Szépségcsomag nőknek: arcmasszázs hidratáló maszkkal, szemöldökszépítés szempillafestéssel, Újpesten

5/5Bene Rebeka Adrien kozmetikus | Budapest, IV. ker.
  • Kiemelnéd vagy felturbóznád arcod pozitív vonásait, de még nem tudod hogyan?
  • A Gigi termékekkel történő arcmasszázs életet lehel a fáradt arcbőrbe, hidratáló arcpakolás pedig újratölti a bőrszerkezetét. Szemöldököd és szempillád legelőnyösebb kiemeléséről is gondoskodhatsz, szuper kozmetikus által.
  • Szeretettel vár mindenkit kedvezményes DD kupon beváltásához, a IV. kerületi, Rákospalota-Újpest közeli Becky Beauty Salon.
Ár:3.900Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
8.000 Ft
52%
4.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.17. - 2019.05.17

Szépségcsomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szépségcsomag, bármely korosztálybeli hölgynek, az alábbiak szerint:

  • relaxáló arcmasszázs hidratáló arcmaszkkal,
  • szemöldök- és szempillafestéssel, szemöldökszedéssel.

Előzetes egyeztetés alapján két részre bontható a szolgáltatás.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.17. - 2019.05.17 között

Bejelentkezés

  • Fontos! Jelen csomagajánlat hölgyeknek szól, a szolgáltató partnerünk uraknak más ajánlattal kedveskedik.
  • Időpontfoglalás és bejelentkezés a +36 30/232-9080 számon, vagy facebook üzenetben a www.facebook.com/beckybaeutysalon-oldalon, nyitva tartási időben.

Megközelítés, parkolás

  • 3-as metróval Újpest-Központig kell elmenni, ott a 14-es /12-es villamosra kell átszállni Újpest-Rákospalota Vasútállomás megállóig, ahonnan már látni a szalont.
  • A szalon közelében a parkolás ingyenes a Vécsey Károly utcában illetve a Görgey Artúr utcában.

Ellenjavallatok

Lázas betegség, fertőzéses bőrelváltozás, magas vérnyomás, friss sérülések, fertőző vagy egyéb súlyos megbetegedések esetén.

További ellenjavallatokról kérjük, érdeklődj szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

Időpont módosítása vagy lemondása legalább 48 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük érkezz pontosan, és légy tekintettel az előtted várakozó, utánad érkező vendégekre, illetve, hogy késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Virág u. 41
★★★★★
★★★★★
"köszömöm jól esett masszirozás"
Rita Gersitz

Szépségcsomag kuponunk leírása

Arcodon a hangsúly, mely vonzza a tekinteteket

Szépségcsomagunk keretében nemcsak kívülről szépülhetsz meg, hanem belülről is töltekezhetsz pozitív energiával, melyet a kezelés közben magadba szívsz. Az ilyesfajta szépítő kezelések ugyanis mindig jót tesznek az önbizalomnak.

Arcmasszázs, minőségi kozmetikumokkal

Az arcmasszázs hihetetlenül kellemes érzés, belülről szépít meg, segítségével jobb lesz a közérzeted és a stressztől is megszabadít. Nyugtatja a lelket, hiszen érzed a kényeztetést, és egy kis időt magadra tudsz szánni. A kezelés alatt a minőségi GIGI, Thalgo és Tegoder kozmetikumokat használja a tapasztalt szakember, hogy garantáltan elérje a kívánt hatást.

A Thalgo egy alga alapú natúrkozmetikum, amely az első professzionális SPA kozmetikai márka. A sok év tapasztalatával szépítenek meg, a tengeri algák különleges erejével!

Tegoder spanyol márka prémium minőségű kozmetikum, magas hatóanyag koncentrációval. A forradalmi hatóanyagoknak és kezeléseknek köszönhetően felfrissíti a bőrt, fiatalítja azt.

A GIGI Cosmetics Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata, ráadásul érdekességképpen, magyar származású az alapítója. Hazánk egyik vezető professzionális márkájáról van szó, nem véletlenül, hiszen több ezer elégedett ügyfél áll a kozmetikumok mellett.

Ezen termékcsaláddal pedig hidratáló arcmaszkban is részesülsz, a folyamat megkoronázásaként.

Szempilla- és szemöldökszépítés - természetesen igéző tekintet

A szempillád és szemöldököd festésének folyamata egészen kellemes kikapcsolódást is jelenthet számodra. A kezelés során kozmetikusod minőségi termékeket használ. A festékekkel rövid hatóidejük ellenére természetes és tartós hatás érhető el! Ezen kívül tökéletes és profi színeredményre számíthatsz. A kezelés végére pedig optikailag nagyobbnak is tűnhet a csodás szempárod, mely most ismét csillogó lesz az örömtől.

A szempillafestés alatt speciális festéket kennek a pilláidra. Ettől azok vastagabbnak fognak tűnni, optikailag hosszabbak és dúsak lesznek. Az eredmény gyakorlatilag olyan, mintha tartósan, szuper jó szempillaspirált használnál. Mindenképpen Neked ajánlott a kezelés, ha pilláid vékony szálúak és világosak, hiszen a biztonságos kezeléssel ki lehet emelni őket.

Hogyha szemöldököd szép íves, formás, megfelelő színezést is kapott szempilláddal együtt, akkor már csak egy kis arcpirosító, rúzs és stílusban hozzád illő öltözék, és már indulhatsz is a munkába, moziba, buliba, étterembe, vagy bárhova.

Nem végleges a hatása, egy idő után a festék kikopik vagy lenő, így bizonyos időközönként érdemes megismételni a kezelést! Az biztos, hogy imádni fogod!

Kezedbe adjuk a kulcsot, neked csak élned kell vele, a Becky Beauty Salonban már várnak Téged szeretettel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a szoknyák idejére! - Teljes láb gyantázás hölgyek részére
2.990 Ft kupon ár helyett MA csak 2.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu