Tavaszi intenzíven tápláló, hidratáló arckezelés algamaszkkal + ultrahang + választható gyantázás!

  • A szeszélyes időjárás kifejezetten ártalmas az arcbőrnek, így ezekben a hónapokban erősen ajánlott, hogy odafigyeljünk a megfelelő védelemre!
  • Gondoskodj hát bőröd óvásáról tápláló, hidratáló algamaszkkal, ultrahangos arckezeléssel, valamint mellé még lábszárad vagy alkarod és a bajuszka terület gyantázását is megkapod!
  • Bármelyik korosztály számára kiváló feltöltődés!
  • Lepd meg magad, vagy vedd ajándékba!
  • Ehhez csak vásárolj kupont a DiamondDealen, és használd fel a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára található Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban!
Ár:2.990Ft7.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
7.500 Ft
61%
4.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.05.14. - 2020.10.14

ultrahangos arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Téli tápláló és hidratáló arckezelés algamaszkkal, ultrahanggal és választható terület gyantázásával - lábszár vagy alkar és bajusz területen.

  • Az alga fehérjében, rostokban és vitaminokban rendkívül gazdag, ráadásul pozitív hatásai miatt minden bőrtípus kezelésére tökéletes, így mindenképpen ajánlott zsíros, rozaceás, de akár allergiás, vagy éppen vízhiányos bőr kezelésére is. Az algás pakolás a kozmetika egyik csúcsterméke, kizárólag a hasznos anyagokat tartalmazza magában!
  • Az ultrahangos kezelés azonnali hatással segít megújítani bőrödet, csökkenti a ráncokat, feszesít, mérsékeli a bőrhibákat. A bőrödhöz kiválasztott hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja, így azok a legjobb helyen váltják ki pozitív hatásaikat.
  • Gyorsan és profin dolgozó kozmetikus segítségével felkészülhetsz a kíméletlen időjárási viszonyokkal szemben. 
  • A gyantázást krém- és patronos gyantával végzi a profi kozmetikus. Hosszú ideig, akár több hétig biztosítja a szőrmentességet, ami nem csak esztétikailag szép, de a bőr ápolása is könnyebb így. Emellett nem utolsó sorban sokáig élvezheted a hosszan tartó simaságot.
  • Az alkalom megközelítőleg 60 percet foglal magában, és mivel kíméletes a bőrödhöz, így akár gyakrabban is igénybe veheted!

Készítsd fel arcbőrödet a hideg időszakra ezzel a szépségcsomaggal. Az alga hasznos tápanyagaival feltöltött bőrödben még a hideg-szeles, változékony idő sem tehet kárt!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.05.14. - 2020.10.14 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre!

Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A SZOLGÁLTATÁS HELYE:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Visszavonásig Szalonunkban a recepció szünetel, így kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan, illetve maximum 5 perccel korábban érkezzetek, elkerülve a szükségtelen várakozást, míg kollégáink beengednek benneteket!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. 

Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben is a fennálló rendkívüli helyzet miatt kizárólag elektronikus úton tudjuk fogadni a SZÉP kártyás fizetést!
Bankszámlaszám:
CIB 10700691-66701028-51100005

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Amennyiben előre leegyeztetett alkalmat az időpont előtti 48 órán belül szeretnétek módosítani a Szalon optimális működésének érdekében továbbra sem lehetséges a rendkívüli helyzet ellenére sem. Viszont amennyiben a kuponos ár és az eredeti ár különbözetét a vásárló előre kiegyenlíti, úgy tudunk biztosítani egy másik időpontot a kiegyenlítéstől számított 6 hónapon belül!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
" Kellemes, ügyes kezek."
Hajdú Éva

ultrahangos arckezelés kuponunk leírása

Mielőtt a hideg idő tönkretenné arcbőrödet

Ahogy más esetekben, bőröd esetén is könnyebb a megelőzés, mint a már meglévő problémák elhárítása, ezért még időben szólunk: a változékony időjárás árt a nem megfelelően hidratált bőrnek!

A szélsőséges időjárás és a szél hatására a bőr kiszáradhat, a meglévő ráncok mélyülhetnek vagy akár újabbak keletkezhetnek, ezért nagyon fontos gondoskodnunk ebben az időszakban bőrünk megfelelő védelméről. Ennek érdekében mutatunk egy szépségcsomagot, mellyel kellőképpen felkészítheted arcbőrödet az időjárás viszontagságaira.

Hidratált, ápolt arcbőr

Algamaszk - csodafegyver a tengerek mélyéről

Az algát ősidők óta használják illetve fogyasztják számos betegség megelőzésére és gyógyítására, így nem csoda, hogy a maja és azték törzsek, valamint az ókori görögök után a mai szépségipar kutatói is felfedezték maguknak. Nem is véletlen, hogy a kozmetikai kezelések során is egyre népszerűbbé válik az alga, hiszen pl. az Aloe Vera 300 nyomelemével szemben szinte felfoghatatlan mennyiségű kb. 2000 enzimet és kb. 4000 féle nyomelemet tartalmaz.

Éppen ezért a te bőröddel is csodát tesz az algamaszk, rengeteg fehérjével, rosttal és számos vitaminnal tölti fel a bőrt, és több bőrtípus kezelésére is tökéletes. Alkalmazása kifejezetten ajánlott a zsíros, tisztátalan bőrökre, de akár allergiás, vízhiányos vagy rozaceás bőrre is. Emellett az itt felhasznált kozmetikum a szépségipar csúcsterméke, az algának csupán az előnyös tulajdonságaival találkozhatsz majd.

Ultrahangos kezelés a mélytáplálásért

Kozmetikusod a kezelés következő részében különböző tápláló vitaminok és hatóanyagok bejuttatásával gondoskodik arcbőröd maximális ápoltságáról. Annak érdekében, hogy a bőrtípusodnak megfelelő hatóanyagok eljussanak a bőr legmélyére, ultrahangos kezelést alkalmaz. Ez fájdalom és tűszúrás nélkül képes a bőrszövet mélyebb rétegeibe juttatni a vitaminokat, nyomelemeket, így az egészet egy kényeztetésként fogod megélni, miközben bőröd is megszépül a legmélyebb rétegeiben és újjáépül.

Végül választott területen szőrteleníthetsz is

Ha már arcbőröd megkapta a maga kényeztetését és ápolását, tudj le egy másik dolgot is profi kozmetikus segítségével! Ne bajlódj otthon a szőrtelenítéssel, ezzel a kuponnal megszabadulhatsz a bosszantó szőrszálaktól választhatóan lábszárad vagy alkarod és a bajuszka területén.

Mindezt egy óra alatt!

Megtetszett ez a csomag, és szeretnéd bőrödet védetté tenni a hideg időjárástól? Csak vásárolj kedvezményes DD kupont, és jelentkezz be! Esetleg ajándékba szánod? Vásárlás során használd az ajándékba adom funkciót, és lepj meg valakit a kuponnal!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Kutyajó képek, amelyek mindig veled maradnak: 1 órás fotózás a kiskedvenceddel
13.000 Ft kupon ár helyett MA csak 11.700 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu