Támogasd 500 forinttal az Autistic Artot, és az autizmussal élők lakóotthonainak működését!

Kutatások alapján minden 68. gyermek az autizmus tüneteivel bír, és a megfelelő ellátásuk hazánkban nem kellőképpen megoldott. Ezen próbál segíteni az Autistic Art Közhasznú Alapítvány, az autista fiatal felnőttek lakóotthonainak támogatásával, valamint az ezekben élőknek szervezett képzőművészeti foglalkozásokkal, jótékonysági aukciókkal. Most te is támogathatod őket ezzel a kuponnal!

Ár:500Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
Jótékonysági ajánlatra DD kredit nem használható fel és vásárlási kedvezmények nem vehetőek igénybe.

Támogatói jegy kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

500 Ft támogatás az Autistic Art Közhasznú Alapítvány javára.

Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány célja az autista fiatal felnőttek ellátására kialakított, civil fenntartású lakóotthonok működésének és fejlesztésének támogatása.

A DiamondDeal a teljes befolyó összeget az alapítványnak utalja át, abból semmilyen jogcímen nem von le.

Köszönjük, hogy támogatod az Alapítvány munkáját!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

  • A támogatói kupont vagy kuponokat bankkártyás és utalásos fizetéssel is meg tudod vásárolni.
  • Adományod révén autizmussal élő fiatalok jobb körülmények között élhetnek, és különféle programokkal csökkenthetők viselkedési, beilleszkedési nehézségeik!
  • A kupont nem szükséges kinyomtatni, hiszen ez adomány. Beváltása sem szükséges, hanem a vásárlást követően automatikusan könyvelődik.
  • Kredit nem használható fel a jótékonysági kupon megvásárlására.
  • A kupon ára 500 Ft, de ha szeretnéd nagyobb összeggel támogatni az alapítvány munkáját, korlátlan számban vásárolhatsz kupont.

További információk

  • Nagyon örülünk a segítő szándéknak, de a Megveszem gombra való kattintás nem elegendő ahhoz, hogy segíts. Az autizmussal élőknek akkor segíthetsz, ha bankkártyával vagy a további választható fizetési módok egyikével ki is fizeted az összeget.
  • Az alapítvány civil kezdeményezésre jött létre, és alapvetően adományokból, a felajánlott SZJA 1%-ból, valamint az otthonokban lakók által készített képzőművészeti alkotások jótékonysági árveréseiből, a saját dizájntermékek értékesítéséből, továbbá cégekkel való együttműködésekből fedezi működését.
  • Az alapítvány az autizmussal élők életét segíti azzal, hogy támogatja az otthonokban dolgozók képzését, az otthonok fenntartását, korszerűsítését, otthonosabbá tételét, valamint képzőművészeti foglalkozások és kulturális programok létrehozásával az otthonok lakói számára.
  • Ezekkel, valamint személyiségüknek megfelelő bánásmóddal javítható az otthonokban élők életminősége, és csökkenthetők a beilleszkedési nehézségeik.

Az Alapítvány 10 autistáknak kialakított lakóotthont támogat.

Az autizmussal élő fiatalok munkáinak kiállítására többek között már a Magyar Nemzeti Galériában és a Miskolci Galériában is nagy sikerrel került sor.

A Te segítségeddel tovább javulhat az autizmussal élők segítésének minősége hazánkban!

Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Támogatói jegy kuponunk leírása

Amikor egy mosoly már nem elég!

Az autizmus sokaknak csupán filmekből lehet ismerős, mint pl. a Dustin Hoffmann Oscar-díjat érő alakításával készült Esőember, a Bruce Willis és Alec Baldwin főszereplésével készült A kód neve: Merkúr, vagy éppen a 2016-ban bemutatott A könyvelő. Ám hiába a nagy sikerű filmek, melyek rengeteg emberhez eljutottak, a sok százezer oldalnyi orvosi szakirodalom, a fejlődési rendellenesség pontos oka és megelőzésének módja még napjainkban sem ismert.

Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány a autizmussal élő fiatalok segítését tűzte ki célul, s ebben a DiamondDeal jótékonysági kuponjának megvásárlásával is segítiheted.

Az viszont biztos, hogy az autizmussal születettek (napjainkban átlagosan kb. minden 68. ember születik autizmus spektrumzavarral, azaz bizonyos szintű autizmussal) önálló életvitelre nem vagy csak korlátozottan képesek, és sokkal nehezebben illeszkednek be a közösségekbe, ami csak kitartó és folyamatos fejlesztéssel, a képességeiket, személyiségüket figyelembe vevő bánásmóddal küzdhető le. Erre sajnos az autizmussal élőket is fogadó nagy létszámú, állami pszichiátriai intézmények képtelenek, de szerencsére több civil kezdeményezés, s ezek munkája révén több lakóotthon is létrejött az autizmussal élő fiatal felnőttek befogadására.

Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány a autizmussal élő fiatalok segítését tűzte ki célul, s ebben a DiamondDeal jótékonysági kuponjának megvásárlásával is segítiheted.

Ezen szervezetek segítését tűzte ki célul a 2006-ban megalakult Mosoly Otthon Közhasznú Alapítvány, mely működése során felismerte azt, hogy az autista fiatal felnőttek képzőművészeti foglalkozásaival javítható a résztvevők életminősége, másrészt hogy a foglalkozásokon készült művészeti alkotások bemutatásával akár közelebb is hozható a felkarolt ügy a támogató közönséghez, és akár a lakóotthonok fejlesztésére is fordítható bevételre is szert tehetnek.

Így lett a Mosolyból Autistic Art, mely az évek során több aukción és kiállításon mutatta be az autizmussal élők munkáit - többek között a Magyar Nemzeti Galériában kortárs alkotók műveivel vegyítve, nem elárulva, hogy melyiket készítette autista alkotó és melyiket nem. A kiállítás sikerét tettek követték, és azóta autista fiatalok motívumaival díszített dizájntermékek egyre szélesebb körét kínálja folyamatosan bűvülő webshopjuk, valamint újabban neves borászatok borai is kaphatók különleges, limitált szériás Autistic Art címkékkel, s a bevételekből végül természetesen az autizmussal élők lakóotthonait támogatják.

Az Alapítvány tevékenysége az alábbi célokat szolgálja:

  • az autista lakóotthonok javára 2008 óta minden évben megszervezett Fogadj be! jótékonysági aukció,
  • képzőművészeti foglalkozások az otthonokban élő fiatalok számára képzőművész vezetésével,
  • autista fiatalok munkáinak kiállítása,
  • képzések otthonvezetők és munkatársak számára (művészeti foglalkozások vezetése, szervezetfejlesztési képzés, autizmus-szempontú képzés),
  • otthonok részére támogatók, támogatások közvetítése,
  • otthonok épületének, kertjeinek, berendezésének felújítása, felszerelése,
  • otthonok és autista szervezetek pénzügyi és egyéb támogatása,
  • autista fiatalok számára különböző kulturális programok létrehozása,
  • autizmust bemutató, azt a többségi társadalommal elfogadtatni próbáló tevékenységek szervezése.

Dizájntermékek vásárlásával is segítheted az Alapítvány munkáját

Az oldalunkon megvásárolható kuponon kívül más úton is támogathatod az Alapítvány által felkarolt ügyet. Ha szeretnél valami kézzelfoghatót támogatásodért cserébe, akkor ajánljuk figyelmedbe az Autistic Art webshopját is. Ha szereted öltözékedet színes kiegészítőkkel feldobni, akkor akár autista alkotók motívumaival díszített hernyóselyem sálat vagy díszzsebkendőt is vásárolhatsz a pulóverek mellett. De a mindennapokban hasznos papír-írószerek mellett akár teákat, kézműves csokoládékat és neves borászatok borait is megkaphatod az Autistic Art képzőművészeti foglalkozásain készült díszítéssel.

Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány a autizmussal élő fiatalok segítését tűzte ki célul, s ebben a DiamondDeal jótékonysági kuponjának megvásárlásával is segítiheted.

Csupán 500 forinttal is segíthetsz!

Már egyetlen kupon vásárlásával is sokat segíthetsz, és ha lehetőséged van rá, akkor több kupon vásárlásával nagyobb összeggel is segítheted az Alapítvány munkáját! Ha pedig rendszeresen vásárolsz oldalunkon, időnként jusson eszedbe jótékonysági kuponunk, amivel felbecsülhetetlen értékű rendszeres bevételhez juttathatod az Autistic Artot, s ezáltal szebb, boldogabb élethez az autista lakóotthonok lakóit.

SEGÍTSD AZ AUTIZMUSSAL ÉLŐ FIATALOKAT,
HISZEN ŐK IS MEGÉRDEMLIK, HOGY MINÉL TELJESEBB ÉLETET ÉLHESSENEK!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu