Tartós szempilla-, szemöldökfestés és szedés - a gyönyörű pillantásokért

White Beauty PEST | Budapest, VI. ker.
  • Te is minden reggel szenvedsz szemöldököd formázásával és szempilláid spirálozásával? Szeretnél megspórolni egy kis időt a reggeli sminkelésből? 
  • Próbáld ki most a tartós szempilla-, és szemöldökfestést  szemöldök igazítással, a White Beauty Szalonban! Legyen hozzád illő formája és színe szemöldöködnek és hosszan tartó szépsége szempilláidnak!
  • Tündökölj akár heteken át tartósan szép szempilláiddal és szemöldököddel!
Ár:2.490Ft3.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
31% kedvezmény
3.600 Ft
31%
1.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.01.21. - 2021.04.21

Szemöldökszedés és festés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy tartós szempilla-, és szemöldökfestés és szedés. 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.01.21. - 2021.04.21 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a 06-30/283-5111-es számon a kupon kódod megadásával, Hétfőtől-péntekig 8-20 között.

Lemondási feltételek

Lemondás/módosítás a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges telefonon vagy sms-ben, különben a kupon felhasználtnak minősül. 

Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz körút 31.

Szemöldökszedés és festés kuponunk leírása

Varázslatos tekintet és tartós szépség akár heteken át!

Te is azok közé tartozol, aki minden reggel a sminkeléssel tölti el a legtöbb idejét? Spirálozás, szemöldökmegrajzolás, kifestés és még sorolhatnánk. Az eredmény ráadásul nem is mindig tökéletes?

Mivel a szemöldökünk határozza meg arcunk keretét, ezért nem mindegy milyen formát ölt. Fontos erre odafigyelni, hiszen vannak formák, amelyek kifejezetten nem előnyösek egy-egy arcformához. Éppen ezért van nagy segítségünkre egy profi kozmetikus, aki látja és segít eldönteni melyik forma a megfelelő. 

Felejtsd el a mindennapos szempilláid spirálozását a szemöldök megrajzolását és válaszd a tartós szempilla-, és szemöldök festést, amelyet előtte szépen formára is szed a kozmetikus. 

Látogass el a White Beauty Szalonba, ahol kozmetikusoddal könnyedén átbeszélhetitek milyen formát képzeltél el magadnak, esetleg kikérheted a véleményét ezzel kapcsoltban. 

A jó megjelenéshez nem csak a divatos és jól kiválasztott ruhától függ, igenis igényt kell fordítanunk arcunkra, hiszen a formázott szemöldök ugyanúgy része a karakterünknek. Kozmetikusod figyelni fog a természetes hatás elérése, és hogy összhangban legyen az arcunkkal a szemöldökünk. 

Felejtsd el a reggeli szenvedést a tükör előtt, spórolj egy kis időt pilláid spirálozása és szemöldököd megrajzolása helyett, válaszd a tartós szempilla-, és szemöldökfestést a White Beauty Szalonban és kezdd a napot könnyebben! Akár hetekig tartó gyönyörű tekintettel varázsolhatod el munkatársaidat és barátaidat. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu