Szuper lövész csomag! 205 lövés különféle fegyverekkel, ebből 100 lövés AR15-ös gépkarabéllyal!

  • Úgy gondolod, hogy jó barátságban lennél a fegyverekkel? Most minden kiderül!
  • A Duna Lövész SE élménylövészetén most öt különböző fegyverrel lőhetsz 205 lövésen át, köztük az AR15 gépkarabéllyal, és Beretta M92 pisztollyal.
  • Vásárold meg magadnak, vagy barátaidnak ezt a szuper élményt 21.990 Ft-ért a Diamond Deal ajánlatával!
Ár:21.990Ft27.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
19% kedvezmény
27.000 Ft
19%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.22. - 2020.09.30

élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

205 lövéses élménylövészet a következő fegyverekkel:

  • AR15 gépkarabély - 100 lövés
  • Beretta CX4 - 25 lövés
  • Taurus revolver - 35 lövés
  • CZ távcsöves puska - 20 lövés 
  • Beretta M92 pisztoly - 25 lövés

A kupon tartalma a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a 205 db lőszer.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.22. - 2020.09.30 között

  • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, illetve ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

BEJELENTKEZÉS:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon:

Holler Mátyás: +36-20/266-6345

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 km-re, Ráckevén!
  • Igazi adrenalinlöket elsütni a nagy erejű fegyvert! Tökéletes ajándék kalandvágyó férfiaknak és persze hölgyeknek is! Csapatépítésnek is elsőrangú!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

élménylövészet kuponunk leírása

AR15, Beretta M92.. mintha ismerősek lennének?

Igen, jól rémlik. Ezek a fegyverek, vagy épp egyenesági elődjeik, leszármazottjaik számtalan filmben szerepeltek, amiket most kipróbálhatsz Ráckevén gyönyörű környezetben. 

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ezek mellet még három másik fegyverrel is lőhetsz, melyek között van egy revolver és két távcsöves eszköz, melyekkel ritka pontosan célozhatod meg a célt. Mindezt most 205 lövésen keresztül teheted meg. Tárazni el ne felejts, mert bizony a valóságban azt is kell, de valahol az is egy élmény. 

Szeretnél egyet lőni? Most 205 alkalommal megteheted!

A Duna Lövész SE jól felszerelt lőterén maximálisan kiélheted a fegyverek iránti olthatatlan szomjadat. Miután kilőtted már az összes töltényed négy fegyverből, azután itt az alkalom, hogy a kezedbe vedd ezt a könnyű pontos mechanikát. A Beretta CX4 egy igazán kompromisszum képes lőfegyver a kompakt kialakítás és a pontossága végett. Hagyd ezt a végére, és nagy valószínűséggel győzelemittasan távozol a lőtérről. 

Tartsatok családi napot a Duna Lövész SE élménylövészetén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A lőállásba beállva a szakértő tanácsokkal a tarsolyodban már semmi más dolgod nem lesz, mint a célra tartani és jó erősen koncentrálni. 205 lövés áll rendelkezésedre, hogy minél többször eltaláld a célpontod.

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Barátaid egész biztosan értékelnék, ha kikapcsolódásként elhívnád őket egy élménylövészetre, de ha magadat leped meg a kuponnal, akkor is garantált az adrenalin szint emelkedés.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu