Tartós keratinos hajegyenesítés a könnyen kezelhető tincsekért, hátközépig érő hajra.

Full Diamond Szépségszalon | Budapest, VII. ker.
Hullámos fürtjeidet kiegyenesítenéd és szögegyenes tincseket szeretnél? Unod már nap, mint nap vasalgatni a hajad? Próbáld ki a keratinos hajkiegyenesítést a Full Diamond Szépségszalonban (VII.ker.) most rendkívüli áron 10.990 Ft-ért. Vásárold meg a kupont most!
Ár:10.990Ft35.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
35.000 Ft
69%
24.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.01.23. - 2017.04.26

keratinos hajegyenesítés kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: Tartós keratinos hajegyenesítés hátközépig érő hajra.
  • Segít egyenes hajat varázsolni szófogadatlan tincseid helyére.
  • Ajánlott göndör vagy hullámos haj kiegyenesítésére, fénytelen, roncsolt, száraz, sérült haj kezelésére és újraépítésére.
  • Intenzív festett szőke hajra nem javasolt.
  • Nemcsak hajkiegyenesítésre, hanem a hajszerkezet helyreállítására is ajánlott.
  • Egyenes struktúrát ad a hajnak, egyúttal egészségessé, hidratálttá és lággyá teszi, megvédi a külső káros hatásoktól is.
  • Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges: a +36-70/422-8037 telefonszámon, vagy a bedit85@freemail.hu email címen.
  • A kinyomtatott kupont mindenképp vidd magaddal és diktáld be a kuponkódod ez előzetes bejelentkezés alkalmával.
  • A megbeszélt időpontra pontosan érkezz, mert a kezelés hajhossztól és sűrűségétől függően akár 2-3 óráig is tarthat.
  • A kupon 2017. április 26-ig használható fel.
  • Akár 6 hónapig tartó egyenes selymes sima haj!
  • A szalon könnyen megközelíthető, a Keleti pályaudvarhoz közel található, és szombaton is várják a szépülni vágyó vendégeket.
  • Saját célra egy kupon használható fel, de ajándékba bármennyi adható és a megajándékozott is csak egy kupont használhat fel.
  • Ha ezt a kupont megvásárolod, akkor csupán 990 Ft-ért veheted igénybe a kozmetikában a szemöldök szedését, festéssel melynek eredeti teljes ára 1.800 Ft lenne.
  • Időpontot lemondani, vagy módosítani legfeljebb a kezelés előtt 48 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől - péntekig: 11-18 óráig, szombaton 9-13 óráig
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Thököly út 17.

keratinos hajegyenesítés kuponunk leírása

Az egészséges és sima tincsekért, ha unod a rakoncátlan frizurád!

Manapság, amikor a mosogatószerben valódi citrom van, az üdítőbe meg aromát tesznek, egyre nagyobb meglepetést okoz, ha valami igazán természetes.

Bármilyen hihetetlen is, a hajegyenesítés terén végül nem a különféle kemikáliák vagy a hajszálakat roncsoló forró vasalólapok, hanem a Natura Keratin győzedelmeskedett, ami az egyetlen olyan hajegyenesítő módszer, ami a modern elvárásoknak is megfelel.

A keratinos hajkiegyenesítés, a legmodernebb módszer, ami világszerte hódítja a szépségszalonokat! Népszerűsége nemcsak hatékonyságában rejlik, hanem abban is, hogy nem károsítja a hajat, mint a hajvasaló, és egyéb lúgos vegyszerek. 

A hajkiegyenesítés maga egy ideiglenes megoldás, ami fél évig tart, és többször is megismételhető. Hatóanyaga a keratin, ami körmünk és hajunk fő alkotóeleme. A folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a roncsolt részeket, és egyenes struktúrát ad a hajnak. Egészségessé, és lággyá teszi azt, és köszönhetően annak, hogy a haj építőelemével azonos alkotóelemet tartalmaz, nem roncsolja, hanem ellenállóvá teszi, és védi a külső hatások ellen.

A kezelés során Lisap Ultimate terméket használnak, ami egy egyedülálló, új készítmény, kifejezetten a hosszantartó egyenesség eléréséért. Szabályozza a haj volumenét, és teljesen sima, hidratált hajat garantál.

A tartós hajkiegyenesítő krém fixálóval megmossák, majd egyenesre szárítják hajad. Ezután tincsről-tincsre felviszik a krémet gondosan a hajhosszra, közben folyamatosan kifelé fésülik, majd rávasalnak. 30 perc hatóidő után lemossák,majd az egész hajat újra megmossák, kiszárítják, kivasalják ezt követően felviszik a második krémet. 30 perc hatóidő után ismételten lemossák, kivasalják és kész a 6 hónapig tartó egyenes, selymes sima haj.

Milyen hajtípusoknál használható?

A módszer minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül attól, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. Maga a folyamat a hajhossztól és sűrűségtől függően 2-3 óráig tarthat, és eredménye egy fél éven át tartó, könnyen formázható és kezelhető, pompás hajkorona!

Milyen sűrűn kell a hajkiegyenesítést megismételni?

A hajegyenesítés 3-4 havonta érdemes megcsináltatni. Mivel a hajegyenesítést a hajhosszon végezzük, nem a hajhagymában így az újonnan nőtt haj hullámos marad. Attól is függ milyen gyorsan nő a haj. A hajegyenesítés, nem káros, így bármilyen gyakorisággal meglehet ismételni.

Formázható marad-e a hajam?

Abszolút! A hajad formázhatósága megmarad, így nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után, már “csak” egyenes hajad lehet. A rakást, sütést, hullámosra szárítást ugyanúgy elkészítheted a hajadon! 

A tartós keratinos hajegyenesítés most kuponunk révén nagy kedvezménnyel elérhető a Full Diamond Szépségszalonban! Csak kattints, és vásárolj kupont most!

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már több, mint 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívűli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu