Szokj le a dohányzásról biorezonanciás kezeléssel, Debrecenben!

  • Elhatároztad, hogy leteszed a cigarettát, de még kellene valamilyen segítség?
  • Nem számít, a korod, a nemed és az sem, hogy naponta hány szálat szívsz el, a biorezonancia segíteni fog, hogy rossz szokásodat valamilyen jó szokássá cseréld le inkább, DD kuponnal mindössze 5.890 Ft-ért!
  • Az Orvoskozmetológia-Biokozmetika téged is vár Debrecenben, a Tóth Árpád Gimnáziumnál!
Ár:5.890Ft12.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
12.000 Ft
51%
6.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.25. - 2023.02.27

Leszoktatás dohányzásról kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Biorezonanciás dohányzásról való leszoktatás, 1 fő részére, korra és nemre való tekintet nélkül az alábbiak szerint:

  • egy félig elszívott cigarettacsikk elemzésével,
  • az egészséget hordozó információ biorezonanciás készülékkel való leolvasásával, az egészséges, de legyengült rezgések felerősítésével, a kóros rezgések kioltásával.

A sejtinformációs rendszer szinte azonnal fájdalommentesen, mellékhatások nélkül helyreáll, nem kívánod a nikotint, megszűnik a függőség.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.25. - 2023.02.27 között

  • Fontos! A Bio rezonanciás kezelés nem hat mindenkire egyformán, így a gyógyulás nem garantált! De a kezelés tetszés szerint megismételhető, ha az elsőnél nem jártál volna sikerrel.
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges, amihez hívd a +36-70/277-7934 számot hétfőtől péntekig 12.00 és 19.00 között.
  • A kezelésre mindenképpen vidd magaddal az utolsó szál cigarettádat, melyre szükség lesz.
  • Ellenjavallatok: láz, fertőző betegség, pacemaker, beültetett inzulinpumpa, súlyos skizofrénia, epilepszia esetén, valamint a várandósság 20. hetéig.

Megközelítés

  • Az Orvoskozmetológia-Biokozmetika Debrecenben, a Tóth Árpád Gimnázium és az Istenszülő oltalma görögkatolikus templom közelében vár téged is.

További információk

A kezelés utáni legalább 5 napban a megfelelő folyadékbevitelre különös figyelmet kell fordítani (tiszta víz, citromos víz, forrásvíz, ásványvíz, cukormentes tea stb.), amely a leszokást megkönnyítve, a méregtelenítést beindítja.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 24 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.
Kérjük a pontos érkezést! Ellenben az alkalom felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
4024 Debrecen, Szent Anna utca 66.

Leszoktatás dohányzásról kuponunk leírása

Ezzel a módszerrel igenis sikerül betartanod a saját magadnak tett ígéretedet!

Csak az tudja igazán átérezni a helyzetedet, aki ebben benne van, vagy valaha benne volt. Segíteni viszont kellő szakértelemmel és megfelelő eszközökkel, módszerekkel, valamint a te elhatározásoddal lehet.

Tedd le a cigit a DiamondDeal és az Orvoskozmetológia segítségével, kedvezményes áron!

A biorezonancia egy olyan megbízható, könnyű és gyors megoldás, ami kizárja az elvonási tüneteidet. A biorezonancia rezgéseket érzékel. A program úgy működik, hogy idegen anyagnak tekinti a szervezetedbe került és a szervezetedben lévő nikotint, kátrányt és még a cigarettában lévő számos méreganyagot. Szinte kioltja az ezekből származó rezgéseket.

Amire számíthatsz, és amire érdemes odafigyelni

1. A leszoktató eljárás során, a félig elszívott cigarettacsikkedet analizálva személyre szabott, nikotintörlő, függőség megszüntető kezelésben részesülsz, ami csupán 45 percig tart.

2. A kezelés lényege, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. A készülék ezeket a rezgéseket leolvassa, majd az   egészséges, de legyengült rezgéseket felerősíti, a kóros, diszharmonikus rezgéseket pedig kioltja, majd ezeket a korrigált jó rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe. A sejtinformációs rendszer szinte azonnal helyreáll, nem kívánod a nikotint, megszűnik a függőség.

Tedd le a cigit a DiamondDeal és az Orvoskozmetológia segítségével, kedvezményes áron!

3. A kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta, a szervezetben meglévő információkat, amelyek a nikotin, és általában a cigaretta utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek. A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követően néhány órán belül csökken, majd néhány nap múlva megszűnik és eszedbe sem jut rágyújtani. Nem leszel ideges, nem lesznek elvonási tüneteid, a szervezeted teljesen természetes úton regenerálódik és méregtelenít.

4. A kezelés után különös figyelmet kell fordítani a folyadékpótlásra, mert a kezelés egy méregtelenítő folyamatot indít be. A méreganyagok a veséken keresztül a vizelettel távoznak a szervezetből.

A kezelés után a szabad levegőben való tartózkodást másként fogod értékelni:

Tedd le a cigit a DiamondDeal és az Orvoskozmetológia segítségével, kedvezményes áron!

Pozitív vélemények az Orvoskozmetológia-Biokozmetikáról

"Egyszerűen kis imádnivaló csapat minden téren 

Mire vársz? Kattints a Megveszem gombra kattintva, és válj Te is az Orvoskozmetológia elégedett kliensévé!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu