Szemüveg készítése szemvizsgálattal, divatos kerettel +lencsével, tokkal, a 13. kerületben.

Smaragd Optika Kft. | Budapest, XIII. ker.
 • Szemüvegesek figyelem! Teljes körű látásellenőrzés, komplett szemüveg készítéssel, lencsével, tokkal mindössze 9.990 Ft-ért!
 • Több száz keret közül választhatsz! Egyéni vagy stílusos trendi vagy visszafogott, itt megtalálod a személyiségedhez passzolót!
 • Mindezt igénybe veheted a Smaragd Optikában, Budapesten a XIII. kerületben.
Ár:9.990Ft22.000 Ft
Ár: 2.100 Ft foglalóval A szolgáltatónál még fizetendő: 7.890 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
22.000 Ft
55%
12.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.04.21. - 2020.08.31

szemüveg készítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Komplex szemüveg készítése, látásellenőrzéssel

Tartalma:

 • látásellenőrzésben részesülsz
 • szemüvegkeretet kapsz
 • lencsék (a megfelelő dioptriával)
 • + ajándék: tokot is kapsz hozzá
 • műhelyköltség

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.04.21. - 2020.08.31 között

 • Igény szerint a megadott nyitvatartási időtől eltérően is nyitva van az üzlet, e-mailes vagy telefonos előjegyzés alapján.
 • 1 kupon csak 1 szemüveg vásárlására használható fel.
 • A kupon korlátlan számban vásárolható és más kedvezménnyel nem vonható össze.

Bejelentkezés:

Az ingyenes látásvizsgálatra a Smaragd Optika +36-20/318-7275-ös telefonszámán szükséges előzetesen időpontot foglalnod. 

Felárak, opciók

 • A drágább szemüvegkereteknél előfordulhat, hogy felárat kell fizetned.
 • A kupon ettől eltérő szemüvegekre is beváltható, az árkülönbözetet a helyszínen kell kifizetned, ha ennél drágább szemüveget választasz.

További információk

 • Márkás lencsék, elsősorban a Zeisstől várnak rád.
 • Több száz divatos keret közül választhatsz: Viewoptics, Sermatt, Cosplay, Supervision, Woodpecker. stb.
 • A kupont standard vastagságú, műanyag lencsére -4-től +4-es dioptriáig váltható be.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 2.100 Ft-ért! A különbözetet, ami 7.890 Ft, pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál.

Foglalós vásárlás esetén az üzletekben akár SZÉP kártyával is kifizetheted a fennmaradó összeget, melyet a szabadidő zsebből tudunk elfogadni

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Rugalmas nyitva tartás: hétfő, kedd, szerda 12:00-18:00; csütörtök 9:00-16:00; péntek 8:00-14:00.
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 19/F

szemüveg készítés kuponunk leírása

Komplex ajánlat, hihetetlen töredék áron!

Elhiszed? Ezzel az ajánlattal most csak 9.990 Ft-ért megvizsgálják szemedet, készítenek neked 1 db szemüveget, lencsével és kapsz egy tokot!

Ez az ajánlat a szemednek egy újdonság, legalábbis egy új optikai szemüveget jelent! Legyen a szemed fénye tökéletes, a látásod pedig éles és nem utolsó sorban tedd meg ezt a legdivatosabb szemüvegben! Ezzel az ajánlattal részesülhetsz a trendi szemüvegek kedvezményes világából, válassz több száz divatos keret és márkás lencsék közül, hogy a legdivatosabb megjelenésed legyen.

A Smaragd Optikában biztosan megtalálod a szemeidhez és egyéniségedhez illő legjobb szemüveget, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A szemüveg a felelősséget tükrözi. Viselője tudatosan veszi fel, hogy szemét a megfelelő látásmódba hozza, másrészt a szemüveg kifejezi viselője egyéniségét. Minden esetben a szemüveg viselőknek szükségük van a maximális odafigyelésre, hogy szemük a legjobbat kapja.

A Smaragd Optikában biztosan megtalálod a szemeidhez és egyéniségedhez illő legjobb szemüveget, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Komplex ajánlattal lepünk meg, ahol látásellenőrzés után teljes szemüveg készítést kapsz. Választhatsz több száz divatos keret közül - Viewoptics, Sermatt, Cosplay, Supervision, Woodpecker és sok más márka vár még rád. Márkás és elismert Zeiss lencse élesíti majd a látásodat. Az ajánlat a -4-től +4-ig dioptriáig terjed ki. De akkor se keseredj el, ha a szemed ezen a kategórián túl van, mert csak az árkülönbözetet kell kifizetned, ha egy drágább szemüvegre van szükséged. Az ajánlat tartalmazza a műhely költséget, a keretet, a lencsét és a tokot is, a látásellenőrzésen túl.

A Smaragd Optikában biztosan megtalálod a szemeidhez és egyéniségedhez illő legjobb szemüveget, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A kupont a Smaragd Optikában válthatod be, ahol kedvesen és segítőkészen fogadnak. Segítenek a legmegfelelőbb szemüveget kiválasztani, hogy a látásod tökéletes legyen, a keret pedig kifejezze az egyéniségedet.

Még egyszer összefoglalva: a DiamondDeal alkuja révén a Smaragd Optikában most új optikai szemüveg készítésben részesülhetsz. A kupon 22.000 Ft értékű és most 9.990 Ft-ért lehet a tiéd, vagy foglalós opcióval is megvásárolhatod, ami most csak 2.100 Ft, a fennmaradó összeget pedig a helyszínen kell kifizetned. A kupon tartalma egy látásellenőrzés, szemüveg készítés, műhely költsége, lencse, keret és tok, vagyis egy komplett szemüveg készítés.

A Smaragd Optikában biztosan megtalálod a szemeidhez és egyéniségedhez illő legjobb szemüveget, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Foglalósan is megvásárolható:
Ezt a kupont "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 2.100 Ft-ért!
A különbözetet, ami 7.890 Ft, pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

20 perc girokopter tesztvezetés oktató jelenlétével, 10 perc elméleti oktatással
19.900 Ft kupon ár helyett MA csak 17.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu