Szupertartós HD szempilla a szédületes tekintetért a Hájos Ikrek Szépségszigetben a XIV.kerületben!

Boros Kozmetika | Budapest, XVI. ker.
Hogyan lehet neked a legtovább tartó érzékien csábos pillantásod és igéző tekinteted egyszerre? Elképesztő, de megoldjuk! Szupertartós HD szempilla felhelyezése a hosszan tartó igéző tekintetért a Hájos Ikrek Szépségszigetben (XIV.ker.), most forradalmi áron mindössze 3.450 Ft-ért! Azért hogy a lehető legtovább megtartsd érzéki pillantásod! Ne habozz! Vedd meg már most!
Ár:3.450Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
8.000 Ft
57%
4.550 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.27. - 2016.07.04

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: egy Szupertartós HD szempilla felhelyezés.
  • A kupon, szempillatöltésre is felhasználható.
  • Tartóssága akár kétszer akkora, mert akár 5 hétig is kitart. Utána érdemes elmenni egy töltésre.
  • A kupont 2016. július 4-ig használhatod fel.
  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges Hájos Edinánál+36 70/607 7112-es telefonszámon.
  • A kuponodat mindenképp vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódod a szolgáltatónak az előzetes telefonos időpont egyeztetésekor.
  • A pillák felhelyezése kényelmes, fekvő kozmetikai ágyon történik.
  • Egy vásárló csak egy kupont vásárolhat saját részre, ellenben ajándékba korlátlan számban adhat.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Menyhért utca 53.

Kuponunk leírása

A női tekintetet jelentősen befolyásolja szempilláinak szépsége. Ha nem szereted a sminket, vagy utálod, ha a pillaspirál elkenődik, vagy épp összeragad a szempillád tőle, akkor imádnifogod a HD pillákat. Az eddig megszokott tincses szempillákkal szemben a szálas pillák maximálisan egybeolvadnak saját  szempilláinkkal, a legtermészetesebb hatást ezzel érhetjük el. A szempillák természetes megjelenést biztosítanak, mégis kiemelik a szemeidet. A HD szempillák dúsabbá, íveltebbé varázsolják a saját pilláidat. Viselésük észrevehetetlen, mert pehelysúlyúak és tökéletesen illeszkednek a pilláidhoz.

A szempillák felhelyezése kényelmes, te csak fekszel egy kozmetikai kezelőágyon. Szempilláidat lezsírtalanítják és letisztítják. A szemed alá egy zselés szemalátétet helyeznek, majd jöhet a csábító tekintet alkotása.

Újdonsága révén akár kétszer hosszabb pillák felhelyezése is lehetséges. Ami még jobb az egészben, hogy akár 5-7 hétig is kitart, így többé nem kell aggódnod, ha nem tudsz sűrűn jönni pótlásra.

Természetesen a felhelyezhető pillák száma függ a saját pilláid számától. Továbbá a pillák tartós megtartásához néhány szabályt be kell tartanod. Ezekről a helyszínen részletesen tájékoztatnak, hogy a lehető legtovább megtartsd az angyali tekintetedet.

Figyelembe kell venni a saját pilláid szelektálódását is, illetve kerülnöd kell az olaj tartalmú arc kozmetikumok használatát. 

A viselése

Teljesen súlytalan, nem érezni a különbséget. Víz, izzadtság és könnyálló. Nyugodtan sportolhat, zuhanyozhat, szaunázhat.

Tartóssága, biztonsága

A szempilla hosszabbítás tartóssága egy-másfél hónap, de maximum a saját pillák élettartamáig tart. Szabályok betartásával a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik. 

Felhelyezés folyamata

Konzultáció során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú pillákat helyezünk fel. A pillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre így legtermészetesebb a hatás.

Miért van szükség töltésre?

Szabad szemmel nehezen állapítható meg egy szempilla várható hátralévő élettartama, körülbelül 3-4 hetente javasolunk egy töltést.

Mi történik a töltések alkalmával?

A töltés kb. 45-60 percet vesz igénybe, ilyenkor az új szálakra újabb selyem pillákat helyezünk fel.

HD szempilla felhelyezés az ellenállhatatlan tekintetért most mindössze 3.450 Ft-ért kizárólag a Diamonddealen! Akár két hónapig tartó dús pillák!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu