Tavasz a Pilisben, autóbuszos kirándulás 2021. április 25-n.

5/5Neoline Kft. | Budapest, VII. ker.
  • Szereted az irodalmat és a történelmet? Amiket tanultál eddig szívesen megnéznéd testközelből? 
  • Látogass el Te is Pilisbe, buszos kirándulásunk alkalmával és részt vehetsz számtalan történelmi esemény romjainak látványában és gyönyörű panorámát tekinthetsz meg! 
  • Vegyél részt a kiránduláson Te is kedvezményesen, hiszen most csak 5.990 Ft!
Ár:5.990Ft8.990 Ft
Ár: 1.080 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 4.910 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
34% kedvezmény
8.990 Ft
34%
3.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.02.27. - 2021.04.20

Kirándulás Pilisben kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére 1 napos buszos utazás Pilisbe. 

  • Időpont: 2021. április 25. (vasárnap)
  • Utazás: autóbusszal
  • Találkozás: 7:00-tól a Blaha Lujza téri parkolóban
  • Indulás: 7:30-kor
  • Érkezés: 19:00 körül

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.02.27. - 2021.04.20 között

A kupon megvásárlását követő legkésőbb 48 órán belül, egyben az utazás dátuma előtt legkésőbb 72 órával hamarabb jelentkezz be az utazási irodánál a kalandozas@t-online.hu email címre küldött levélben, de érdemes minél hamarabb hogy legyen szabad helyed.

Az email-ben szerepelnie kell a kuponkódnak, a névnek, a lakcímnek és a telefonszámnak. Több személy egyszerre való jelentkezése esetén, mindenkinél fel kell tüntetni az összes adatot.

Ezt követően kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben afennmaradó összeg kifizetésének a részleteit megtalálhatod.

Fontos, hogy csak abban az esetben válik véglegessé a foglalás, ha a fennmaradó összeg is kiegyenlítésre kerül.

Felárak, opciók

  • Fix ülőhely: 1.000 Ft/fő

További információk

  • További információ a szolgáltató +36-1/317-1256 telefonszámán kérhető, foglalni kizárólag email-ben lehetséges!
  • Személyenként több kupon is vásárolható, így akár az egész családot magaddal viheted egy fantasztikus kirándulásra!
  • A programváltoztatás jogát fenntartják! 

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 1.080 Ft-ért! A különbözetet, ami 4.910 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó részt átutalással, vagy Szép kártyával tudod kifizetni. 

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.

Neoline Kft. értékelése

★★★★★
★★★★★
"Remek kirándulás volt! "
Nagy Annamária

Kirándulás Pilisben kuponunk leírása

Látogass el Te is Pilisbe és nézd meg ősi, történelmi emlékműveinket és csodáld meg a gyönyörű panorámát!

Hegy, folyó és síkvidék találkozik ezen a tájon. Ez a fenséges táj évmilliók alatt formálódott, alakult a most látható együttessé. Legmagasabb kiemelkedése a Pilis tető 756 m. A Pilisben több mint 230 barlangot tartanak számon. De a természet szépségei mellett a történelem gazdagsága miatt is érdemes felkeresni ezt a vidéket. A táj őstörténetéhez tartozik, hogy Budakalászon találtak rá a régészek Európa egyedülálló kocsi modelljére. A középkori keresztény kultúra legszebb emléke a Pilisszentkereszti ciszterci kolostorrom. De ez a terület az egyetlen magyar alapítású rend, a pálosok hazája is.

Programról

Első megállótok Üröm. A település különleges látnivalója József nádor fiatalon elhunyt feleségének, I. Pál orosz cár lányának Alekszandra Pavlovnának sírkápolnája. A nagyhercegnő újratemetése 2004-ben volt a felújított sírhelyen.

Innen Pomázra látogattok el. A település látnivalói közül a XIV. századi, gótikus eredetű ortodox, görögkeleti temploma érdemel figyelmet, ami mai formáját az 1719 és 1722 közötti barokk átépítés eredményeként kapta. Az ikonosztáz és a püspöki trónus igen jelentős barokk alkotás. A szerb plébánia mellett áll Vujicsics Tihamér, a neves, magyar zeneszerző szülőháza. Az egykori Wattay-Teleki kastély ma kastélyszálló, illetve rendezvény központként üzemel. Egy kis termében állandó kiállításként a Wattay emlékszoba látogatható.

Pilisszántó a következő állomás, mely az utóbbi időben valóságos zarándokhellyé vált. Itt egy szakrális sétát tesztek a Csillagösvény nevű tanösvényen a Boldogasszony Kápolnához. A Makovecz Imre által tervezett épület elől csodálatos panoráma nyílik a tájra.

A terület legújabb látnivalója az Áldást osztó Jézus szobor, amely a Szikla Színház feletti párkányon kapott helyet. A túra enyhén emelkedő, kb 1 km hosszú. A Pilisszentkereszti apátság, melynek mára már csak romjai maradtak fenn, arról nevezetes, hogy a hagyomány szerint itt következett be 1213-ban Gertrúd királyné tragédiája, melyet Katona József Bánk bán című drámája tett ismertté.

A romokat egy könnyű erdei sétával érhetitek el. A Szlovák Tájház kiállításán számtalan népművészeti alkotás, feliratos szőttes, abrosz, festett bútor és viseleti darab őrzi az egykor itt élő szlovákság emlékét.

Dobogókőn a térség legmagasabb pontján, a gyönyörű panorámát biztosító teraszon áll Téry Ödön emlékműve. A közelben álló Eötvös Lóránd nevét viselő turistaházban 1985-ben nyílt meg a Turistamúzeum, amely bemutatja a magyar természetjárás történetét és egyes szakágait.

Egy kellemes séta során megismerhetitek a település további látnivalóit. Betérhettek a Zsindelyes Vendégházba, melyet Makovecz Imre tervezett. Leereszkedhettek a Siketnémák Mária Kegyhelyéhez. Innen alig egy km távolságra található a Rezső kilátó, ahonnan az egyik legszebb kilátás nyílik a dunakanyari hegyvidékre.

Pilisszentlélek határában az idilli környezetben elhelyezkedő XIII. századi Pálos kolostor szépen felújított romjaival találkozhattok, ahol annak idején Nagy Lajos király is megfordult.

Visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu