Szabadulj meg a körömgombától 15 perc alatt Szegeden lézeres körömgomba kezeléssel!

Szabadulj meg a körömgombától, akár kézen, vagy lábon lézerrel, egy körömre! Fájdalom-és sérülésmentes beavatkozás, amely megszünteti a kínzó fájdalmat és az utálatos körömgombát. Egy alkalmas lézeres kezelés egy körömre. Vedd meg most csak 1.990 Ft-ért a Széplaki Stúdióban, Szegeden!
Ár:1.990Ft8.590 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
8.590 Ft
77%
6.600 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.01.15. - 2018.04.11

lézeres körömgomba kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Lézeres körömgomba kezelés egy körömre, egy alkalommal.

A láb és a kéz körmére is felhasználható.

Szabadulj meg a körömgombától gyorsan, hatékonyan, könnyedén! A lézer fénye elöli a körömben és a lágyrészben lévő gombákat.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.01.15. - 2018.04.11 között

A kupon felhasználásához időpont egyeztetés szükséges. Ehhez hívd a +36-70/884-2266 telefonszámot!

További információk

Több köröm kezeléséhez nyugodtan vásárolj több kupont, hiszen bármennyit vásárolhatsz!

A kezelés előtt a körmökről el kell távolítani a körömlakkot!

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a kezelés előtt történhet, ellenkező esetben az alkalom elveszik. Megértéseteket köszönjük!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 8-20, Szo 9-14.
Szolgáltatás helye
6720 Szeged, Kelemen László u. 7

lézeres körömgomba kezelés kuponunk leírása

Le a körömgombával!

Sajnos a körömgomba nem válogat, fiatal, vagy idős, nő vagy férfi, ha megfertőzött, akkor megszabadulni tőle a legnehezebb feladat. Krém, gyógyszer, vagy végső esetben körömeltávolítás. Hát nem hangzik túl jól… nem beszélve a mellékhatásokról, fájdalomról.

Most egy újdonságot ismerhetsz meg, Szegeden a Széplaki Stúdióban! Lézeres kezelés formájában. Ez az egyedülálló eljárás mellékhatások, fájdalom-és sérülésmentesen szabadít meg a körömgombától!

SzepLakiBelső

Körömgomba fertőzés tünetei:

A körömlemezek megvastagodnak, lemezesen rétegződnek, feltöredeznek, deformálódnak, a felszínük mattá válhat, vagy besötétedik. Nehezen vághatóak lesznek, sőt a fertőzött köröm elválhat a körömágytól. Fertőzésre utalhat még a köröm hegye alatt megjelenő fehér vagy sárgás folt is. Fájdalmassá válhatnak az ujjbegyek, illetve kellemetlen szag is kísérheti a fertőzött körmöt. A körömgomba fertőzés egy időben több körmöt is érinthet, kezelés nélkül átterjedhet a többi körömre, sőt megfertőzheti a vele kapcsolatba került személyek körmeit is. A körömgomba fertőzés számos más komoly betegséget okozhat, főleg gyógyszeres kezelés alatt álló betegek esetében. A legveszélyesebb azokra a páciensekre nézve, akik cukor-, vagy autoimmun-, esetleg súlyos belső szervi betegségben szenvednek. A körömgomba nem múlik el magától, mi több, kezelés nélkül rosszabbodhat is, és az addig egészséges körmöket is megfertőzheti.

Körömgomba kezelési lehetőségei:

1. Szájon át bevehető gyógyszer: az orvos által felírt gyógyszereket általában 3-6 hónapig kell szedni, jelentős mellékhatásokkal rendelkeznek, sikerességük viszont elenyésző.

2. Minimális fertőzés esetén helyileg ható gyógyszert is alkalmazható, amely segít, hogy az újonnan nőtt köröm egészséges legyen. De ezek a szerek is minimálisan hatnak, illetve nagyobb fertőzés esetében már nem elegendőek.

3. Körömreszelés és eltávolítás: az eltávolított rész fájdalommal jár és nem gyógyítja meg a körömgombát. Így, ha nem távolították el az egész fertőzött részt, akkor hatástalan volt a körömeltávolítás és a gomba újra előjön az új körömrészen.

De itt egy új kezelési lehetőség, amely rendkívül hatékonyan kezeli a körömgombát! A lézer kezelés során speciális, nagy energiájú lézer fényével, sérülés és fájdalom okozása nélkül kezelik a gombás körmöt. A lézer fénye elöli a körömben és a lágyrészben lévő gombákat.

A hatékony kezelés első hónapjában - a lassú körömnövekedés miatt - általában nincs észrevehető javulás a körmön (észrevehető lenövés), de már a második kezelés táján észlelhető az ép, nem fertőzött körömsáv megjelenése, majd ezt követően folyamatosan látható a kóros, gombás köröm lassú lenövése.

A lézeres körömgomba kezelés menete:

a kezelés előtti napon távolítson el minden körömlakkot és dekorációt a kezelendő körmökről. A kezelendő bőrt és körmöt lefertőtlenítjük, majd a lézersugárral a fertőzött körmöt és a környező lágy részt kezeljük. Addig ismételjük a kezelendő terület lézeres megvilágítását, ameddig kellő energia éri el a körömágyat, amiben a gombatelepek elpusztulnak. A kezelés során a körme és annak környezete felmelegszik. A beavatkozás hossza, attól függően, hogy hány lábujj érintett változó, első alakalommal átlagban 15 percig is tarthat konzultációval együtt. A beavatkozás nagyon biztonságos, még nem számoltak be mellékhatásokról vagy szövődményekről, a páciensek jelentős része fájdalommentesnek érzi a kezelést, kis meleg csipkedéshez hasonlítva, amely a kezelés végén teljesen megszűnik. Nem szükséges érzéstelenítő, a komfortérzet javítására léghűtést használunk, ezáltal a környezeti bőrfelszín túlmelegedését elkerülhetjük.

A páciensek a kezelést követően azonnal visszatérhetnek a napi tevékenységükhöz.

A kezelést követő hetekben a körme növekedésével már láthatóvá válik az új, nem fertőzött, egészségesen növekedő körömlemez. Az eredmény megjelenésének ideje változó, átlagosan kézen 2-3, míg lábon 3-6 hónapon belül látja az eredményt. Míg a kezelést megelőzően fontos, hogy eltávolítsuk a körömlakkot, a díszítést és az ékszereket, 24 órával kezelés után újra felviheti a körömdíszeket.

Tartós eredmény csak akkor várható, ha lenő a fertőzött köröm és a visszafertőződés veszélye miatt megszüntetjük a fertőzést elősegítő tényezőket is. Elengedhetetlen tehát a cipők, harisnyák, zoknik formalinos fertőtlenítése. Visszatérő gombás fertőzés esetén még inkább javasolt a cipők rendszeres fertőtlenítése.

Tapasztalatok szerint a gyógyulás esélye ezzel a módszerrel 80-90%-os, ami messze meghaladja a hagyományos eljárásokkal - krémmel, ecsetelőkkel, gyógyszerekkel – történő kezelés hatásosságát.

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már közel 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívűli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Online relaxáló talpmasszázs tanfolyam! Kezdőknek és profiknak!
25.500 Ft kupon ár helyett MA csak 22.950 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu