Szilikon muffin forma, muffin sütőforma

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.592Ft1.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
20% kedvezmény
Már csak -2 db maradt!
1.990 Ft
20%
398 Ft

Szilikon muffin forma legfontosabb tudnivalók

Tedd egyszerűbbé a sütést és ne kínlódj az odaragadt papírdarabokkal!

Neked is az egyik nagy kedvenced a sütemények közül a muffin?

Az elkészítésük egyáltalán nem bonyolult, az ízük pedig fenséges, így nem is csoda, ha Te is a muffinok mellett teszed le a voksod. Azonban a papírformák, amelyekben sütni lehet ezeket az igazi kis édes ízbombákat, sokszor tönkreteszi a tökéletes végeredményt. Ráragadnak a tésztára, ráadásul csak egyszer használható. 

Felejtsd el a papír alapú muffin formákat és válts környezetkímélő, szilikon sütőformákra!

Nem kell többé attól tartanod, hogy a papíron túlpúposodó muffinok odaragadnak a tepsihez, vagy hogy a papírban beleragad a sütemény tésztája. Kezdők is bátran alkalmazhatják, ezekkel a formákkal sokkal egyszerűbb a sütés. 

A szilikon muffin sütőforma rugalmas, tapadásmentes anyagának köszönhetően a sütemények könnyen kivehetők a formából. Süteményeken kívül tojás és más finomságok sütésére is kiválóan használható. 

Tisztításuk gyors és egyszerű, nem kell attól tartanod, hogy a formákban sütött ételtől átveszi az ízeket. A szilikon anyag rendkívül jó hőállósággal rendelkezik, így sütés közben sem deformálódnak a muffin formák. Tisztítása roppant egyszerű, kézzel, valamint mosogatógépben is moshatod. 

A szilikon muffin forma tulajdonsága:

  • Anyaga: szilikon 
  • Szín: vegyes
  • Hőállóság: 260 fokig
  • Méret: 7 cm

Mit rejt a termék doboza?

  • 12 db szilikon muffin forma, muffin sütőforma

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)