Tandemrepülés motoros siklóernyővel 20 vagy 30 percben, választható helyszínen

FlyGuru | Budapest, XIII. ker.

Kipróbálnád, hogy milyen madártávlatból szemlélni a világot? Vagy egy emlékezetes ajándékot adnál valakinek?

Ez a 20, vagy 30 perces tandemrepülés motoros siklóernyővel bárki számára örök élmény és emlék lehet.

Lepd meg a FlyGuru kedvezményes kuponjával extrém élményekért rajongó rokonodat, barátodat, vagy akár magadat, az emlékezetes pillanatok garantáltak!

Ár:19.990Ft25.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
29% kedvezmény
25.900 Ft
29%
5.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.11.04. - 2020.02.04

siklóernyős tandemrepülés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy alkalom 20, vagy 30 perces motoros siklóernyős tandemrepülés választható helyszínen:

  • Budapest és környéke,
  • Dunakanyar (Vác és környéke),
  • Velencei-tó és környéke (Iváncsa-Pusztaszabolcs),
  • Mindszent és környéke (Tisza, mártélyi holtág)
  • A pontos helyszínekről érdeklődj telefonon!

A kupon tulajdonosa belekóstolhat a repülés szabadságába, hiszen utasként a pilóta előtt ül majd, látóterét pedig se szárny, se kabin, se szélvédő nem korlátozza, így övé a teljes panoráma, és a repülés semmihez nem hasonlítható élménye.

A repülési alkalmakról készülnek - nem személyre szabott - fotók vagy összevágott videó is. Személyre szóló fotók készítésére is van lehetőség megbeszélés szerint. Lehetőség lehet akár Facebook élő bejelentkezésre is, vagy egyéni fotózásra, videózásra a levegőben.

A levegőben mindenkiről készül szelfi, illetve felszállás után mindenkivel szállnak alacsonyan egy kört, hogy a hozzátartozók fényképezhessenek, videózhassanak. Ezek a felvételek szintén örök emlékek lehetnek!

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 30 perces tandemrepülés motoros siklóernyővel választható helyszínen - 25.900 Ft helyett 19.990 Ft.
  • 20 perces tandemrepülés motoros siklóernyővel választható helyszínen - 20.900 Ft helyett 14.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.11.04. - 2020.02.04 között

A kupont az érvényességi időn belül be kell voucherre váltani a szolgáltatónál a lenti módon, amely kiállítástól számított fél évig használható fel!

A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltató weboldalán, https://www.naviguru.org/fly történik, a kuponkód internetes oldalukon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.

FONTOS! A repülések március 1. és december 1. között lehetségesek, jó időjárási viszonyok esetén. Láthatóan rossz idő esetén új időpontot kell egyeztetni.

  • A repülés 14 éves kor alatt csak szülői beleegyezéssel történhet, felső korhatár nincs.
  • Biztonsági okokból a repülésben minimum 30 kg és maximum 115kg súlyú utasok vehetnek részt.

Javasolt öltözet: Kényelmes, sportos öltözék, az aktuális időjárásnak megfelelően. Napszemüveg ajánlott.

Az egyéb szükséges tudnivalókat (érkezés, öltözék, stb.) a repülés előtti lehet egyeztetni a szolgáltatóval.

1 fő bármennyi kupont felhasználhat, a kuponok pedig össze is vonhatók, így pl. 2 kuponnal akár 60 percet is a levegőben tölthetsz.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Ez alól kivételt képez az az eset, amikor rossz időjárás miatt történik a szolgáltató által egy másik időpont biztosítása.

Szolgáltatás helye
1139 Budapest, Gömb utca 35.

siklóernyős tandemrepülés kuponunk leírása

Csodáld fentről a tájat motoros siklóernyős tandemrepülés során!

Mindig érdekelt, milyen érzés lehet a repülés adta szabadság? Szívesen gyönyörködnél hazánk lenyűgöző tájaiban? Megnéznéd milyen az égből a budapesti panoráma, vagy éppen a Dunakanyar, a Velencei-tó esetleg a martélyi Tisza-holtág környéke? Most kipróbálhatod vagy megajándékozhatsz mást a felülmúlhatatlan élménnyel!

Csak tiszta időjárás kell hozzá!

A motoros siklóernyő azaz a trájk repülés előnye hogy nem kell hozzá hegyoldal vagy speciális csörlős berendezés, és nem függ annyira az időjárástól mint a gyalogos siklóernyőzés. A felszálláshoz elegendő egy 20-30 méteres füves vagy betonpálya.

Most te vagy megajándékozottad kipróbálhatja a motoros repülés legegyszerűbb formáját! Itt kerülhet a kupon tulajdonosa a legközvetlenebb kapcsolatba a környezettel, hiszen az utas a pilóta előtt ül és látóterét, se szárny, se kabin, se szélvédő nem korlátozza, így övé a teljes panoráma és belekóstolhat a repülés szabadságának hamisítatlan ízébe!

A repülés sebessége 25-45 km/h között mozog, így nem egy elsuhanó világ képeiből kell gyorsan megcsípnie néhányat, jut idő nyugodtan szemlélődni. Lehet pár méter magasan suhanni egy búzatábla felett, egy kanyargó patak mentén vadregényes tájak szívébe hatolni, tavak víztükre fölött repülni, vagy kiemelkedni több száz méter magasra és onnan csodálni a panorámát. Aki úgy érzi, hogy fél a repüléstől, annak ez egy igazán jó lehetőség, hogy a motoros siklóernyőzés által megélhető varázslatos élmények, feledtessék a félelmet!

A motoros siklóernyős repüléseket a kora délelőtti, vagy a naplemente előtti 2-3 órában tartja szolgálató partnerünk, rendszerint Budapesttől északra, Dunakeszi-Vác térségében lévő felszállóhelyek egyikén, vagy vidéken a Velencei-tónál vagy a Mártélyi-holtágnál, a Tisza vidékén.

Gyere, és kóstolj bele a repülésbe motoros siklóernyős tandemrepülésen, vagy ajándékozz meg valakit a feledhetetlen élménnyel, a DiamondDeal kuponjával óriási kedvezménnyel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a tavaszra komplett Fáraó nőnek kijáró kezeléssel! - Arany gélmaszkos Nefertiti arckezelés
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu