Tankvezetés és Big Foot élményvezetés sziréna használattal, videófelvétellel, emléklappal Gyálon!

Monster Show | Országos
  • Igazán extra járműveket vezetnél? A Monster Truckot talán már nem kell bemutatnunk, de most itt van mellette egy valódi tank is, melynek a botkormányához ülhetsz.
  • A két behemót vezetéséről készülő videó, oklevél és tankvezetői jogosítvány is garantálja, hogy örök élményeket szerezz a gyáli motocross pályán 20-20 vagy akár 40-40 percben. Vásárolj kupont akár ajándékba is.
Ár:114.990Ft240.000 Ft
Ár: 16.800 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 98.190 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
240.000 Ft
53%
125.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.11.30. - 2022.02.28

tankvezetés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Tankvezetés és Monster Truck BigFoot élményvezetés, választható időtartamban.

Az ajánlat tartalmazza továbbá:

  • 20 perc oktatás, felkészülés
  • Sziréna használat a Monster Truckon
  • A vezetésről készülő videó, oklevél, tankvezetői jogosítvány (emléklap).
  • A kísérők ingyen utazhatnak

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 40-40 perc Tank és Big Foot élményvezetés - 240.000 Ft helyett 114.990 Ft.
    Foglalósan is megveheted 32.200 Ft foglalóval, a szolgáltatónál beváltáskor még fizetendő 82.790 Ft.
  • 20-20 perc Tank és Big Foot élményvezetés - 125.000 Ft helyett 59.990 Ft.
    Foglalósan is megveheted 16.800 Ft foglalóval, a szolgáltatónál beváltáskor még fizetendő 43.190 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.11.30. - 2022.02.28 között

Szakképzett kollégák tájékoztatnak, hogyan kell vezetni a járműveket és miket tapasztalhatsz meg vezetés közben.

  • Az ajánlat a vezető saját felelősségére vehető igénybe. A biztonsági eszközök használata, valamint a szervező szabályainak betartása kötelező.
  • Egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat magának és ajándékba.
  • A tankot egy fő vezetheti, és biztonságosan max. 5-6 fő utazhat a jármű tetején, testmérettől függően.

Az élményvezetéshez előzetes bejelentkezés szükséges, melyet a +36-20/351-8180 telefonszámon lehet megtenni.

Az élményt várhatóan március végétől egészen novemberig lehetséges felhasználni.

A szolgáltató kizárólag készpénzt tud elfogadni a helyszínen! Figyelj oda a "helyszínen fizetendő összeg" mértékére!

További információk

Na, de milyen a pálya, és maga a jármű?

  • Egy valódi kihívást és felejthetetlen élményt jelentő motocross pályán tudsz száguldani és felvenni a harcot a kacskaringós, dimbes-dombos utakkal! Kihívás elfogadva?
  • Próbáld ki a Ford F600 Monster Truck BigFoot-ot, melyben akár a szirénát is használhatod.
  • Vezess egy igazi tankot, melynek brutális V12 dízelmotorja 630 lóerő leadására képes, és akár 50 km/h sebességgel képes mozgatni a bő 35 tonnás monstrumot.
  • A képeken azok a járművek szerepelnek, melyekkel száguldhatsz majd!

Kiváló ajándék mindenkinek, aki szeret vezetni. Szerezz vele életre szóló élményt párodnak, családtagjaidnak, barátaidnak!

Lemondási feltételek

Időpont lemondását vagy módosítását az időpont előtt legalább 72 órával korábban díjmentesen tudod megtenni, ha mégis 72 órán belül mondod le, akkor a következő foglalásnál 3.500 forintos felárat szükséges fizetned a Monster Shownak. 
Ha az összeg nem kerül megfizetésre, akkor az alkalom illetve a kupon is felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Foglalósan megvásárolt kuponok esetében, ha van foglalt időpontod, amit mégsem szeretnél igénybe venni, és azt nem mondod le legalább 24 órával korábban, akkor köteles vagy a kupon későbbi felhasználásától függetlenül megfizetni a szolgáltató felé a "helyszínen fizetendő összeg" felét, mint technikai felkészülési illetve kitelepülési díjat!

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
2360 Gyál, Kőrösi út 194.
Integrál Motoros Klub

Videó

tankvezetés kuponunk leírása

Kinőtted a személygépkocsikat?

Eleged volt a személyautókból, valami mást vezetnél? Olyat, amit eddig nem?  Vagy olyan ajándékot keresel valamely szerettednek, amit biztosan soha nem felejt el? Akkor ez a te kuponod, hiszen két óriási gépszörny is várja a szerencsést, aki a vezetőülésükbe ülhet, és életre szóló élményekkel gazdagodhat!

Monster Show

Az ajánlat Monster Truck és tankvezetés 20-20 vagy 40-40 percben, oktatással, a Monster Truckon sziréna használattal. Kalandjaidat a gépszörnnyel akár meg is örökítheted, hogy aztán büszkélkedhess vele a haverok között, és még oklevelet és tankvezetői jogosítványt is kapsz.

Itt a méret a lényeg!

Ezek a járművek tényleg feltűnést keltenek, ha megjelennek valahol. És most ugye nem is csak csodálhatod ezeket, hanem vezetheted is mindkét monstrumot. A Monster Truck egy amerikai mintára készült Big Foot, alapjául egy Ford F600 szolgált. Egy 7,3 literes V8-as motor hajtja, mely 240 lóerővel repíti át minden akadályon a 3,8 méter magas járgányt.

Monster Show

És itt van mellette egy igazi tank. Kitűnik vetélytársai közül a modern, digit mintás festésével, mely alatt 99 mm-es páncélzat és 38.800 cm3-es V12-es dízelmotor bújik meg. Bár végsebessége szerénynek tűnik (kb. 50 km/h) 630 lóerővel ennek a 35 tonnás járműnek sem jelent akadályt a legtöbb tereptárgy. A fogyasztása is bődületes: 100 kilométeren 300-400 liter gázolajat zabál. Hogy most te is vezetheted, az egy meglehetősen hosszú és alapos restaurációs munka eredménye. Gyakorlatilag teljesen felújított állapotban van, motorjában is minden csövet cseréltek a legjobb működéshez, és persze azért, mert kár lenne a 80-80 liter olajért vagy hűtővízért, amit bele kell tölteni.

Monster Show

Hogy az élmény igazán élmény legyen

A Monster Truck- és tankvezetés önmagában is nagy élmény lenne a gyáli motocross pálya dimbes-dombos vonalán, de Te vagy az, aki igazán emlékezetessé teheted! Ha nekivágtál a pályának a Monster Truckkal, ne felejtsd el bekapcsolni a szirénát, hogy jelenléted a pályán még hangsúlyosabb legyen, azaz mindenki hallja!

A Monster Show Monster Truck élményvezetése Gyálon, a motocross pályán vár téged.

A napnak az utókor és a haverok részére készült tárgyi emlékeiről is te gondoskodsz, ugyanis az élményvezetésről olyan és annyi felvételt készíthetsz, amennyit csak telefonod megenged!

Lepd meg magad, vagy bármely rokonodat egy életre szóló élménnyel, egy igazi Monster Truck- és tank vezetéssel, mely garantáltan feledhetetlen lesz! A DiamondDealen ezt is megkaphatod nagy kedvezménnyel!

Az alábbiakban bemutatjuk a Monster Show-t!

________________________________________________________________________________________________

A Monster Show az AMTS-en is hódít!

Évek óta ismert fellépői, szereplői az autó-motor találkozóknak, valamint különböző fesztiválokon is feltűnnek, mint pl. az európai szinten is rangos Somogybabodi Off-Road Fesztivál vagy éppen a szintén nemzetközi ismertségnek örvendő Autó-Motor Tuning Show. Utóbbin a terepjárók szerelmesei gyűlnek össze évről-évre, az AMTS-en pedig gyakorlatilag az autó- és motorkedvelők apraja-nagyja egész Európából, így itt megjelenni saját műsorral, nem kis dolog.

Foto a Monster Show Autó-Motor Tuning Show szerepléséről!

A Monster Show neve és tapasztalatuk garancia arra, hogy az élményvezetés tényleg élmény lesz. Válaszd hát bátran őket, akár Te, akár más ül majd a Monster Truck volánja mögé.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu