Táskabarát női arcszőrtelenítő

Otthoni Cuccok webshop | otthonicuccok.hu/
Ár:3.890Ft5.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
36% kedvezmény
Már csak 10 db maradt!
5.990 Ft
36%
2.100 Ft
Súly: 0,15 kg

Táskabarát női arcszőrtelenítő legfontosabb tudnivalók

Távolítsd el gyengéden a nem kívánatos arcszőrzetet könnyedén, bárhol és bármikor!

A férfiak könnyen beletudnak törődni az arcukon kinőtt szőrszálakba, de a nőket természetesen ez nagyon zavarja. Ez így is van rendjén. A legrosszabb megoldás, ha ilyen esetben borotvával esünk neki, ugyanis, mint tudjuk ettől csak megerősödik és durvább lesz. 

Van egy jó megoldásunk számodra, amelyet bárhova magaddal vihetsz, így a legkellemetlenebb pillanatokban is könnyen alkalmazhatod. Ez a táskabarát női arcszőrtelenítő kíméletesen szedi le a szőrt az arcodról. 

Nagyon diszkrét, rúzs formájának és kis méretének köszönhetően tökéletesen passzol a női táskához. A kicsi készülékben led fény világításának köszönhetően, a leghalványabb szőrszálaktól is megszabadulhatsz.  

Használata

Finom, körkörös mozdulatokkal eltávolíthatod az álladon, arccsontodon és ajkaid körül a nem kívánatos szőrszálakat, így puhább és simább lesz a bőröd. Nem kell aggódnod, hogy a sminked, hogy mutat rajta. 

Mivel elég kicsi könnyedén belefér egy kis neszesszerben vagy kézitáskában, így bármikor magaddal is viheted az útra. Amit még jó ha tudsz, ellentétben az epilálással vagy a gyantázással nem kell megvárnod, hogy újra kinőjenek a szőrszálak, ezzel akkor állhatsz neki, amikor úgy érzed, hogy szükséges. 

Plusz előny, hogy nem fogsz tapasztalni bőrirritációt vagy kipirosodást, ezért a nap bármelyik napszakában használhatod, ha egy gyors igazításra vágysz. 

Ha Te is szereted a praktikus dolgokat és szeretnél könnyedén megszabadulni a nem kívánatos szőrszálaktól, csapj le MOST kedvezményes DD kuponunkra!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Otthoni Cuccok webshop felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Otthoni Cuccok webshop a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Otthoni Cuccok webshop információk

Kreatív, és ötletes megoldásokat keresel otthonra? Az Otthoni cuccok webshop elhozta Neked. Spórolj meg időt, energiát és pénzt praktikus termékekkel, vagy dobd fel az otthonodat valami új, és trendi cuccal! Ajándék vásárlás előtt állsz, valami praktikussal és hasznos dologgal lepnél meg valakit? Akkor JÓ helyen jársz, csak NÉZZ körül és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Csomagjainkat az MPL futárszolgálat segítségével kézbesítjük. A rendelés leadásától számítva 2-3 munkanapon belül már kezedbe is veheted a csomagodat. A rendelés feldolgozásának elkezdésekor egy visszaigazoló e-mailt küldünk, benne a rendelésed állapotának élőben követéséhez szükséges linkkel. A szállítási költség 1.390 Ft, 20.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén szállítási költséget nem számítunk fel.

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Kósa Róbert E.V.
hello@otthonicuccok.hu
+36-70/597-5001

Átvételi lehetőségek:

GLS Házhozszállítás

1.390 Ft  (2-3 munkanap)