Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Szabadulj meg a félelmektől, szorongásoktól magzatkori stresszoldással a belvárosban

Kutasd fel szorongásaid, félelmeid eredetét, győzd le az önértékelési zavarokat! Ebben segít a magzatkori stresszoldás, amivel nem csupán a probléma gyökerét találhatod meg a Mosolyom Életmód Központban (V. kerület), de az ellazulásodat is segíti 60 percben Tegyél kedvezményesen a tudat alatt benned rejtőző traumák ellen, és vásárolj kupont most csupán 2.790 Ft-ért!
Ár:2.790Ft6.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
6.000 Ft
54%
3.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.12.01. - 2018.03.07

magzatkori stresszoldás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perces magzatkori stresszoldó kezelés egy alkalommal.

A kezelés összesen 60 percet vesz igénybe.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2017.12.01. - 2018.03.07 között

 • Bejelentkezés és időpont egyeztetés Ambrus Mónikánál a +36-70/319-3399 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával!
 • Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba bármennyi megvásárolható de a megajándékozott is egy kupont használhat fel saját részre.
 • A kupon kifejezetten új vendégek részére szól, de bármely korosztály számára kitűnő választás! Ugyanazon személy csak egyszer vehet rész a kezelésen.
 • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze. A kinyomtatott kupont vidd magaddal a kezelésre!

További információk

 • Ajánlott, ha félelmekkel, szorongásokkal, önértékelési zavarokkal küzdesz. Önbizalom hiányra, egyedüllétérzésre, szülőkkel - gyermekvállalással kapcsolatos problémákra. Kismamáknak a várandós hónapok alatt jótékony hatással van a magzatra.
 • Férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik a kezelést.
 • A kezeléssel megtalálhatod a szorongásaid gyökerét, a lelki problémáid okát, és fel is oldhatod ezeket magzatkorba történő utazás segítségével.
 • A magzatkori stresszoldás fekvő helyzetben történik, a belső talp éleken található "emlékező meridián" pontok kezelésével. A pontok gyengéd érintése aktivizálja a hozzá köthető emléket. A kezelés során mintegy átíródik az emléksor, a fájdalmas „diaképek” átalakulnak érzelmileg semleges képekké.
 • Egy pár tiszta zoknit vigyél magaddal és a megbeszélt időpont előtt pár perccel előbb érkezz meg, hogy ne a kezelés idejéből teljen a cipőlevétel ideje!
 • Kezelés végére megkönnyebbültnek, nyugodtnak, vidámnak, kreatívnak és magabiztosnak érzed majd magad.
 • A kezelést képzett hölgy masszőr végzi.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, sms-ben vagy telefonon, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. 

10 perc késés megengedett, de azon túli késés esetén a kezelés ideje rövidül vagy indokolt esetben a partner más időpontot ajánlhat. Kérünk, hogy figyelj a pontos megjelenésre, és ne várakoztass másokat!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig 17:00-20:00-ig bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Pannónia utca 6. 3-as csengő (földszinti udvari lakás)

magzatkori stresszoldás kuponunk leírása

Küzdd le a félelmeidet, szorongásaidat, és válj erőssé!

Nem is gondolnád, de rengeteg érzést, félelmet, szorongást hozhatsz magaddal a magzati korszakodból. Napjainkra bebizonyosodott, hogy már a magzat is szerez benyomásokat a külvilágról, és nagyon fontos, hogy ezek a benyomások milyenek. Ha negatívak, később komoly félelmek, szorongások, önértékelési zavarok alakulhatnak ki belőlük. Ezeknek az esetleges traumáknak járhatsz végére magzatkori stresszoldással!

Milyen magzati korban tapasztalt tényezők hatnak életedre?

A várandósság hosszú hetei alatt az anya és a baba gyakorlatilag egy szervezetként működik együtt, így minden, ami a mamára hatással van, vagy foglalkoztatja, azt a baba is megérzi. Ami az anyával történik, az a babában is rögződik sejt szinten, majd később tudat alatti akadályként feszül törekvéseid előtt. Gondolj csak bele, a mostanában téged foglalkoztató kérdések a magzati életedig nyúlnak vissza:

 • Akarnak engem? Szeretettel vártak babaként?
 • Elég jó (nőies / férfias ) vagyok? Fiút vagy lányt akartak?
 • Egyedül is képes vagyok megtenni ezt? Volt esetleg ikertestvérünk a kezdeteknél, akiről semmit nem tudunk?
 • Félelem, bizonytalanság nyomaszt? Hogyan érezte magát az anya a várandósság alatt? Félt? Aggódott?

Ha aktívan foglalkoztatnak ezek a kérdések, akkor kifejezetten ajánlott számodra a magzatkori stresszoldás!

A magzatkori stresszoldás segíthet leküzdeni a felnőttkori szorongásokat, félelmeket, most nagy kedvezménnyel, a DiamondDeal kuponjával.

Ajánlott a magzatkori stresszoldás, ha...

 • úgy tudod, hogy a magzati korban, fogantatástól születésig stressz hatások érhettek (szüleid párkapcsolata, családi problémák, támogatás hiánya, balesetek, lelki trauma stb)
 • nem várt gyermekek vagy
 • ellenkező neműnek vártak
 • komplikációk merültek fel születésednél
 • önbizalom, önértékelés, önelfogadási problémákkal küzdesz
 • stresszes, feszült, szorongó állapot jellemez
 • Félelmeid, fóbiáid vannak vagy pánikolsz
 • Párkapcsolati problémákkal küzdesz
 • Nőiesség/Férfiasság megélésének hiánya jellemez
 • Kismama vagy

És amivel a problémák megoldhatók: a magzatkori stresszoldás!

Ez egy olyan stresszoldó, blokkoldó módszer, amely a születésed előtti magzati korban felhalmozódott blokkokat oldja. Mindaz, amit a kismama (azaz édesanyád) átélt a várandóssága (terhessége) alatt, a tudatalatti és sejtszinten rögzült benned, mint magzatban, és befolyásolja a fejlődésedet, ez pedig kihat az egész életedre, kapcsolataidra, egészségedre, életminőségedre.

A kezelés során előhívható egyfajta dia, mely egy láthatatlan filmszalag, s a rajta lévő kockák tartalmazzák az anyaméhben töltött időszakban tapasztalt emlékképeidet (jó és rossz élményeket, blokkokat). A kezelés során ezek az emlékképek átíródnak, semleges képekké alakulnak. A stressz ellen védekezni felnőttként is nagyon nehéz, egy védtelen magzat pedig fokozottan ki van téve a stressz negatív hatásainak. Mindaz a feszültség, amit magzatkorban az édesanyád átélt, sejtszinten marad meg benned, és később is blokkokat okozhat.

A magzatkori stresszoldás segíthet leküzdeni a felnőttkori szorongásokat, félelmeket, most nagy kedvezménnyel, a DiamondDeal kuponjával.

A kezelés menete

Egyéni kezelés, melynek során beszélgetned sem szükséges, csak feküdj ellazult állapotban, eközben a talpad két élén végig haladnak - itt találhatóak azok az idősíkok, amelyek egy dia formájában a magzatkori emlékeket tárolják. Közben az anyai szívet felidéző szívdobogás szól, s ez is segít majd felidézni a régi emlékeket. Különböző emlékképek vagy szimbolikus alakok jöhetnek elő, vagy olyan érzelmek jelenhetnek meg, melyeket a mindennapokban is érzel. Az is előfordul, hogy békésen elalszol, ami egyáltalán nem probléma, mert a hatás ekkor sem kevesebb.

A kezelés után személyes tanácsadás keretében tudatosítják benned azokat a blokkokat- elakadásokat, melyek az életed első szakaszában gyökereznek és a mai napig akadályozzák az életedet.

Az eljárásról bővebben itt olvashatsz!

Szeretnéd megtudni, honnan erednek a felnőttkori problémáid? Hogy milyen rejtett traumákat hordozol magaddal, melyek tudtodon kívül meghatározzák döntéseidet, tetteidet? A magzatkori stresszoldás választ adhat ezekre a kérdésekre, csak kattints a Megveszem gombra, és vásárolj kupont nagy kedvezménnyel!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon,és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborunkhoz, hogy minél előbb értesülj a legcsillogóbb ajánlatainkról! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Formás, telt ajkak tű nélkül, Hyaluron Pen ajakfeltöltéssel, korrekcióval Újpalotán!
19.900 Ft kupon ár helyett MA csak 17.900 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu