Szemhéj formázó, szemkihúzó sablon

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.690Ft1.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
16% kedvezmény
1.990 Ft
16%
300 Ft

szemkihúzó sablon legfontosabb tudnivalók

Még véletlenül sem szeretnél elrontott, szabálytalan szemsminket készíteni, ugye?
Mindannyian tökéletes sminkre vágyunk, de vagy nem vagyunk elég ügyesek vagy nincs időnk pl. a reggeli készülődés alkalmával megalkotni. Ezért hasznos eszköz egy szemhéjformázó, amivel egyformán tudod felvinni mindkét szemedre a festéket vagy kihúzni a szemed. Az eredmény pedig profi lesz. Hódíts ígéző szemekkel!

  • Hibátlanul kifestheted/kihúzhatod szemeidet.
  • Szimmetrikus sminkelést biztosít számodra.
  • Gyorsan és precízen dolgozhatsz vele.
  • Időt spórolhatsz vele: ha sietned kell, pillanatok alatt elkészítheted vele a sminked.

Próbáld ki bátran és kockázatmentesen a terméket 30 napig!!

Ha a megvásárolt termék kipróbálás után nem nyerte el a tetszésed​, a Kütyübazár vissza tudja ​​Tőled vásárolni a kézhez​​vételtől számított 30 napon belül, amennyiben sértetlen állapotban, ajánlott küldeményként visszajuttat​od részükre​.
További részletek »

Hasznos tudnivalók:

Mindig tökéletes cicaszemekről álmodoztál, de sosem sikerül egyformára? A formázó sablon segítségével pillanatok alatt kiemelheted szemeidet akár szemceruzával húzod meg a vonalakat, akár tussal. Ha a szem a lélek tükre, akkor a tusvonal minden bizonnyal a tükör kerete. Az összkép fontos, egyszerűsítsd meg a dolgod, hogy időt nyerj magadnak és élvezhesd a tökéletesen hangsúlyos sminked!

A szemhéj formázó tulajdonságai:

  • Méret: 7.5cm x 3cm
  • Anyag: Puha műanyag
  • Az egyik formázóval a szemhéjad festheted meg,
    a másikkal tusvonalat húzhatsz.

Mit rejt a termék doboza?

  • 2 db Szemhéj formázó, szemkihúzó sablon

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)