Stresszes az életed, itt a megoldás! Kineziológiai foglalkozás 90 percben!

Szabó Enikő - Kineziológus | Budapest, XVI. ker.
Úgy érzed, mindig visszahúz valami, nem vagy elég sikeres sem a munkában, sem a magánéletben, kevés az önbizalmad, szorongsz? Tudd meg, mi akadályoz a céljaid elérésében! Személyiségfejlesztés kineziológiával Szabó Enikő, kineziológusnál (XVI. kerület), és 90 perces foglalkozás során választ kapsz kérdéseidre. Vásárolj kupont nagy kedvezménnyel, most csak 3.990 Ft-ért!
Ár:3.990Ft8.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
8.800 Ft
55%
4.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2015.12.27. - 2016.04.08

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma egy alkalom kineziológia foglalkozás egy fő részére 90 percben.
  • A kineziológia végleges megoldást kínál a munkahelyi, anyagi, családi, párkapcsolati és még sok más problémára.
  • Egyénre szabott terápiát alkalmaz, a foglalkozás központjában te vagy!
  • A végleges gyógyulás eléréséhet 3-5 alkalomra van szükség (egyéntől függően) 
  • A kineziológia hatékony személyiségfejlesztő módszer. Segít, hogy reálisabban lásd mind környezeted, mind saját magad, megtudd kudarcaid okát.
  • Számtalan lelki problémára nyújt megoldást: szorongás, rosszkedv, változékony hangulat, sikertelenség érzése stb. Sőt, számtalan betegség háttéreben is lelki eredetű gondok állnak.
  • A kupont 2016.04.08-ig használhatod fel, előzetes időpont foglalás után.
  • Időpont egyeztetéséhez keresd kineziológusodat, Szabó Enikőt a +36-30/306-8223 telefonszámon!
  • Több kupont is vásárolhatsz.
  • Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon és az alkalom is felhasználtnak minősül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Rugalmas, előzetes bejelentkezés alapján.
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Menyhért utca 53.

Kuponunk leírása

Ma már szinte minden ember szorong valamiért. Alig találkozunk olyannal, aki elégedett magával, sikeres az élet minden területén, rendben van a párkapcsolata és ezeken túl mosolyogva várja a következő napot. Szinte mindenkinél vannak szorongások, félelmek és kudarc érzések. Sokszor nem is tudjuk, de a lelki feszültség gyakran vezet a testi tünetekhez, így jelentkezhet az asztma, az allergiás tünet, sőt még a pánikbetegség is. De mi is az oka, amiért sok ember el van veszve, nincs önbizalma, szorong, és úgy érzi, hogy kudarcot vall az élet bizonyos területein?

A lelki problémákat nem lehet kategorizálni, mert mindenkinél más az eredő oka a problémájára. Azonban ma már létezik olyan módszer, amely hatékonyan rávilágít mindenkit a helyes látásmódra, pontosabban a megoldási lehetőségekre, ez a kineziológia. A kineziológia hatékony személyiségfejlesztő, testi és lelki egészségjavító módszer. Abból a felismerésből indul ki, hogy viselkedésünket, testi-lelki közérzetünket, állapotunkat alapvetően meghatározzák a bennünk kialakuló szorongások, a stressz hatására keletkező blokkok, gátak. A kineziológia feloldja ezeket a jelen- és múltbéli blokkokat, ezáltal helyreállítja a szervezet öngyógyító képességét. Hogy kiknek ajánljuk? 0-99 éves korig! Gyermekeknél, amint feltűnik bármi rendellenesség pl. párhuzamos mozgás(egyszerre lendül bal láb és a bal kéz és fordítva), vagy dadogás, dyslexia, dyscalculea, dadogás, ágyba pisilés, körömrágás stb. Mert, nem lehet elég korán elkezdeni és sohasem késő!!!!! Nincs fájdalom!

Szabó Enikő Kineziológus bemutatkozása:

Hosszú és kanyargós utat tettem meg életem során,míg aztán- több, mint 8 éve már-, egyik napról a másikra, megismerkedtem a kineziológiával.

Mondhatnám, hogy a véletlen műve, de hitem szerint véletlenek nincsenek. Nagyon sok tanfolyamot elvégeztem (agykontroll alap és továbbképző kurzusai,”Vedd észre” előadások, szintén alap és továbbképző/haladó kurzusok, a Voll-féle diagnosztikai eljárás elsajátítása, a hatha jóga gyakorlati és elméleti foglalkozások stb.)

Ezek mind komoly szerepet játszottak ismeret anyagom bővítésében, és amikből merítkezem a mai napig a kineziológiai kezelések/oldások során. Igyekeztem tudatosan a bemutatkozást rövidre fogni, sokkal meggyőzőbb, ha az eredmények beszélnek helyettem, azaz a kliensek elégedettsége, életminőségük jelentős, akár 180 fokos fordulata.

Képesítésemet,- úgy az alap modulokat, mint a szakírányú végzettségemet – az Európa Akadémián szereztem, nemzetközi oklevéllel és professzionális képesítéssel rendelkezem.

Hangsúlyozom azonban, hogy én csak egy eszköz vagyok,az igazi változást maga a kliens hozza létre magában.

A Diamond Deal ajánlata révén szembenézhetsz belső félelmeiddel, fény derülhet minden gátló tényezőre, melyek hátráltatnak életed során! Csak vásárold meg kuponunkat, és hívd segítségül a kineziológiát!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is, vásárolj kényelmesen bárhol, bármikor.

Spórolj és lájkold a DiamondDealt a facebookon, ahol, több, mint 300.000-en követik naponta a frissülő ajánlatait. Legyél te is rajongó. Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu