Tanulj angolul online tanfolyam segítségével, vagy válaszd a spanyolt, franciát, olaszt!

Langue | Országos
Minden kezdet nehéz, de könnyen átlendülsz a nyelvtanulás kezdeti fázisán a Langue Nyelvoktatás online tananyagaival! Szerezz kuponunkkal örökös hozzáférést a letölthető angol, olasz, spanyol, francia nyelvleckékhez, és ha elakadnál, kérj Skypeon segítséget nyelvtanártól! Vedd meg most kedvezményesen, és kitárul előtted a világ, mindössze 8.900 Ft-ért! Ajándékként is tökéletes!
Ár:8.900Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
25.000 Ft
65%
16.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.13. - 2016.04.13

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma:kezdő online nyelvtanfolyam 100-120 leckével választható nyelven.
 • A megveszem gombra kattintva választhatod ki a nyelvet:
  • angol,
  • francia,
  • olasz,
  • spanyol.
 • Tanulj nyelvet otthonodban, a saját tempódban, ahogy ráérsz, ahogy neked kényelmes.
 • A megvásárolt kupon kódjával tudsz regisztrálni a www.langue.hu, onnantól kezdve korlátlanul hozzáférsz az adott nyelv kezdő tananyagaihoz.
 • Néhány minta leckét megtekinthetszwww.langue.hu oldalon a Minta leckék menüpontban.
 • Ha bármikor elakadnál, csak írj a langue@langue.hu emailcímre, ahol kapsz egy Skype elérhetőséget, és online kérheted nyelvtanár segítségét!
 • Bármennyi kupon vásárolható!
 • A kupon 2016. április 13.-ig érvényes, eddig kell regisztrálnod a fenti címen.
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Október 6. u 5.

Kuponunk leírása

Tanulj idegen nyelvet, és hirtelen teljesen új világ bontakozik ki előtted! Ugye milyen jó lenne érteni, mit énekelnek az idegen nyelvű előadók a rádióban? Milyen jó lenne útba igazítani egy külföldi turistát, vagy végre nem mutogatva venni valamit külföldi utad során az adott ajándékboltban? A Langue Nyelvoktatás és Fordítás online kezdő nyelvleckéi segíthetnek ebben!

Válassz igazi világnyelvet, az angolt, spanyolt vagy franciát, esetleg a második nyelvként világszerte rendkívül kedvelt olaszt. Bármelyik nyelvet választod, a kuponod révén hozzáférsz majd 100-120 kezdő leckéhez, melyek a legegyszerűbb alapoktól elvezetnek az alapszintű nyelvtudásig, mellyel már megértesz egyszerűbb beszélgetést, és akár részt is tudsz venni benne.

Akár a több földrészen anyanyelvként több földrészen beszélt angol, spanyol vagy francia nyelvet választod, akár az olaszt, korlátlan és örök hozzáférést kapsz a kezdő nyelvleckékhez, és ha bármikor elakadnál, nyelvtanár is rendelkezésedre áll online chaten (Skype szükséges hozzá), és készségesen segít. És ha később szeretnél egy még magasabb szintre lépni, szeretettel várnak további nyelvoktatásaikon is.

Most otthonod kényelméből tanulhatsz nyelvet a Langue Nyelvoktatás és Fordítás online kezdő nyelvleckéinek segítségével! Nézz bele oldalukon a minta leckékbe, és ha szeretnéd saját tempódban elsajátítani egy másik nyelv alapjait, akkor csapj le kuponunkra most, hiszen nagy kedvezményt biztosít az online nyelvleckék árából!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Rosacea kezelés nagyteljesítményű, fizikoterápiás lézerrel, speciális géllel a XI. kerületben
6.990 Ft kupon ár helyett MA csak 6.290 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu