Szike nélküli szemhéj emelés rádiófrekvenciával és lézeres kezeléssel a Móricz körtérnél

  • A petyhüdt, lógó szemhéj elárulja korodat, sőt még talán öregít is, és te ezt nagyon nem szeretnéd?
  • Javíts ezen fájdalmas szemhéjplasztika és felépülési idő nélkül, újgenerációs rádiófrekvenciás-
    valamint orvostechnikai lágy lézeres kezeléssel.
  • Szemhéj emeléshez és fiatalításhoz válaszd a DD kuponját, és váltsd be a Móricz Zsigmond körtérhez közeli, XI. kerületi Holisztikus Kozmetikában.
Ár:4.990Ft14.990 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
67% kedvezmény
14.990 Ft
67%
10.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 15 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.15. - 2024.06.14

szemhéj emelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szike nélküli szemhéj emelés újgenerációs rádiófrekvenciás- és orvostechnikai lágy lézeres kezeléssel egy alkalommal max. fél órában.

A két kezeléssel szike és mindenféle ellenjavallat nélkül fiatalíthatod, szépítheted az évek során talán megereszkedett szemhéjaidat, már egyetlen kezelés után is látható eredménnyel.

A kezelés 16-99 éves korig bárkinek ajánlott, aki szeretne feszesebb szemhéjakat.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.15. - 2024.06.14 között

  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-70/369-4342 vagy a +36-70/384-8633 telefonszámon neved, kuponkódod megadásával, vagy személyesen a Holisztikus Kozmetikában.
  • Egy személy egy kupont használhat fel saját célra! Az ajánalt új vendégeknek szól.
  • Amennyiben átmenetileg nem tudod felhasználni a kupont, egyeztesd le a kuponkódot a szolgáltatóval a kupon érvényességi idején belül, aki egy évig érvényes névleges vouchert állít ki a részedre.

Megközelítés

A szalont a Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér M4 metrómegálló közelében, a Bartók Béla és a Vásárhelyi utca sarkán találod meg.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
32 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-P: 09:00-19:00; Szo: 09:00-14:00
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66. fsz. 7.
Kapucsengő: 55
★★★★★
★★★★★
"Szuper jó volt!!!!!!"
dr. Szebeni Andrea

szemhéj emelés kuponunk leírása

A lógó szemhéj sem árulja el többé a korodat!

Észrevetted a tükörben, hogy szemhéjad kissé megereszkedett az elmúlt években? Sajnos, ez előfordul a korral, és bár vannak, akiknek még az öregedés is jól áll, ha nem muszáj, nem kell magadon viselned a rohanó idő nyomait!

Szemhéj emelés rádiófrekvenciával és lézerrel

A két kezelés mindössze fél óra alatt megvan, de eredménye már akár azonnal is látványos eredményt hozhat a bőr eredeti állapotától függően. A petyhüdt bőrt feszesítő összetett kezelés során elsőként az újgenerációs rádiófrekvencia hatását tapasztalhatod meg. Ez a készülék külön szemhéj programmal rendelkezik, és speciálisan kis méretű kezelőfeje kifejezetten a szemhéjak kezelésére szolgál. A kezelés rádióhullámai feszesítik a bőr mélyén található kötőszöveti rostokat, melyek hatására a szemhéj is megemelkedik. Ezt követően bevetésre kerül az orvostechnikai lágy lézer is, mely a ránctalanításban segít, és alkalmazásával ismét simábbá varázsolható a szemhéj felülete.

A két kezelés eredményeként a szemhéjak felülete feszesebb és simább lesz, megszabadulhatsz azok barázdáitól, valamint a zavaró és téged is jócskán öregítő lógás és petyhüdtség is megszüntethető, a tekinteted pedig sokkal nyíltabbnak hat majd. A kezelések már egyetlen alkalom után is látható eredményt hoznak, de minél többször alkalmazod ezeket, a hatás annál látványosabb és tartósabb. És mindez teljességgel biztonságos, fájdalommentes kezelésekkel, ellenjavallat nélkül.

Már csak pár kattintás választ el egy kupontól, mellyel ismét fiatalossá varázsolhatod szemhéjaidat. Szeretnéd? Akkor katt a Megveszem gombra, és szerezd meg most a kedvezményes kuponodat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu