Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal

4,9/5Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont | Budapest, II. ker.
  • Fogyj kényelmesen, megerőltetés nélkül, nyerd vissza alakodat, vagy szabadulj meg a stressz által keletkezett zsírpárnáktól. 
  • Az ultrahangos zsírbontás célzottan támadja a zsírsejteket akár a legmélyebb rétegekben is, azokat véglegesen bontja le.
  • Tartós és gyors eredmény érdekében válaszd kuponunkat és a II. kerületben található Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontot.
Ár:6.500Ft18.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
64% kedvezmény
18.000 Ft
64%
11.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 18 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.26. - 2024.07.26

Ultrahangos zsírbontás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy  30 perc ultrahangos zsírbontás a problémás területekre + 60 perc nyirokmasszázs.

  • A kezelés 2 fázisból áll. Először helyileg ultrahangos készülékkel a zsírsejtek széttörik, majd egy kellemes gépi masszázzsal serkentik a nyirokkeringést.
  • Az ultrahangos zsírbontás  egy olyan új, non-invazív (műtéti beavatkozás nélküli) kozmetikai eljárás, mely a zsírleszíváshoz hasonlóan tartós eredményt nyújt a makacs zsírpárnák ellen (pl. hason, fenéken, combon).

Mik a kezelés előnyei?

  • Méregtelenít és tisztít
  • Javítja a mikrokeringést
  • Csökkenti a vízvisszatartást
  • Elősegíti a vízelvezetést
  • Formálja az alakot
  • Megakadályozza a narancsbőr kialakulását
  • Csökkenti az ödémát
  • Csökkenti, vagy megszünteti a nehéz láb érzést

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.26. - 2024.07.26 között

Előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-20:00 között a +36-30/565-8257 telefonszámon. A kupont a relaxspa.eletmod@gmail.com e-mail címen tudod beváltani, vagy személyesen kinyomtatva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 08:00-20:00

További információk

  • A gépi nyirokmasszázs célja a nyirokrendszer aktiválása és serkentése. Ez segíthet a felesleges folyadék és toxinok eltávolításában a szövetekből, így csökkentve a duzzanatot és támogatva a szervezet méregtelenítését.
  • Az ultrahangos zsírbontás során ultrahanghullámokat használnak a zsírsejtek megcélzására. Az ultrahanghullámok áthatolnak a bőrön és a bőralatti zsírrétegen, ahol rezgéseik hőt és nyomást generálnak. Ez a hatás elősegíti a zsírsejtek felszakadását és felszabadulását.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
7 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas utca 22.
★★★★★
★★★★★
"Kedves, segítőkész és szuperul dolgozik."
Határi Genovéva

Ultrahangos zsírbontás kuponunk leírása

Szabadulj meg időben a zsírpárnáktól!

A modern technika segítségével a fogyás ma már nem megerőltető, hiszen kényelmesen, fájdalom nélkül is megszabadulhatsz a nem kívánatos zsírlerakodástól.

A felesleges kalóriák lerakódnak zsír formájában, de ami még ennél is rosszabb, hogy a zsírszövetben raktározódik el a méreganyag is. A mai világban sajnos a méreganyagokat nem tudjuk kikerülni, hiszen szinte minden élelmiszerben van adalékanyag, tartósítószer.

A rendszeres méregtelenítés mindenki számára fontos, így ezzel az ajánlatunkkal megszabadulhatsz a felgyülemlett méreganyagoktól, sőt még a narancsbőrödet is csökkentheted.

Mi is történik a ultrahangos zsírbontás alatt?

A folyamat mondhatni egyszerű: pontosabban ez egy 40 kHz-es ultrahangos rendszer. A készülék ultrahangos feje 40.000 Hz frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, ami a zsírsejteket gyors rezgésre készteti. Ennek hatására sok apró buborék keletkezik, ami a sejtmembrán lebomlását okozza.

Ekkor a zsírsejtek trigliceridjei glicerinné és szabad zsírsavakká bomlanak. Az ultrahang a testbe hatolva, klinikailag bizonyított módon a környező ereket és egyéb szöveteket érintetlenül hagyva csak a zsírsejteket bontja meg. A kezelés során a sejtek a hő hatására súrlódnak, vizet veszítenek és összezsugorodnak valamint az ultrahang hatására ütköznek és a keletkező vákuum buborékok a sejtmembránt megbontják. Így hatékonyan lehet a zsírt lebontani.

Mi a helyzet a gép nyirokmasszázzsal?

A gépi nyirokmasszázs egy modern és hatékony eljárás, melynek célja a nyirokrendszer stimulálása és támogatása a test méregtelenítésében. A kezelés során speciális eszközöket és gépeket alkalmaznak, amelyekkel a szakértő a nyirokcsomók és a nyirokerek területét célozza meg.

Búcsúzz el a zsírpárnáktól! Ráadásul most nagy kedvezménnyel csaphatsz le a kezelésre DD kuponunkkal!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu