Szabadon választható fotózás műteremben, vagy szabadtéren 100 db nyers és 16 db retusált képpel!

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • Szeretnéd megörökíteni a boldog pillanatokat? Mi segítünk abban, hogy frissíthesd a családi albumot!
  • Ajánlatunk révén most szabadon választható fotózáson vehetsz részt, mely lehet családi, páros, kismama, akt, erotikus, vagy akár sport témájú is, épp azért kiváló ajándékul szolgálhat.
  • Profi fotós vár a VIII. kerületben, VÍRUSVESZÉLY-MENTESEN, DD kuponunkkal ráadásul nagy kedvezményre tehetsz szert!
Csak a mai napon:
8.990Ft
9.900 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
Ma -10% extra kedvezménnyel!
30.000 Ft
71%
21.010 Ft
-10%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.12.22. - 2021.03.22

Fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szabadon választható műtermi, vagy szabadtéri fotózás, 1 alkalommal, maximum 6 fő részére.

Az alábbi témák közül választhatsz:

  • családi,
  • kismama,
  • páros,
  • akt, erotikus,
  • sport,
  • egyéni.

A fotózás kb. 30-40 percet vesz igénybe, 2 átöltözési lehetőséggel.

Legalább 100 db digitális fotót készítenek rólatok, melyből kiválaszthatod a legjobban sikerül 16 db fotót, melyet retusálva is megkaptok.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.12.22. - 2021.03.22 között

Bejelentkezés

Előzetes időpont foglalás szükséges a +36-30/680-0861 telefonszámon, érvényes kuponkódod megadásával.

Ha beváltottad az érvényes kuponkódodat, akkor további fél éved van felhasználni a fotózást, amelyről igény szerint, akár ajándékkártyát is kérhetsz.

Saját részre, és ajándékba is vásárolhatsz korlátlan számú kupont. Akár több kupont is összevonhatsz, ha több fotót szeretnél.

Helyszín

Külső helyszínes fotózás elsősorban a Milleniumi Városrészben vehető igénybe, külön megegyezés alapján van lehetőség más helyszínre is, erről egyeztess a szolgáltatónál.

Stúdiónk Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található.

FONTOS! A VÍRUSHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEN MŰTERMÜNKET FOLYAMATOSAN FERTŐTLENÍTJÜK!

Felárak, opciók

Felár ellenében kérhetsz más helyszínt is, akár a saját otthonodban is. Több fotót kérhetsz, vagy több személy fotózása is lehetséges (6 főnél több résztvevő).További képek retusálása. Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból.

Hétvégi időpont foglalás. A felárakról érdeklődj a szolgáltató valamelyik elérhetőségén.

A papír háttér megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

További információk

A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.

A főkép kivételével az ajánlatban található képek a szolgáltató munkái.

Lemondási feltételek

A lefoglalt fotózási időpontot lemondani vagy módosítani  telefonon, legalább 48 órával előtte lehetséges. Amennyiben 1 nappal a fotózás előtt szeretnéd, úgy 15%, a fotózás napján 25% felárral tudja vállalni a szolgáltató a kuponáron felül. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük, a kupon pedig felhasználtnak!

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Kedves, segítőkész, köszönjük."
Korom-Vellás Viktória

Fotózás kuponunk leírása

Örökemlék fotó formájában!

Egy profi fotós olyan arcodat vagy vonásodat is meg tudja mutatni, amit nem is gondolnál. Itt az alkalom az önmegvalósításra. Most szabadon választható fotózást kérhetsz, amely lehet egyéni, páros, családi, baráti, kismama vagy akár akt is! Csak válaszd ki, hogy mit szeretnél és ennek megfelelően készülj fel a fotózásra. Vigyél magaddal olyan ruhát, amiben szívesen pózolsz a kamera előtt. Lehetsz természetes, de akár profi sminkkel is megjelenhetsz.

Egy profi fotós tudja, hogyan kell állnod a kamerák előtt, hogy egy fotó a legelőnyösebb vagy a legromantikusabb oldaladat mutassa. Családi fotózásnál elkapja azt a pillanatot, amikor mindenki a kamerába figyel. De a legfontosabb, hogy elkapja a szeretetet és a boldogságot sugárzó pillanatot. Lehet akár egész családos is, ahol a nagyi az unokákkal pózol, vagy akár 3 generáció is egymás mellett áll! Vagy csak elmehettek anya-lánya fotózásra is!

Páros fotózásnál elkapja a szerelmi pillantásokat, a romantikát, vagy épp a vad tüzet, ami épp belőletek árad. Kismamánál a sugárzó boldogságot és persze a kerek pocakot is meg kell villantani. Baráti fotózásnál megörökíthetitek, amikor a legvidámabbak vagytok. Bármelyiket pillanatot is szeretnétek megörökíteni, most itt az alkalom erre.

Egy fotót utána számtalan példányban ki tudsz nyomtatni, legyen az csak egy papírfotó, vagy kispárnára emlék, neked ott lesz a lehetőség, hogy akár az egész családot elláss egy örök és örömteli ajándékkal! Egy a lényeg, hogy egy fotó egy örökemlék marad!

Lepd meg vele saját magad, vagy akár szeretteidet, hiszen ajándékba is kiváló lehetőség! DD kuponunkkal ráadásul hatalmas kedvezményben részesülsz!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu