Támogasd 500 forinttal a Kiút Szociális és Mentálhigiénés Egyesület működését!

Nem mindenkinek adatik meg az egészség vagy iskolázáshoz, lakhatáshoz szükséges pénzmennyiség. Pedig a szereteten kívül ezek a legfontosabb dolgok az életben.

Ezen a helyzeten igyekszik felülkerekedni a Kiút Szociális és Mentálhigiénés Egyesület, az általuk végzett szociális munka során. Most te is támogathatod őket ezzel a kuponnal!

Ár:500Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
Jótékonysági ajánlatra DD kredit nem használható fel és vásárlási kedvezmények nem vehetőek igénybe.

Támogatói jegy kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

500 Ft támogatás a Kiút Szociális és Mentálhigiénés Egyesület javára.

Az egyesület célja a társadalom perifériáján élő emberek erkölcsi és anyagi támogatása.

A DiamondDeal a teljes befolyó összeget az alapítványnak utalja át, abból semmilyen jogcímen nem von le.

Köszönjük, hogy támogatod az egyesület munkáját!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

  • A támogatói kupont vagy kuponokat bankkártyás és utalásos fizetéssel is meg tudod vásárolni.
  • Adományod révén a tanulási nehézséggel küzdő vagy viselkedési zavaros fiatalok, etnikai kisebbséghez tartozó vagy hajléktalan emberek az élet egy sokkal pozitívabb oldalát ismerhetik meg.
  • A kupont nem szükséges kinyomtatni, hiszen ez adomány. Beváltása sem szükséges, hanem a vásárlást követően automatikusan könyvelődik.
  • Kredit nem használható fel a jótékonysági kupon megvásárlására.
  • A kupon ára 500 Ft, de ha szeretnéd nagyobb összeggel támogatni az alapítvány munkáját, korlátlan számban vásárolhatsz kupont.

További információk

  • Nagyon örülünk a segítő szándéknak, de a Megveszem gombra való kattintás nem elegendő ahhoz, hogy segíts. A halmozottan hátrányos helyzetűeknek akkor segíthetsz, ha bankkártyával vagy a további választható fizetési módok egyikével ki is fizeted az összeget.
  • A vásárlással közvetetten Te is javíthatsz a halmozottan hátrányos helyzetűek életminőségén, mellyel például csökkenthetők a hasznos társadalmi munkába való beilleszkedési nehézségeik.

Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Támogatói jegy kuponunk leírása

Támogasd te is a hátrányos helyzetűeket!

Vannak olyan emberek, akik a közjó érdekeit többre tartják saját javaiknál, feláldozva saját idejüket és energiájukat. Ezzel nagyon fontos küldetésük van: a szociális vagy más okból kifolyólag hátrányos helyzetben élőknek szeretnének minél élhetőbb körülményeket biztosítani. Ezúton te is bekapcsolódhatsz a társadalmi felelősségvállalásba, mely által például az elszegényedett embereken segíthetsz.

A Kiút Szociális és Mentálhigiénés Egyesület rövid bemutatása

Az egyesület már több mint húsz éve végez szociális munkát, mellyel a nehéz szociális helyzetben lévő embereken segít. Tagjai rendszeresen szerveznek például családi szabadidős és közösségfejlesztő programokat, tanácsadást a társadalmi felelősségvállalás jegyében, mellyel céljuk, hogy erkölcsileg és anyagilag támogathassák a nehéz helyzetben lévő gyermekeket vagy akár felnőtteket.

Támogasd a DiamondDeal kuponjának megvásárlásával a Kiút Szociális és Mentálhigiénés Egyesület munkáját!

A hátrányos helyzet hátterében állhat akár etnikai hovatartozás, akár betegség, mely miatt sajnos ezen emberek segítségre szorulnak, mintegy a társadalom perifériájára szorulva, akár hajléktalanként élve.

Az Egyesület tevékenysége az alábbi célokat szolgálja:

  • munkanélküliség és hontalanság arányának csökkentése
  • erkölcsi és anyagi esély biztosítása a nehéz helyzetben lévő gyermekek és felnőttek részére, például csoportos foglalkozások, képességfejlesztő órák szervezésével, lebonyolításával,
  • a társadalmi felelősségvállalás jegyében rendezvények szervezése és lebonyolítása,
  • önkéntesek toborzása és beintegrálása a szervezetbe, akár alkalmi munkára is.

Általános programok

Célcsoportjuk számára minden nyáron egy hetes szocializáló és habilitáló tábort rendeznek, amely már több mint 20 alkalommal került megrendezésre.

Rendszeresen tartanak különféle közösségi rendezvényeket, melyek célja az érdeklődő polgárok számára a civil szféra, közelebb hozása, azon lehetőségek bemutatásával, melyekbe bekapcsolódva mindannyian lépést tehessenek nehezebb sorsú embertársaink segítése irányába.

Gyermekek és fiatalok számára képességfejlesztő órákat is tartanak, esélyt biztosítva a tanulási nehézségekkel vagy viselkedési zavarokkal küzdő diákoknak, mely diákok magyar vagy roma származásúak.

A programjaikon túl a gyermekek bármikor megkereshetik őket. Ezt a tevékenységet pszicho-pedagógus, pszichiáter, szociális munkás koordinálja és mintegy 6-10 fő önkéntes segítő végzi.

Hajléktalan emberek felkarolása

Hajléktalan emberek számára speciális komplex reintegrációs programokat szerveznek, melyek célja, hogy az összehangolt multidiszciplináris segítő munkával és az egyén én erejének mozgósításával képessé váljon hátrányos helyzete rendezése irányában és a társadalmi, és a munkaerő piaci integráció érdekében lépéseket tenni. Speciális reintegrációs programuk sikerének bizonyítéka, hogy a bekerülők több mint 60 %-a a program vége után fél évvel is lakhatási lehetőséggel rendelkezett (munkásszállón, albérletben, családtaggal összeköltözve), így nem csúszott vissza a hajléktalan létbe.

Támogasd a DiamondDeal kuponjának megvásárlásával a Kiút Szociális és Mentálhigiénés Egyesület munkáját!

Ha úgy gondolod, 500 Ft-nál többel is tudsz segíteni

Az oldalunkon megvásárolható akár egy, akár több db 500 Ft-os kuponon kívül más úton is támogathatod az Egyesület által felkarolt ügyet. Mondd el minél több embernek, hogy létezik ilyen egyesület, hogy minél több emberhez jusson el az önhibájukon kívül társadalom perifériájára szorult emberek problémája.

SEGÍTSD A SZOCIÁLIS ÉRTELEMBEN NEHÉZ HELYZETBEN ÉLŐ EMBEREKET,
HISZEN ŐK IS MEGÉRDEMLIK, HOGY MINÉL TELJESEBB ÉLETET ÉLHESSENEK!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu