Támogasd 500 Ft-tal a rákos gyermekek gyógyulását, és a Remény Alapítvány működését!

Az alapítvány célja, hogy a leukémiás és daganatos beteg gyermekekre, az őket gyógyító orvosokra felhívja a társadalom figyelmét és kérje a fontos hiányosságok pótlására az összefogást, az adományozást, hogy megadja a bizalmat és reményt a családtagoknak, és a kis betegeknek is!

Ár:500Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
Jótékonysági ajánlatra DD kredit nem használható fel és vásárlási kedvezmények nem vehetőek igénybe.

Támogatói jegy kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

500 Ft-os támogatói kupon a beteg gyermekek gyógyulásának segítésére, és a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány működésének fenntartására!

Az Alapítvány célja a rákos megbetegedésekkel küzdő gyermekek és családjainak segítése.

A DiamondDeal a teljes befolyó összeget az alapítványnak utalja át, abból semmilyen jogcímen nem von le.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

  • A támogatói kupont vagy kuponokat bankkártyás és utalásos fizetéssel is meg tudod vásárolni.
  • Adományod révén a gyermekek sokkal jobb körülmények között, nagyobb eséllyel gyógyulhatnak meg!
  • A kupont nem kell kinyomtatni, hiszen ez adomány, nem kell a kupont beváltani, hanem a vásárlást követő napon automatikusan könyvelődik.
  • Kredit nem használható fel a jótékonysági kupon megvásárlására.
  • A kupon ára 500 Ft, de bármennyi kupont vásárolhatsz, nincs felső határ.

További információk

  • Nagyon örülünk a segítő szándéknak, de a Megveszem gombra való kattintás nem elegendő ahhoz, hogy segíts. A gyerekeket akkor mentheted meg, ha bankkártyával, vagy a további választható fizetési módok egyikével ki is fizeted az összeget.
  • A kuponnal a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány működését támogatod.
  • Az alapítvány civil kezdeményezésre jött létre, és alapvetően adományokból, és az SZJA 1%-ból fedezi működését.
  • Az alapítvány a gyermekek gyógyulását segíti elő azzal, hogy különféle programokat nyújt a beteg kis embereknek és családjaiknak, rendszeresen támogatja őket 
  • Segítségükkel nagyobb eséllyel lesznek ismét egészségesek a gyermekek.

Az Alapítvány széleskörűen segít mindazoknak, akiket érint a betegség. A befolyt összeget szociális segélyekre, étkeztetésre, programok szervezésére, szakemberek fejlesztésére, és a betegek koordinációjára költi.

Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Támogatói jegy kuponunk leírása

Neked egy üdítő, nekik az élet!

Vannak olyan szerencsések, akiknek sosem kell megtapasztalniuk azt, hogy nagyon beteg lesz a gyermekük. Léteznek azonban kevésbé szerencsések....A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 1999-ben jött létre, mert az alapítók kislánya megbetegedett. Leukémiás lett.

Így első kézből tapasztalhatták meg azt, mennyire nehéz a gyógyítás, és hogy segítségre van szüksége a hozzájuk hasonló családoknak.

Az Alapítvány elhivatottságának eredményeképpen, mára már akár 85 %-os a gyermekek gyógyulási aránya!

Segíts Te is csak 500 Ft-al a Remény Alapítványnak, és mentsd meg egy leukémiás kisgyermek életét!

Az alapítványról

Célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a betegség veszélyességére, a daganatos gyermekekre, és az őket gyógyító orvosokra. Ők a hang, amely felszólítja a társadalmat a hiányosságokra, és ennek pótlására.

A támogatás a következő helyekre fog elmenni:

  1. Szociális alapú segély:

    Minden leukémiás és daganatos beteg számára támogatást nyújtanak. Ehhez természetesen egy előzetesen kitöltött szülői nyilatkozat szükséges. A kuratórium dönti el a segély összegét, ezt az Alapítvány finanszírozza. A segítség összegének megállapítása változó, személyre szabott.

  2.  Élelmiszer segély

    A különböző bolthálózatokkal való közös munka segítségével a beteg gyermeket nevelő családokba élelmiszer csomagot tud küldeni az alapítvány, illetve a közös programok alkalmával a gyermekek üdítőt és rágcsálni valót is kapnak.

  3. Csontvelő-transzplantáció utáni segítség

    A csontvelő-transzplantáción átesett gyermekek lakóhelyén biztosítani kell a steril körülményeket. Az orvos által javasolt egyszer használatos eszközöket, a fertőtlenítő-, és tisztítószereket az alapítvány biztosítja.

  4. Gyermek-hematológiai osztályok támogatása

    Az alapítvány segítségével a gyerekek sokkal kellemesebb környezetben gyógyulhatnak. Az Alapítvány ezért TV-t, videó- és DVD lejátszót, esetleg bútorokat szereznek, hogy jobban érezzék magukat a kis betegek.

  5. Műszerek beszerzése

    A gyógyuláshoz elengedhetetlen az, hogy a legkorszerűbb, legforradalmibb - de legalább modern eszközök álljanak rendelkezésre. Ezek azonban nagyon drágák, és sokszor a kórházaknak sincs erre pénze. A pályázatok segítségével, és a nagylelkű adományokból azonban az alapítvány már több ilyen eszközt és berendezést tudott adni az ország centrumainak.

  6. Rendezvények, foglalkozások

    A gyermekeknek sokkal nagyobb a gyógyulási esélyük, ha megfelelő környezetben lehetnek, és jó a kedvük. Ezeket segítik elő a különböző kézműves programok, ahol gyakran a szülők is részt vehetnek. Segít nekik abban, hogy jó legyen a közérzetük, és megfeledkezzenek a gyógyulás nehézségeiről.

  7. Szakemberek támogatása, foglalkoztatása

    Az ország minden Gyermek-onkológiai Centrumában, dolgoznak segítő szakemberek, köztük kórház pedagógusok, akik részére minden évben adnak át „háttéreszköz” támogatást, amely a papírtól kezdve a színes ceruzán át, ragasztót, ollót és még nagyon sok minden jelent.

További részleteket ITT találsz!

Sok kicsi sokra megy!

Már egy adományozással is sokat segíthetsz! A gyermekek tényleg nem tehetnek mindenről, sok esetben nem is értik, mi történik velük, csak azt veszik észre, az Ő életük más, mint a többi. Segíts Te is abban, hogy ismét önfeledten focizhasson a többiekkel az udvaron!

SEGÍTSÜNK EGYÜTT A BETEG GYERMEKEK FELÉPÜLÉSÉBEN!

 


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu