Svédmasszázs bérlet 3x40 percben választható aromaterápiás olajjal

Szakíts rendszeresen időt a testi-lelki felfrissülésre! Ezt adja meg neked a Bio Sziget Masszázs Szalon (Miskolc) 3 alkalmas masszázsbérlete, mellyel 3x40 perc alatt a hát és láb svédmasszázsával szabadulhatsz meg hátad görcsös fájdalmaitól, az izommerevségétől, valamint a stressztől is. Vásárolj kupont mindössze 4.290 Ft-ért, és lazulj el, vagy lepj meg vele valakit karácsonyra!
Ár:4.290Ft11.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
11.400 Ft
63%
7.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.13. - 2016.03.04

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal 3 alkalommal 40 perces svédmasszázs vehető igénybe választható aromaolajjal.
  • A masszázs a hát, váll, nyak és láb területeken történik.
  • A svédmasszázs csökkenti az izmok és ízületek fájdalmait, görcsös panaszait.
  • Kiváló a közérzet javítására, a stressz oldására.
  • Választható aromterápiás olajak: levendula (nyugtat), gyógynövényes (fájdalomcsillapító), narancs-fahéj (relaxáló)
  • Ellenjavallatok: daganatos betegségek, szív- és érrendszeri panaszok, láz jelenléte, heveny bőrgyulladások és terhesség esetén, ill. érdeklődj további ellenjavallatokról.
  • A kupon 2016.03.04-ig váltható be, csak előzetes időpont egyeztetés alapján.
  • A kupon lejárati ideje előtt elegendő az első alkalmat felhasználni, a többiről egyeztess a szolgáltatóval.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre!
  • Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/432-7285 telefonszámon naponta 9-19 óra között.
  • A vendégek számára ingyenes parkolóhely biztosított.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

 

 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: időpont egyeztetés alapján
Szolgáltatás helye
3530 Miskolc, Bajcsy Zs. u. 15.

Kuponunk leírása

Töltesz elég időt pihenéssel? Ha átgondolod egy átlagos napodat, van elég lehetőséged a feltöltődésre? Ha nincs, akkor most lehetőséget nyújtunk számodra ehhez 3 alkalmas masszázsbérlet segítségével, melynek során kellemes körülmények között regenerálódhatsz a mindennapos rohanás után.

A nyugati masszázstípusok alapját a svédmasszázs adja, és talán a legismertebb masszázsfajta a világon? Ennek oka, hogy könnyűnek tűnő technikával, az ízületek tekergetése nélkül, finoman emeli el a letapadt izmokat, enyhíti a fájdalmakat, és ér el nyugtató hatást. Alapfogásai a simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és vibráció, azaz rezgetés, melyek fokozatosan gyógyítják és frissítik fel a tested, a nyirokkeringés serkentésével, a vérkeringés fokozásával, melyek révén az anyagcsere, a méregtelenítés is gyorsul. Tehermentesíted az immunrendszeredet, mely így jobban ellenáll majd a betegségek támadásainak is, és gyorsabban regenerálódsz majd. Nem csupán izmaidra és ízületeidre lesz lazító hatással, de te magad is relaxálhatsz, a masszázs után pedig garantáltan jobb lesz a közérzeted, mint előtte volt, és még hosszú ideig érzed majd a hatást!

40 percben a hátad, vállad, nyakad és a lábaid alapos masszázsára van lehetőség, ezért, ha teljes testes masszázsra vágysz, válaszd a 60 perces bérletet, melyben a karok és kérésre a has masszázsára is lehetőség nyílik.

Választható aromterápiás olajjal is fokozhatod a hatást! Csak válaszd ki, hogy mire van éppen akkor szükséged: ha nyugtatásra, a levendula segít, ha fájdalmak csillapítására, akkor a 111 gyógynövényes olaj, ha pedig relaxálnál, akkor a narancs-fahéj olaj a tökéletes választás.

Mielőtt teljesen maguk alá temetnének a dolgos hétköznapok, szakíts időt a kikapcsolódásra és tested, lelked felfrissülésére. Fájdalom enyhítő, stresszoldó svédmasszázs nagy kedvezménnyel a Bio Szigetben, csak a Diamond Deal kuponjával!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu