Szépülj és frissülj kombinált masszázscsomaggal! Arcmaszk és 3 féle regeneráló masszázs egyben!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Ilyen tetőtől talpig kényeztető csomaggal még biztosan nem találkoztál! Regeneráló arcmaszk és stresszoldó arc-fej-, hát- és talpmasszázs egyben, amihez még 1 alkalom fülgyertyázás is jár! Ne maradjon ki a jóból egyik testrészed sem! A Diamond Masszázs Stúdió (VII. ker.) szuper kuponja csak 6.990 Ft-ért lehet a tiéd!
Ár:6.990Ft28.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
28.500 Ft
76%
21.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.23. - 2016.08.24

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 
    • 1 alkalom Kleopátra szépsége - tejes-vaníliás masszázs 60 percben, arcmaszk,
    • 1 alkalom arc-fej masszázs 25 percig
    • 1 alkalom hátmasszázs 30 percig
    • 1 alkalom talpmasszázs 20 percig
    • 1 alkalom fülgyertyázás
  • A kupon nem csupán egy masszázsra, hanem egy egész csomagra való szépséggel és felfrissüléssel válik igazán kombinálttá. 
  • Nem kell minden kezelést egy időben igénybe venned! A te bérleted, a te ritmusod, mi alkalmazkodunk hozzád!
  • Minden korosztály számára ajánljuk, hiszen az egészség kortól és nemtől függetlenül mindenkinek jár!
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára.
  • A kupont 2016. augusztus 24-ig válthatod be!
  • Csak az első alkalmat kell az érvényességi időn belül felhasználnod ekkor, egy bérletet kapsz és a többi kezelést ezt követően három hónapon belül veheted igénybe!
  • Ha úgy érzed, nincs szükséged a kupon összes kezelésére, a bérlet szabadon átruházható akár egy családtagodra.
  • A számodra biztosított bérletet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod. Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni! 
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni kizárólag email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak és ajándékba, mert mi szeretjük a visszatérő vendégeinket! 

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!
  • Időpont lemondás - módosítás:
    A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perces késést tudunk elfogadni. Köszönjük a megértéseteket!
  • Amennyiben telefonon nem értek el minket, akkor szükség esetén a masszazsbudapest@gmail.com e-mail címen is tudtok időpontot egyeztetni.
  • A meghirdetett kupon más akcióval nem vonható össze!
  • A szolgáltatás helye:  1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Ezer éve ide járok. Mindig kedves, mindig segítőkész kiszolgálás. Köszönöm"
Szántó Csilla

Videó

Kuponunk leírása

Neked egy igazán ütős kombináció kell! Megalkottuk a masszázscsomagunkat, melynek részét képezi a kényeztetés, az ellazulás és az egészség megőrzése.

Gondolnád, hogy a különböző masszázsoknak milyen nagy szerepük lehet az immunrendszered erősítésében? Pedig bizonyított tény, hogy nem csupán serkenti a vérkeringést, hanem segít a letapadt izmok helyre tételében, és a nem kívánt betegségek is elkerülhetőek általuk. Látod? Akár ilyen kellemesen is felveheted a harcot, az „idegen betolakodókkal” szemben!

De nem csupán védekező képességedet erősítheted, ha szenzációs masszázscsomagunk mellett teszed le a voksod! Tetőtől-talpig rendbe hozhatod magad a kombinált ajánlatuk révén.

Hogyan képzeld el ezt?

A csomag, még Nyilas Misi pakkjától is értékesebb! – Na, jó, ez utóbbit csak feltételezni tudjuk – Íme, a Diamond Deal matematikai képlete: 

  • 1 alkalom Kleopátra szépsége - tejes-vaníliás masszázs 60 percben, arcmaszk
  • 25 perces arc-fej masszázs
  • 30 perces hátmasszázs
  • 20 perces talpmasszázs
  • 1 alkalom fülgyertyázás

E műveletek összességének eredménye pedig a teljesen kipihent szervezet, és a stresszmentes hétköznapok lesznek!

Diamond Masszázs Stúdió

Hogyan hatnak a kezelések egyenként?

Tejes-vaníliás masszázs, ahol két ősidők óta használt alapanyag fejti ki jótékony hatását a bőrödön, antibakterizálva a bőrfelületet, eltávolítva a feleslegessé vált hámsejteket, megfiatalítva a tested, minek köszönhetően visszanyerheted bőröd nedvességtartalmát.

Arc-fejmasszázs során a legfőbb pontokat érintik, így lazítva el a csomópontok görcsösségét. Egész nap ülünk a monitor előtt, robotolunk a munkahelyen, s az esetek döntő többségében észre sem vesszük mennyire beáll a nyakunk, melynek „köszönhetően” fejfájásra kezdünk panaszkodni. Masszázsunk révén úgy érezheted, képes vagy mosolyogni, amit pedig vitaminokban gazdag arcmaszkunknak köszönhetően még szívesebben és gyakrabban fogsz tenni.

Mi is maradt még? Hát a hátmasszázs, mely a gerincoszlop melletti letapadt izmokat segít ellazítani, újra fájdalommentessé téve a mindennapi mozdulatokat. S valld be, nem utolsó szempont, ha nem kell minden egyes cipőfűzésnél egy „jaj” szócskát elejtened.

Diamond Masszázs

A talpmasszázs és fülgyertyázás már csak hab a tortán. A talpunk van a legközvetlenebb összeköttetésben az összes létfontosságú szervünkkel. Ezzel a masszázsformával számos belső szervi betegségre panaszkodó páciens nyerte már vissza régi életét. Fontos, hogy a megfelelő pontokra helyezzék a hangsúlyt, aprólékos még is erőteljes nyomással kiváltva a kívánt hatást.

A fülgyertyázás esetében is évezredes tapasztalatokon alapszik a folyamat. A fülgyertya működésének lényege, hogy egy kúp alakú eszközzel jutnak el a fül belső részéhez. Itt a kezelésnél használt anyagtól füstgomolyag keletkezik, ami pedig lefelé halad a gyertyában és így beszűrődik a fülbe. Az örvény hatására felfelé ható húzóerő lép működésbe. A meleg füst pedig felpuhítja és ellazítja a fül belső falait, fellazítva az ott lerakódott fülzsírt. A fülzsír a gyertya falára rakódik le, így tudják eltávolítani azt, megszüntetve a kellemetlen panaszokat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu