Szánj időt a pihenésre mert megérdemled, 50 perces hát–vagy svédmasszázs Szegeden!

Készülj rá testileg-lelkileg az tavaszra! A jó közérzetnél nincs fontosabb hiszen a mai rohanó világban a teljesítményed megléte az egyik legfontosabb. Neked is jár annyi, hogy 1 órát magadra szánj! Most 50 perces választható hát- vagy svédmasszázst vehetsz igénybe Szegeden. Vedd meg most 1.990 Ft-ért!
Ár:1.990Ft7.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
72% kedvezmény
7.000 Ft
72%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.01. - 2016.05.27

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalmaz egy 60 perces választható hát vagy teljes test masszázst
  • A svédmasszázshoz extraként élvezheted a szőlőmag olaj jótékony hatásait mely a bőrbe jutva energetizáló és vitalizáló esszenciaként ivódik fel. Választhatsz még kókusz olajat mely az egészségre, közérzetjavításra, vérkeringésre sőt a libidóra is rendkívüli hatással van
  • Ez az ajánlat Neked szól, ha izomcsomókkal, hátfájdalommal, alvászavarral küszködsz továbbá stresszoldó hatása révén a svédmasszázs remek közérzetjavító. Jótékony hatással bír még az izomfájdalmakra és aktivizálja a testünk öngyógyító képességét
  • A kupont 2016.05.27-ig veheted igénybe. Előzetes bejelentkezés szükséges! Bejelentkezés Farkas Enikőnél a +36-30/515-1412 telefonszámon.
  • Időpontokat a bejelentkezés sorrendjében tudnak biztosítani.
  • Az időpont lemondására vagy módosítására 24 órával előtte van lehetőséged ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Lepd meg magad egy masszázzsal vagy ajándékozd meg szeretteid!
  • Súlyos betegség jelenléte esetében vagy terhesség ideje alatt a masszázs nem vehető igénybe.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9:00-20:00 Szo: 9:00-13:00
Szolgáltatás helye
6722 Szeged, Petőfi Sándor sugárút 40/B. 1/6.

Kuponunk leírása

A masszázs hatása
Számos jótékony hatásából adódóan alkalmas az egészség megőrzésére és a testi-lelki regenerációban is hatalmas szerepe van.

Hatása a bőrre

A bőr állapota mindenki számára fontos,első és legnagyobb előnye a masszázsnak, hogy segít a bőrödnek megőrizni rugalmasságát ezáltal az öregedési folyamat lelassul. A váltakozó masszázstechnikák alkalmazásával eltávolítja az elhalt hámsejteket és javítja a bőr stuktúráját.

Hatása az idegrendszerre

Kinek nem esik jól egy hosszú, fárasztó nap után egy nyugtató, relaxáló masszázs különböző finom olajokkal, krémekkel. Ugye, hogy jól hangzik ? A jó hír az, hogy a masszázs stresszoldó hatásait saját bőrödön érezheted miközben élvezheted a lelki feltöltődés adta pozitív közérzetet. A lágy fogások stimulálása az izmok ingerlését emelik mely tökéletes megoldást nyújt idegfájdalmak,ideggyulladás esetén.

Hatása a pszichére

A masszázs köztudottan nyugtatja az idegeket, oldja a feszültséget és szabaddá teszi a légzést. Ebből adódik,hogy a masszázs nem csak a mozgásszervi betegségek esetén hasznos, hanem a mentális értelemben is hathatós segítséget nyújthat. A masszázs akkor a legeredményesebb,ha a páciens a kezelés alkalmával álomba szenderül mert ilyenkor a test, a lélek és az elme mélyen ellazul.

Még egyszer összefoglalva, az ajánlat révén most a DiamondDeal jóvoltából megvásárolhatsz egy 50 perces teljes test vagy választható testrészre szóló svédmasszázst most 1990 Ft-ért 7000 Ft helyett.
Klikkelj, vásárolj, és relaxálj napközben!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 309.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu