Tavaszi Nagytakarítás 75 nm-ig tisztítószerrel! Kihagyhatatlan ajánlat

KOSZ-MOSZ Takarítás | Budapest, XIII. ker.
Itt a tavasz, és itt a nagytakarítás ideje. Elfoglalt vagy? Jön a Nőnap, jön a a Húsvét, és jönnek a vendégek? Vagy csak szimplán nem találsz időt a túlzsúfolt életedben arra hogy kitakaríts? A tavaszi nagytakarításos ajánlatunkat pont neked találtuk ki. Nem kell szaladnod a boltba, megvenni a tisztítószereket! Mi mindent viszünk azért hogy friss, tiszta és rendezett legyen az otthonod. Most 9.900 Ft-ért a kisujjad sem kell mozdítanod a tiszta ragyogó otthonért!
Ár:9.900Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
25.000 Ft
61%
15.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.27. - 2016.06.24

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon maximum 75 nm-es lakás nagyságra érvényes. Ha ennél nagyobb lakásba hívod a csapatunkat, akkor 200 Ft/nm felárat kell fizetned a helyszínen.
 • A takarítás teljes körű, nagytakarítást tartalmaz.
 • Az ajánlat kizárólag Budapest belterületére vonatkozik!
 • Fürdő és WC takarítása, portalanítás és pókháló mentesítés, porszívózás, felmosás + lámpák, lambériák, csempék tisztítása, mikró, hűtő külső tisztítása, ajtók, ajtótokok, kilincsek lemosása, ablaktisztítás. Konnektorok, villanykapcsolók tisztítása.
 • Konyha csempefelület zsírtalanítása, tisztítása és bútorok, konyhagépek külső áttörlése (szükséges a felületek szabaddá tétele, illetve a tűzhely mögötti felület tisztítása felárral történik).
 • A kupon 2016.06.24-ig érvényes.
 • Előzetes időpont egyeztetés a +36 30/976-2290 telefonszámon szükséges.
 • A kupont nem csak saját részre ajándékba is adhatod! Lepd meg vele a legkedvesebb családtagod, vagy a barátaid.
 • A kupon tartalmazza a tisztítószereket, telefonos egyeztetést követően igény szerint szállítjuk!
 • A kiszállási díjat a kupon nem tartalmazza.
 • Erősen szennyezett lakás takarításáért cégünk felárat számol fel!
 • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 12 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok e-mailt az időpont előtt minimum 24 órával! Ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
Szolgáltatás helye
Budapest
Telefonos egyeztetés alapján

Kuponunk leírása

 Ha szeretnéd, hogy mire hazaérkezel munka után, fáradtan, kimerülten és ragyog a lakásod a tisztaságtól, akkor a mi csapatunk a legjobb választás a számodra. Alaposan, minden részletre figyelve takarítjuk ki lakásod. A fenti ár nem tartalmazza az összes szolgáltatásunkat. 

Mit szólnál hozzá, ha most helyetted egy takarítónő kitakarítana felszerelve a takarító eszközökkel és tisztító szerekkel és mindent kipucolna pár óra alatt?! Ez szuper! Nem kell mást tenned, csak megvásárolnod a kupont és már telefonálhatsz is az időpont miatt. A profi takarító csapat házhoz megy és teljes körű nagytakarítást végez el helyetted.

A takarítás kiterjed az ablakok és keretek lepucolására, ajtók és keretek letisztítására. Fürdőszoba teljes körű takarítása, ahol a wc kagylót kisúrolják, a mosdókat teljesen kitakarítják, vízkő mentesítik és még a csempéket is lefertőtlenítik, letörlik. Jöhet a konyha, ahol a csempe felület lezsírtalanítják, a konyhagépeket kívülről lepucolják. Még nincs vége, mert még a magas szekrények tetejét is leportalanítják, a fél éve ott lógó pókhálót is leveszik. A bútorokat kívülről lemossák és megfelelő ápolóval is letisztítják. Így lesz a lakásod csilli-villi és a tisztaságtól ragyogó. Cserében neked meg se kellett mozdulnod, nem kellett klóros vízben áztatnod az érzékeny kezeidet, gumikesztyűt húznod, sem tisztítószereket venned… Neked csak a kupont kell megvenned és élvezned, ahogy helyetted egy egész Takarító Brigád dolgozik a lakásod tisztaságán.

A DiamondDeal most újabb ragyogó ajánlattal lepett meg téged. Mit szólnál hozzá, ha helyetted, most egy profi takarító brigád pucolná ki a lakásodat az Ablaktól a WC-ig. Teljes körű nagy lakástakarítás, ablak, ajtó, bútor, fürdőszoba, konyha, csempe tisztítással és zsírtalanítással csak 9.900 Ft-ért!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Bőrfiatalítás nagyteljesítményű, fizikoterápiás lézerrel fél órában a Móricz körtérnél
6.990 Ft kupon ár helyett MA csak 6.290 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu