend és rendszeres sport betartása jelentősen hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez, de nem alapfeltétele!

A BodyArt HIFU biztonságos eljárás, mellékhatások előfordulhatnak: előfordulhat bőrpír, enyhe duzzanat, bizsergő érzés és érzékenység érintésre. Szem környékén enyhe ödéma. Ezek a hatások átmenetiek és hamarosan elmúlnak.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása és módosítása a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával történhet. Egyéb esetben a kupon felhasználtnak minősül. Ha nem tudsz elmenni, és a lemondásra, módosításra már nincs lehetőséged, esetleg el is ajándékozhatod a kupont. Kérünk, hogy figyelj a pontos érkezésre is!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

BodyArt HIFU kuponunk leírása

Feszes has már egy alkalom után is? Igen!

Van az a bizonyos kis párna a hasadon amitől nem tudsz megszabadulni, hiába diétázol és mozogsz? Szeretnéd magabiztosabbnak érezni magad és elérnéd a feszes has nyújtotta boldogságot? Nem kell tovább keresned!

Miért a BodyArt HIFU-t válaszd?

A kezelés tűhegynyi pontossággal, irányítottan és ellenőrzötten jut a bőr alá ahol kis úgynevezett mikrosérüléseket képez, aminek eredményeképpen új sejtek képződnek és beindul a kollagén-elasztin újratermelődés. Az eljárás alatt 60-70 °C-os kőmérsékleten folyik a kezelés, ezáltal a kollagénrostok azonnali hatállyal megrövidülnek, összehúzódnak és egy 90 napos regenerálódási idő után megkezdődik a lifting hatás, a bőr megemelkedik.

A kezelés non-invazív, ami azt jelenti, hogy műtét, tűszúrások és bemetszés nélkül nyújt alternatív kezelési lehetőséget, ezáltal hosszas felépülési időt és fájdalmakat hátrahagyva.

A kezelés egyszerre több folyamatot indít el a bőrben, tehát bőrfiatalító, lifting és feszesítő hatása mellett kiváló a zsírsejtek szétrepesztésére, amelyek természetes módon távoznak az emberi szervezetből. A természetes kiürülés érdekében a kezelés utáni 2-3 napban ajánlott nagy mennyiségű folyadék (megközelítően 3 liter) és C vitamin bevitele.

Az öt fontos folyamat beindítása végett már egy alkalom után is látványos eredmény érhető el. A fókuszált ultrahang kizárólag a kötőszövetben megtalálható zsírt célozza meg, egy pontosan szabályozott mélységben és területen.

  • A 13 mm-s mélységben végzett kezelés közvetlenül a szírsejteket veszi célba.

  • A 8 mm-s mélységben végzett kezelés a kollagén rendszert építi újjá, lifting hatást idéz elő.

  • Az 4.5mm-s  mélységben végzett kezelés pedig az elasztin rostokat építi újjá.

Ennek a 3 mélységnek köszönhetően a hatások összeadódnak és így együttes hatásukkal látványos lifting és fogyasztó hatást eredményeznek. A szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolításáról a szervezet fiziológiai és metabolizációs mechanizmusa gondoskodik.

Mondj búcsút a pocakodon előtüremkedő párnácskának és érd el a feszes has mámorító érzését a XI. kerületi Szépségmegállóban, Budapesten!

Vedd meg még ma a kupont, és élvezd ki a remek lehetőséget! Gyermekedet is magaddal viheted a Szépségmegálló Szalonba, aki le tudja magát foglalni, míg te megszépülsz!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu